Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky tak u mě dneska sněhobílo takže pregnyl je konečně z těla ven. Zítra jsem 12DPO tak uvidíme jestli dorazí aspoň těhu duch. @glom @Anýsek18 Moc mě mrzí že to teď nevyšlo a přeji hodně štěstí do další pokusu, já se k vám určitě taky přidám.
@anastazia6 držím ti palečky, aby ses k nám nepřidala a aspon někdo tam měl // dálnicu ![]()
Ahojky tak já na testzu opět sněhobílo tak uvidíme zítra třeba se duch ještě ukáže.
@anastazia6 tak ještě počkej pár dní a pak testni ![]()
Já už jsem volala doktorovi kvuli další iui tak jsem objednaná na středu, doufám, že to bude co nejdřív ![]()
Ahojky tak MS nikde a test jsem dneska ani nezkoušela a ani nebudu. Holky měla jste některá po clostíku zpoždění? Nebo vám MS došla tak jak měla?
@Anýsek18 Ne neberu, doktor mě ho sice napsal ale prý ho mám brat až když by jsem našla na testu dvě čárky a pak po dobrání přijít na kontrolu to by už tam bylo něco vidět. Já jsem si při minulém těhu i chodila na krev jako samoplátce aby jsem měla pod kontrolou jak mě HCG roste.
@anastazia6 Tak zajdi na agolutin. Já beru utroš cca dva dny po IUI kdyby se zadařilo tak aby se to udrželo. No a když po 14ti dnech nejsou // tak vysazuju a ms dojde sama ![]()
Tak včera jsem dobrala utrouš a dnes na testu nic
tak už jen čekám na tu mrchu a pak do května nic až pak IVF platit IUI se mi nechce raději si našetřím na IVF.
Ahoj holky, tak jak koukám, tak nám tento měsíc nepřeje ![]()
@Iveta2012 to mě mrzí sakra
aspon jedna z nás tam mohla mít //
@anastazia6 já beru estrofem 2 dwn po iui a utrogestan 5 den po iui, takže s clostíkem zkušenost nemám ![]()
@glom Tak ani mě nebude přát. Ms sice nedorazila ale test neg. a teplota mě klesla. Takže smůla no.
Ahoj holky. Tak mám zase po náladě. Poslední dobou je to pokaždé když přijedeme v CARu.
Napíšu vám teda co nám zase řekly a dali na papíře. Za prvé se mi opět objevili kvasinky. Teď jsem měla cca dva měsíce klid a bum znova!!!
Urolog chlapovi řekl že má v sobě stále infekci ale že mizí. Tudíž si tu infekci předáváme mezi sebou. Ptal se jestli to může být z těch kvasinek a prý je to jedna z nejčastějších infekcí co se objevuje. Má to prý každý druhý pár.
A na papír nám napsali toho…cituji:
Pacient opakovaně s leukospermií, přeléčen Augmentinem, dnes dle spg leukospermie, proveden výtěr na chlamydie, myco a ureaplasmata, klasická kultivace z ejakulátu po 14dnech info o výsledku, prosím gynekologa partnerky o kultivaci poševního sekretu.
Takže v pondělí jedu na UTZ, IUI proběhne úplně normálně a zítra pomažu na tu kultivaci. Chlap za 14 dnů musí zavolat na výsledky kultivace tzn. jak jsou pohyblivé spermie a kolik jich je.
Já už jsem z toho všeho fakt na palici.
Přesně jak jsem si myslela je problém prostě jen a jen ve mě ![]()
@Anýsek18 Neboj smůla vypadá jinak kvasinky se dají přeléčit a zas bude vše o. k neboj to štěstí sedne i na tebe. Chápu tě u Nás je to stejné chlap o. k jen já jsem vadné zboží, ale jsem ráda že to vše bere s nadhledem. Jinak u Nás už je po naději dnes přišla ta mrcha
teď to bude pro mě psych. náročné to že se teď nebude nic dít je pro mě dost stresujíci, ale musím se s tím smířit než dávat každý měsíc 4000 za IUI to raději budu odkládat a zaplatím si IVF už ať je květen a po svatbě se na to vrhnem.
@Iveta2012 Mě už to strašně štve. Samé problémy a ani jeden pozitivní výsledek. My chceme zatím zůstat u IUI a pak zkusit třeba nativ. Chlap zatím na IVF jít nechce. Za prvé by nám to nehradila pojišťovna a za druhé by to rád zkoušl přirozeně…popřípadě ten nativ. Tak uvidíme jak to všechno dopadne. Zítra jdu k dr. na ty stěry. Snad už se to začne řádě léčit ![]()
Ahoj holky, tak ja ted musím čekat do příští MS. Doktor posílá papír na pojištovnu na další iui tak snad přijde včas, už aby to bylo ![]()