Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@keliška12 jéé, my se budeme taky fotit, musím si říct termín. My máme taky 3700G, nebo jsme měli ve čtvrtek. Dneska máme přesně měsíc.
Máte potničky?? My po celém obličeji nebo co to je…taková krupička. Nevíš co na to??
Ne ne, máme pusenky jak dětské prdelky
Nic na nich nemáme
Jinak focení bylo úžasné, jen v tom vedru totálně vyčerpávající
Teď mi doma všichni hajají
Večer sem dám pár foteček na ochutnávku ![]()
Já už nekojím
Klukům jsem nestíhala
Jsme na Sunaru
Ale potila jsem se ![]()
@keliška12 Čumáčci
Jsou úúplně jiní
A s dudlíčkem je chlapeček větší že? Nebo to tak dělá fotka?
@keliška12 kráááásní, ten vzadu je na Tebe a ten vpředu na manžela, ne??? Jsou boží. Co používáš za plenky?? A jak je máš přes den oblečené, v krátkém body nebo je máš jen v plínečce???
Holky, poslední dobou (čím dál častěji), když stojím, tak mi jako by trne (mravenčí) pipka… pravá strana… je to normální? ![]()
@Boculka to mi myslím taky dělalo…mě to přišlo takoby znecitlivěla…trnutí, no přesně jak popisuješ. To nic…všechno je to normální.
@Boculka ale stalo se mi to párktát i mimo těhu…tak by to ani nemuselo mít souvislost s těhotenstvím
A jak se cítíš v těch vedrech?? Jedete někam na dovolenou??
@snažilka1210 No ty vedra nedávám. Každý den si říkám, že už to nedám… ale tak musím že? No na dovču nejedeme nikam, protože mám toho nemocného manžela
V pondělí jsem si ho dovezla z nemocnice a teď bude ještě tak min měsíc na lístku… ![]()
@snažilka1210 píše:
@keliška12 kráááásní, ten vzadu je na Tebe a ten vpředu na manžela, ne??? Jsou boží. Co používáš za plenky?? A jak je máš přes den oblečené, v krátkém body nebo je máš jen v plínečce???
Mám je jen v plínečce
I v noci jak jsou ty dusna a vedry jsou v plínečce ( v zavinovačce přikrytí látkovou plínkou+přikrytí dečkou) Já používám Pampers, jsou nejlepší ještě se mi nestalo, že by se mi pročůrali! ![]()
@keliška12 aha, já právě taky vždy přemýšlím jak je na noc obléct. Já mám Pepíčka v krátkém body a přikrytého jen plenkou, do zavinovačky ho nedávám, já mám takovou tlustčí a to by se spotil jak blázen.
Dnešní noc byla katastrfální co se týče teploty, jsem myslela, že omdlím při kojení, ze mě lilo jak z konve. Dneska trochu pofukuje studenčí větr tak snad i půjdeme na procházku.