IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
18.10.24 18:41

@lapaletka ahoj, já byla na průchodnosti vejcovodu - hyfosy, dělali mi ho hned po prvním nezdařeném IUI.. Dělají to při vědomí, stříknou Ti dovnitř nějakou pěnu a sleduji zda projde celým tím vejcovodem.. Mě to teda nebolelo, jen bylo nepříjemný když ti tu hadičku tam dávají, ale nebylo to nic co by se nedalo vydržet. Tu pěnu jsem necítila vůbec.. :) a tkáň mi teda myslim, ze žádnou neodebírali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
18.10.24 18:57

Holky já byla taky na průchodnost i vejcovodu - hyfosy.. Jak píše @Šála1 Úplně stejný postup, za 5 min hotovo, bez bolesti. Pak trochu bolest podbrišku. Oba byly průchozí. 😊 Ale na hysteroskopii jsem nikdy nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
18.10.24 18:58

Jinak děkuji za gratulace, určitě vás budu dál informovat jak to s námi vypadá ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
18.10.24 19:23

@Lenka123981 moc gratuluju a drzim palce at je vse jak ma! :) posli nam fotecku az budes mit :srdce:

Jinak ja jsem k tem pruplachum vejcovodu trochu skepticka.. kamaradce to delali, vse vypadalo pruchodne, prosli nekolik IUI, snazili se snad 5 nebo 6 let - pak ji otevreli, aby se podivali poradne, a zjistili, ze ty vejcovody ma cele zjizvene takze jsou nakonec nepruchozi.. sli pak hned na IVF a vysel jim prvni pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.10.24 07:51

@Šála1 @Lenka123981 holky dekuji za reakce. Cetla jsem si znovu moji zpravu a mam tak HKS (hystero) + hyFoSy. Tak jsem googlila a googlila a ve vetsine pripadu nasla, dokonce i od jinych Caru, ze pri Hks davaji narkozu. Nekdo to dokonce prirovnaval k trhani zubu bez umrtveni (to nevim, jestli neni prehnane a taky kolika lidem thraji zuby bez lokalni aneatezie :lol: ), ale i tak se mi to nezda. V podstate je to odebrani tkani klestema (4ks :lol: tak mi to rikala) na histologiii.
Pred IUI jsem byla u teto doktorky, co mi to ma delat jen na obyc vysetreni a vzpominam si, ze i utz me u ni bolel, mela jsem po ovu a v brise tekutinu, ale to by preci bolet nemelo a jeste mi rikala- tohle vas boli, jo?
IUI mi pak delala jina doktorka a to bylo opravdu bez bolesti, ani jsem nevedela, ze uz je to hotove.
A dalsim na utz kvuli folikulum jsem byla zase u jejiho doktora (porad se tam nejak stridaji) a ten byl super, nic me nebolelo, citlivy.

No a tam mam dilema, ze ji reknu, ze dekuju za nabidku, ale ze HKS nechci a at mi udela jen HyFoSy. 8o 8o

@kopre_tina535 Dekuji za zpravu, jak pisu nahore, asi pujdu jen na proplachnuti vajecniku, manzovi se taky zlepsil behem mesice a pul spermio z 6% na 17%, coz beru jako mega uspech :lol: a uvidime co dal.
Jsem celkove z toho Caru rozladena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
19.10.24 07:57

@lapaletka hele obě jsou něco jiného.. V podstatě hysteroskopie je v narkóze, krátký zákrok a vyšetřuje se dutina děložní, jestli tam nějakou změny na sliznici, nějaké polypy, atd. Ty by se daly hned odstranit. Takže tohle se týká dělohy.
Hyfosy se týká jen vejcovodů, tam se zjistí jak jsou pruchodne, je to za 5 min hotové, celkem bezbolestně. Je to pod ultrazvukovou kontrolou.
Takže každé vyšetření je o něčem jiném. Pokud tě posílá na obě, nechala bych si udělat obě 😊 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.10.24 12:56

Ahoj holky jsem 12 den po první inseminaci, zkouším testu od čtvrtka ( netrpělivá ) a dnes mam viditelnou čárku. Je možné, ze to vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
19.10.24 13:07

@Buchtaa2 který je dnešní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.10.24 13:19

@Lenka123981 ten vrchní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.10.24 13:20

Dnes ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
19.10.24 13:55

@Buchtaa2 tak to vypadá moc dobře :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.10.24 15:49

Tyjo tak silny :) aby tam taky nebyly 2 😅 ja jsem byla na IuI 9.10. A testy mam snehobile :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.10.24 15:55

@Hvezdicka727 jezis, :D no ja bych byla rada i za to jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.10.24 16:32

@Hvezdicka727 ja byla 7.10.v pondělí a od čtvrtka byl duch a dneska takhle silná byla už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
20.10.24 08:01

@Lenka123981 Jjj, cetla jsem si o kazdem vystreni zvlast a byla bych s tim ok, ale HKS mi chteji delat bez narkozy, spolecne s Hyfosy a to me desi. Ne to samotne vysetreni, ale to, ze mi rekla, ze mi vezmou tkan bez jakehokoliv umrtveni :nevim: :nevim:

@Buchtaa2 tyyjo, hezly! :) :) to vypada skvele)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí