IUI, dlouhé krvacení a těhotenství ?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
IUI, dlouhé krvacení a těhotenství ?
Dobrý den, dnes mě doktor z CARu vyděsil. 30.11.jsem byla na IUI. 16.12. začala krvácet, krvácím doteď, včera jsem byla na vyšetření po ultrazvuku nic vážného. Dnes jsem volala pro vysledky z krve a hcg 51,6 U/I. Tak mě okamžitě poslal do nemocnice na ověření probíhajicího potratu nebo mimiděložní těhotenství. Dle ultrazvuku vše v pořadku a nic mi nepotvrdili zitra mam přijet znovu na krev a popř. další vyšetreni. Tak jsem zmatená, jsem těhotná nebo ne? Proč pořad krvácím/ dle doktora je to špinění. Nesetkal se s tím někdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Amare94 píše:
Dobrý den, dnes mě doktor z CARu vyděsil. 30.11.jsem byla na IUI. 16.12. začala krvácet, krvácím doteď, včera jsem byla na vyšetření po ultrazvuku nic vážného. Dnes jsem volala pro vysledky z krve a hcg 51,6 U/I. Tak mě okamžitě poslal do nemocnice na ověření probíhajicího potratu nebo mimiděložní těhotenství. Dle ultrazvuku vše v pořadku a nic mi nepotvrdili zitra mam přijet znovu na krev a popř. další vyšetreni. Tak jsem zmatená, jsem těhotná nebo ne? Proč pořad krvácím/ dle doktora je to špinění. Nesetkal se s tím někdo.
A krvacis hodne? Zalezi zda se HCG bude zvysovat ci snizovat… pokud snizovat, tak jde o potrat. Ja mam to sama… HCG mi jde pomalu dolu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@hihi22 píše:
A krvacis hodne? Zalezi zda se HCG bude zvysovat ci snizovat… pokud snizovat, tak jde o potrat. Ja mam to sama… HCG mi jde pomalu dolu
Teď je to už slabší, na začatku to bylo silnější, ale teď slabší, zitrajdu znovu na krev a kdyby se to zvyšovalo tak je nějaká možnost… mě mi to u vaš líto… tímhle by si neměl projít nikdo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dopegyt a clexane 0.6 v těhotenství . Mate někdo zkušenost ??
- Na jak dlouho zase zavřou školky
- V den IUI mi neudělali UTZ, je to normální postup?
- Těhotenství po očkování na covid
- Jak dlouho vaše děti zvracely při růstu zubů
- Co říct dítěti, když musíte dlouho mixovat?
- Zánět zubu v těhotenství, velký strach
- Neprůchodnost střev v těhotenství - obstrukce, ileus