Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já jsem chlap a mě vousy nikdy neslušeli a jen mě otravovalo holení. Podstoupil jsem v Praze u Měšťáka odstranění s laserem IPL. Absolvoval jsem 5 ošetření. První rok jsem měl úbytek vousů cca 75 procent. I teď po deseti letech mám stále úbytek vousů 60 procent. Kdybych nebyl linej a šel bych tam víckrát tak bych měl klid. Teď se znovu do toho pustím abych měl úplný klid. Takže to funguje. Je to jen o tom jestli dobře nastaví sílu laseru. Když vás bude šetřit a dá vám slabší impulsy tak se chloupků nikdy nezbavíte. Síla impulsů se vypočítává podle čísla typu vaší kůže. Tu vám musí před zákrokem změřit pristrojem. Jestli tohle neudělá tak rovnou odejděte. Dobrá rada pro vás.
Dobry den,
chtěla bych se prosim zeptat, koupila jsem si IPL dnes počtvrté počáteční fáze po dvou týdnech. Než jsem ji začala, měla jsem další termín za měsíc, je to tak psané v příručce - udržovací fáze, ale po ošetření mám najednou zase datum za 14 dní. Stalo se vám to také někomu? Mam to nějak přepsat? Nebo co s tím prosím?
@Martina Břízová píše: Více
Jaké IPL máte? Záleží jakou máte citlivost a jak jste si to napsala.. Já mám ze začátku blikání vždy po týdnu po dobu 6 až 8 týdnů (podle oblasti). Po té by měla přijít už jen ta udržovací po cca měsíci, ale tam ještě nejsme. Hodně záleží i jaké máte chloupky, mělo by se k tomu podle toho přistupovat individuálně. Já už po tom 3. ošetření vidím rozdíl.. Ale měla jsem na zkoušku v září na měsíc, takže už jsem tak nějak věděla, jenom jsem pak k Vánocům dostala novější model než jsem měla pujčený.
@makyp93 mam ten nejnovější od Philips. Tam je právě psané 4× po dvou týdnech a pak po měsíci.
@Martina Břízová koukám na to a jsem překvapená.
Na stránkách Philipsu píšou 4-5 těch prvních ošetření, tak to třeba vyhodnotilo, že potřebujete ještě jedno v tomhle kratším intervalu navíc. Vidíte nějaké výsledky? Já si nedovedu představit, že bych po 4 ošetření už byla téměř holátko a stačila mi už jen ta udržovací ošetření. Já mám hlavního konkurenta v tomhle a ti mají používání po týdnu ze začátku, ale co vím, tak mají trochu jinou technologii. Ale tohle mě fakt překvapilo ![]()
@makyp93 uz mi napsali z Philips, ze to vyhodnotila technologie jeste na jeden.
Nohy mam opravdu skoro bez chlupu az na jeden pas u kosti vepředu. Podpaží asi taky lepsi bych řekla. Bikiny je vidět ze nějaké kusy začínají řídnout a ruce plus nad rtem se uvidí až po tom měsíci tam to dřív ani nerostlo když jsem oholila
tak uvidíme co bude dál.
@makyp93 snad to takhle půjde všude stejně jako na těch nohách ![]()