IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3109
27.1.25 09:47

Holky jdu v 13:00 na IUI myslíte, že si mužů jit predtim zacvicit? ☺️ :mrgreen:
Asi se ptám na blbost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
27.1.25 10:09

@Šáárinečka ja myslim ze urcite muzes 😁 po IUI bych asi nesla, ale pred nevim cemu by to mohlo vadit 🤔

• Citovat
  • Upravit
321
27.1.25 10:37

@Šáárinečka Ja si take myslim, ze to vubec nicemu navadi, naopak :)

@Mojzi Ja ty pondelky fakt uz nezvladam, v mezicase si dnes pisu vypoved :lol: Ale mluvim o tom asi 1,5 roku. Jsem uplne v pasti. Fakt bych se na to nejradsi vy*rala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
27.1.25 10:44

@lapaletka @Mojzi
Holky dekuju.
Noo ve zprave mam test 9.2. Pokud nezacnu krvacet ale asi by to driv mohlo byt videt. Ale kdo vi.

Jinak to s tou praci asi bych si vzala volno. Je fajn je s tim konfrontovat. Dobry kdyz to vite prvni nez se to rika hromadne. Zazila jsem des od segry to jsem tu psala. Ale od kamaradky se mi stalo ze mi rekla vim ze se snažíte, ale my jsme chteli taky, vyslo nam to, chci at se to dozvis takhle nez hromadne… to si myslim ze je fajn
Pevne nervy 🙏🏻

Spisovatelka nejsem, a neni to uplne tak pribeh o nas, spis je to pro deti ale vic ted psat nechci, uz jsem zacala ale bojim se naky kopie a tak. Tak si to zatim necham pro sebe :) nikoho ted nesoudim jen jsem se setkala s tom ze se to deje a toto si muze precist kdokoliv. Vite jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
27.1.25 11:20

Holky ja bych prisahala ze mam dneska ovulaci 🙉 pokud pocitam zacatek potratu jako 1DC, tak dneska jsem 15 DC a mam ovulaci kazdy cyklus jako hodinky.
Skoda ze nemam test po ruce.
Mam klasicke ovulacni priznaky. Ale dr. rikala ze tam zadny folik nevidi, takze si ze me moje telo nebo muj mozek dela srandu 😁

• Citovat
  • Upravit
694
27.1.25 13:16

@Šáárinečka predtim myslim v pohode! Ja byla v 11:30, a dnesni svoje cvicko predtim nestihla :( ale dam si dneska uz klidek 8) spermiogram mel partner o malinko lepsi, tak treba na poctvrte to vyjde :lol: 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
27.1.25 15:08

@Mojzi ja myslim ze proste nekdy se schovávaj no, mne obcas tlačili ruzne, a ten co mel 14 mm jednou v pondeli, uz ve stredu ukazal žluté telistko, ze byla ovulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
27.1.25 18:09

Holky po IUI a po transferu všem Vám držím palečky, já se o víkendu ocitla ve špitále na malém zákroku, ale mimi je snad ok a HCG bylo v pátek 247 🍀 utz mám 7.2. a snad bude vše ok🙏🏼 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
27.1.25 18:12

@Šáárinečka ty taky jezdíš do sanusu viď, teď už to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
27.1.25 18:53

@katerina9615 díky :* už se na to extra neupínám. Zítra jdu na kontrolu zda ovulace opravdu proběhla tak uvidíme :srdce:
@Mojzi @lapaletka :srdce: cvičení stihnuto tak dobrý :andel:
@kopre_tina535 moc ti držím palce :hug:
Já už dnes taky radši klídek, ale zítra cvičit jdu. Chodím denně :srdce: a abych vždy půl měsíce se vyřadila ze života to nechci :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
27.1.25 20:21

@Šáárinečka taky drzim palce! :srdce: Ja jsem dneska po tom docela dost spinila a i to “bolelo” vic nez normalne, rikam si ze to treba konecne udelali poradne 😅 😂
Taky uz se zitra vrhnu zpet na cviceni 💪🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
28.1.25 20:40
@katerina9615 píše: Více

Hlásím že je to naprosto v pohodě. Po hodině jsem šla domu. Nemusíš se ničeho bát. Narkóza max na 10minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.1.25 07:22

Zdravím všechny, snad nevadí, že se připrdnu sem do diskuze 🙃 o prcka se snažíme asi rok, mám za sebou druhé IUI, první pokus nedopadl a předtím jedno biochemické, tak nás můj gyndr poslal do CAR. Chodíme do Pronatalu. Minulý měsíc přesně 15.1 folikulometrie, kde po stimulaci clostilbegytem doktor naměřil dva folikuly asi 17mm, 16.1 jsem si doma píchla ovitrelle a 17.1 proběhla inseminace. Test bych měla dělat až teď v pátek, ale známe to tady určitě všechny, nedočkavost nezná meze :lol: přikládám foto, mám hroznou radost ale zároveň ještě větší strach, proto jsem to potřebovala někde vypustit, partner v tomhle víc racionálně myslí a nepochopí moje strachy a obavy, tak jako bych chtěla já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
29.1.25 07:34

@Isana30 Ahoj, gratulace, máš poměrně silné čárky na to, že je to takhle hodně v začátku, v tvém případě by tam klidně mohly být dvě :D pokud půjdeš do historie diskuze, taky tu jedna holčina psala, že čeká dvojčata z IUI po stimulaci clostybegytem a dvou zralých folikulech. Držím palce :andel:

P. S. já měla inseminaci 9.1. a jdu 7.2. na utz po pozitivním testu, zkus si zavolat do CARu a dojdi si na krev, hcg taky napoví :)

Příspěvek upraven 29.01.25 v 08:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.1.25 07:53

@katerina9615 Ježíš nestraš, dohromady máme už tři děti, sice větší, ale dvojčata bych už v tom zmatku tady psychicky nedala 😄 do CARu budu volat zítra, ať nedostanu sprda, že předbíhám :lol: největší sranda je v tom, že v pondělí nastupuju do nové práce, už jsme tomu nějak přestávali dávat naděje že by se to vůbec někdy povedlo, to budou moc rádi tam až se to dozví 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí