IUI a IVF 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5639
10.1.24 10:36

@Prcek004 Takže bez stimulace neovuluješ vůbec a se stimulací je to taky spíš náhoda?
Ono PCOS je celkem široký pojem.
Co jsem tak četla v různých snažilkovských skupinách, tak u holex s hodně výrazným PCOS nejlépe zabírá tamoxifen, po něm ovulovaly i holky které vůbec nereagovaly na clostilbegzt nebo letrozol. Možná bych tomu dala šanci a alespoň jeden cyklus s tím tamoxifenem zkusila, ale je to na tobě. Já v IVF nevidím žádné zlo, nebo selhání, ale jako další možnou cestu k miminku a já se na to už vyloženě těším, jen si ještě do dubna počkám, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
10.1.24 13:17

@Gracetheworld no já vlastně ovulovala všeho všudy jen jednou jedinkrát no,.. já doufala ze se IVF vyhnu, ale vypadá to, že nebude zbytí a podstoupíme to, když bude správná chvíle aby to šlo provést. Přeci jen, touha je obrovská 🫣

Hele to uteče hrozně rychle,.. dvakrát se otočíme a je tu duben ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
10.1.24 14:46
@ol030124 píše:
Spíš PGT a KET, ale záleží co se podaří získat a vyrobit…Teď máme všechny vlastně období, kdy si nenaplánujeme vůbec nic.

No taky nad tim prave premyslime..
Clovek chce, aby vscehno dopadlo dobre. Tak uvidime no :)
Jeste nejsme uplne rozhodnuty, ale videla bych to asi nakonec jako vy☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
10.1.24 14:46
@Kaj.maňačka píše:
Já jsem se právě zprvu lekla, že to tak poskočilo. Když jsem se objednávala na utz, tak jsem se na to ptala a sestřička mi říkala, že to není úplně naplněné a že pak už by to tolik ubývat nemělo. Měla pravdu, dneska 3. den a už to z té ampule tolik neubývá. Asi tam je vzduch a tak se to stlačilo.
No jo, zase hysterka 😄

Tak sestricka mi rikala, ze tam vic cca 1050. Misto psanych 900. Tak uz to u me dava smysl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
10.1.24 14:50
@ol030124 píše:
Dr říkal, že rezerva je vždy, v Puregonu cca 100. Takže dávám 4× 225 /to je těch 900 co to má mít/ a pak co nás pustí a zbytek dopichneme z druhé. A nebo si máme nechat zbytky nakonec, ale to asi spotřebujeme ihned, ať nemám 5 načatých ampulí…Holky, je normální, že jsem tak unavená? Jsem uplně KO. A to stimuluji pár dnů.

Ja pichla, co zbylo v ampuli a dopichla z nove ampule zbytek. Me totiz slo pero nastavit normalne na mych 187 a mackam to slo a najednou zasek a nic. Tak jsem se musela pichnout jeste jednou :D
Hlavne ze mi sestricka rikala, ze pero nejde nastavit na hodnotu, co uz v ampuli neni. Tak jde no :D
A ja jsem taky teda unavena. Myslela jsem si, ze je to pocasim.
Ale houbelec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
10.1.24 14:55

@SlečnaMarie Taky jsem strašně unavená. Dneska mě i dost bolela hlava a bylo mi i trochu špatně. Tak snad už to nebude horší 😄.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
10.1.24 14:59

@ol030124 @Kaj.maňačka
Jinak holky. Dneska kontrola dopadla dobre. Ultz super. Mam tam 12vajicek. Rostou prej hezky. V sobotu dalsi ultz. A po/ut odber. Podle velikosti. Zitra si mam pichnout zase Puregon 187 + jsem dostala jeste Orgalutran.
Ten je, aby nepraskli foliky a vydrzelo to do odberu. Tak mi to bylo receno ☺️
Jak jste na tom s kontrolama u dr vy? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
10.1.24 16:04

@SlečnaMarie Tak to je super. Tak snad ve všech folikulech budou vajíčka a budou hezké a kvalitní. 😊
Já jdu na utz v pátek, tak uvidíme 😇.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
10.1.24 17:07

@SlečnaMarie Taky jsem po kontrole, mám celkem 8. V pondělí ráno kontrola a odběr asi ve středu. A taky budeme doufat, že neporostou víc než je předpokládané a že vydrží…
U vás jsou v CARu i v sobotu? U nás bohužel ne, tak musím hned v pondělí ráno. Zatím jsou ve třech velikostech 8,9,10.
12 folikul je super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.1.24 06:59

@Ardilera díky. Já zatím nevím ani AMH, vlastně nic. Vše budeme řešit až v tom únoru. Jako mohla jsem se včera zeptat, ale k čemu by mi to bylo, akorát bych zase měsíc a půl špekulovala. Krev naštěstí vzali tentokrát bez problémů, byla tam jiná sestřička. :) Takže uvidíme na té konzultaci. Já jsem prostě hroznej spekulant, tím že se teď nic neděje, tak pořád řeším a pročítám diskuze… Ale z Filkové mám dobrý pocit a cítím se tam dobře.
Před 3. IVF bych taky zvažovala změnu, ač to chyba kliniky vůbec být nemusí… Minimálně na tu psychiku je změna, nebo alespoň konzultace jinde, fajn. Kdy ty konzultace máte? Myslím na Vás, ať to dobře dopadne. Já si asi dám raději do konce února od emimina detox ať neřeším kraviny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.1.24 09:36

Ahoj holky, mam po testovani hormonalniho profilu. Vysla mi tam lehka hypofunkce stitnice a zvyseny prolaktin. Resila jste nektera? Jak moc vam to odlozilo proces IVF? Jak se to resi? Pujdu k endokrinolozce, ale az za 14dni a z toho cekani se zas picnu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
11.1.24 09:45
@barunakosak píše:
Ahoj holky, mam po testovani hormonalniho profilu. Vysla mi tam lehka hypofunkce stitnice a zvyseny prolaktin. Resila jste nektera? Jak moc vam to odlozilo proces IVF? Jak se to resi? Pujdu k endokrinolozce, ale az za 14dni a z toho cekani se zas picnu. :D

Ahoj, mě vyšlo TSH 2,97, pro všechny dr. je to ok, pro CAR lehce víc, takže mi rovnou oni dali Euthyrox, abychom se dostali na ideálně 2,5, ale normálně jsme dostali léky na stimulaci, nebyla to pro ně překážka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.1.24 09:59

@barunakosak záleží jak vysoká ta hypofunkce je. Úplně netuším jak je to se stimulací. Ale já kvůli hypo měla jeden SP (přirozeně, ne po IVF), ale měla jsem hodnot TSH přes 8. Moje endokrinoložka mi řekla, že normální mez je do 4 jednotek (přesně si tu hodnotu nepamatuji), ale pro otěhotnění je vhodné se dostat pod 2. Ke 2 jsem se po nasazení léků dostala za 8 měsíců (ale jak píšu měla jsem hodnotu TSH přes 8 ) a neřešila jsem to skrz IVF, ale tehdy ještě při snaze přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
11.1.24 10:43

@Kaj.maňačka
To se uvidi az po odberu, ale doufam a verim, ze by tam mohlo byt dost. Snad vsechno dobre dopadne. My mame casto s pritelem smulu v tomhle. Tak snad 🙏🏻 ☺️
Pak dej vedet, co ti reknou zitra na kontrole💕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
11.1.24 10:49

@ol030124
Taky prave doufam, ze nevyrostou vic nez chceme, at vse dobre dopadne. A mame nejake emryjka :srdce:
Ale to doufam, za nas vsechny! :)
Jojo nastesti jsou u nas i v sobotu.
A tech 8 taky neni jeste finalnich. Prej nejdou vsechny vzdy videt. A temer vzdy tam je vic prej. Ale jestli jsou ve vsech vajicka. To zjisti az pak..
Ja mozna odber po/ut ty streda. To jsme pekne u sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí