Invalidní důchod přezkoumání a komise
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Invalidní důchod přezkoumání a komise
Dobrý den. Mohu se prosím zeptat jestli je tu někdo s psychickými problémy v ID? Mám ID 2.stupen mám Paranoidní schizofrenii a středně těžkou depresi. Jak to ted chodí na OSSZ? 24.4.2022 jsem posílala dokumentaci od psychiatra a obvodního doted mi nic nepřišlo nevíte jak dlouho to může trvat než mě bud pozvou nebo pošlou posudek? A jestli je to do vlastních rukou nebo to hodí jen do schránky? Děkuji za případné odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Peněžitá pomoc v mateřství? Přečtěte si na eMiminu
Na co máte nárok? Užitečné tipy a rady eMimina
Výpočet peněžité pomoci v mateřství. Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Vše co potřebujete vědět o rodinných financích. Zeptejte se odborníka
Reakce:
@RoseWalker Myslím že do 3m to mají poslat a je to do vlastních rukou. Vetdinou to ale posílají drive
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Annabela11 píše:
@RoseWalker Myslím že do 3m to mají poslat a je to do vlastních rukou. Vetdinou to ale posílají drive
U nas zvou, o kom jsem tak slysela, ze zadal o duchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mně si v únoru ani nepozvali, jen přišel dopis, že mi ID 2 berou
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Kfětoslava píše:
Tobě s tvou dg vzali ID? Jen tak?
A jak vis jakou ma tulipan dg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@RoseWalker píše:
Dobrý den. Mohu se prosím zeptat jestli je tu někdo s psychickými problémy v ID? Mám ID 2.stupen mám Paranoidní schizofrenii a středně těžkou depresi. Jak to ted chodí na OSSZ? 24.4.2022 jsem posílala dokumentaci od psychiatra a obvodního doted mi nic nepřišlo nevíte jak dlouho to může trvat než mě bud pozvou nebo pošlou posudek? A jestli je to do vlastních rukou nebo to hodí jen do schránky? Děkuji za případné odpovědi.
Nemusi zvat, moji schizofrenicku nechteli videt nikdy, ale byla uz vickrat hospitalizovana. Dela to revizni doktor a jednou sem tam musela volat, trvalo to hodne dlouho. Urcite dele nez mesic.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@j.a.n.i1 píše:
A jak vis jakou ma tulipan dg
Aha, myslela jsem, že to píše zakladatelka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Poprvé si tě asi pozvou, ale jinak psych. diagnózy většinou ne. Jen přijde rozhodnutí. A za jak dlouho, to záleží na tom, kolik toho mají. Měla jsem mít přezkoumání po třech letech, ale protože covid, tak už je to pět let a pořád nic.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Syn - schizofrenik - žádal na konci srpna, přišlo mu to (i peníze) v prosinci. Vidět ho nechtěli. Úřednice v Praze říkala 3-4 měsíce obvyklá doba. Nevím, zda rozhodnutí hned do schránky, každopádně i kdyby ne, přišlo by vám oznámení, že už to máte.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Mám nárok na invalidní vozík?
- Brigáda a sirotčí důchod
- Sirotčí důchod - ukončení VŠ a nástup do práce
- Mám nízký důchod matka samoživitelka na co mám nárok ?
- Invalidní důchod rozhodnutí z ČSSZ
- Zaměstnání invalidního důchodce
- Invalidní důchod na psychiku a pracovní možnosti
- Výchovné k důchodu