IUI a čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3250
31.1.13 19:34

Ahojky tak u mě dneska sněhobílo takže pregnyl je konečně z těla ven. Zítra jsem 12DPO tak uvidíme jestli dorazí aspoň těhu duch. @glom @Anýsek18 Moc mě mrzí že to teď nevyšlo a přeji hodně štěstí do další pokusu, já se k vám určitě taky přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
31.1.13 20:01

@anastazia6 držím ti palečky, aby ses k nám nepřidala a aspon někdo tam měl // dálnicu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
1.2.13 13:09

Ahojky tak já na testzu opět sněhobílo tak uvidíme zítra třeba se duch ještě ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
1.2.13 13:44

@anastazia6 tak ještě počkej pár dní a pak testni ;)
Já už jsem volala doktorovi kvuli další iui tak jsem objednaná na středu, doufám, že to bude co nejdřív :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
3.2.13 13:22

Ahojky tak MS nikde a test jsem dneska ani nezkoušela a ani nebudu. Holky měla jste některá po clostíku zpoždění? Nebo vám MS došla tak jak měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
3.2.13 13:51

@anastazia6 Ty neereš utrogestan nebo duphaston? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
3.2.13 14:01

@Anýsek18 Ne neberu, doktor mě ho sice napsal ale prý ho mám brat až když by jsem našla na testu dvě čárky a pak po dobrání přijít na kontrolu to by už tam bylo něco vidět. Já jsem si při minulém těhu i chodila na krev jako samoplátce aby jsem měla pod kontrolou jak mě HCG roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
3.2.13 14:11

@anastazia6 Tak zajdi na agolutin. Já beru utroš cca dva dny po IUI kdyby se zadařilo tak aby se to udrželo. No a když po 14ti dnech nejsou // tak vysazuju a ms dojde sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
3.2.13 15:48

Tak včera jsem dobrala utrouš a dnes na testu nic :,( tak už jen čekám na tu mrchu a pak do května nic až pak IVF platit IUI se mi nechce raději si našetřím na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.2.13 10:36

Ahoj holky, tak jak koukám, tak nám tento měsíc nepřeje :think:
@Iveta2012 to mě mrzí sakra :x aspon jedna z nás tam mohla mít //
@anastazia6 já beru estrofem 2 dwn po iui a utrogestan 5 den po iui, takže s clostíkem zkušenost nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
4.2.13 11:40

@glom Tak ani mě nebude přát. Ms sice nedorazila ale test neg. a teplota mě klesla. Takže smůla no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
4.2.13 16:04

Ahoj holky. Tak mám zase po náladě. Poslední dobou je to pokaždé když přijedeme v CARu.
Napíšu vám teda co nám zase řekly a dali na papíře. Za prvé se mi opět objevili kvasinky. Teď jsem měla cca dva měsíce klid a bum znova!!! :cert: Urolog chlapovi řekl že má v sobě stále infekci ale že mizí. Tudíž si tu infekci předáváme mezi sebou. Ptal se jestli to může být z těch kvasinek a prý je to jedna z nejčastějších infekcí co se objevuje. Má to prý každý druhý pár. :,( :,( :,( :,( A na papír nám napsali toho…cituji:
Pacient opakovaně s leukospermií, přeléčen Augmentinem, dnes dle spg leukospermie, proveden výtěr na chlamydie, myco a ureaplasmata, klasická kultivace z ejakulátu po 14dnech info o výsledku, prosím gynekologa partnerky o kultivaci poševního sekretu.
Takže v pondělí jedu na UTZ, IUI proběhne úplně normálně a zítra pomažu na tu kultivaci. Chlap za 14 dnů musí zavolat na výsledky kultivace tzn. jak jsou pohyblivé spermie a kolik jich je.
Já už jsem z toho všeho fakt na palici. :,( Přesně jak jsem si myslela je problém prostě jen a jen ve mě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.2.13 18:36

@Anýsek18 Neboj smůla vypadá jinak kvasinky se dají přeléčit a zas bude vše o. k neboj to štěstí sedne i na tebe. Chápu tě u Nás je to stejné chlap o. k jen já jsem vadné zboží, ale jsem ráda že to vše bere s nadhledem. Jinak u Nás už je po naději dnes přišla ta mrcha :( teď to bude pro mě psych. náročné to že se teď nebude nic dít je pro mě dost stresujíci, ale musím se s tím smířit než dávat každý měsíc 4000 za IUI to raději budu odkládat a zaplatím si IVF už ať je květen a po svatbě se na to vrhnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
4.2.13 19:05

@Iveta2012 Mě už to strašně štve. Samé problémy a ani jeden pozitivní výsledek. My chceme zatím zůstat u IUI a pak zkusit třeba nativ. Chlap zatím na IVF jít nechce. Za prvé by nám to nehradila pojišťovna a za druhé by to rád zkoušl přirozeně…popřípadě ten nativ. Tak uvidíme jak to všechno dopadne. Zítra jdu k dr. na ty stěry. Snad už se to začne řádě léčit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.2.13 16:14

Ahoj holky, tak ja ted musím čekat do příští MS. Doktor posílá papír na pojištovnu na další iui tak snad přijde včas, už aby to bylo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí