IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
5.8.13 21:26

@keliška12 jéé, my se budeme taky fotit, musím si říct termín. My máme taky 3700G, nebo jsme měli ve čtvrtek. Dneska máme přesně měsíc.
Máte potničky?? My po celém obličeji nebo co to je…taková krupička. Nevíš co na to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
6.8.13 14:06

Ne ne, máme pusenky jak dětské prdelky :srdce: Nic na nich nemáme :-) Jinak focení bylo úžasné, jen v tom vedru totálně vyčerpávající 8o Teď mi doma všichni hajají :pankac: Večer sem dám pár foteček na ochutnávku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
6.8.13 15:02

@keliška12 taky se tak potíš, když kojíš??? Já jak prase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
6.8.13 19:19

Já už nekojím :-( Klukům jsem nestíhala :-( Jsme na Sunaru :-( Ale potila jsem se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
8.8.13 12:02

miláčkové

Naše zlatínka dneska ráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.8.13 12:03

@keliška12 Čumáčci :srdce: :srdce: Jsou úúplně jiní :) A s dudlíčkem je chlapeček větší že? Nebo to tak dělá fotka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
8.8.13 12:21

@keliška12 kráááásní, ten vzadu je na Tebe a ten vpředu na manžela, ne??? Jsou boží. Co používáš za plenky?? A jak je máš přes den oblečené, v krátkém body nebo je máš jen v plínečce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.8.13 13:17

Holky, poslední dobou (čím dál častěji), když stojím, tak mi jako by trne (mravenčí) pipka… pravá strana… je to normální? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
8.8.13 14:09

@Boculka to mi myslím taky dělalo…mě to přišlo takoby znecitlivěla…trnutí, no přesně jak popisuješ. To nic…všechno je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.8.13 14:55

@snažilka1210 Díky - přesně - znecitlivělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
8.8.13 15:36

@Boculka ale stalo se mi to párktát i mimo těhu…tak by to ani nemuselo mít souvislost s těhotenstvím
A jak se cítíš v těch vedrech?? Jedete někam na dovolenou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.8.13 15:49

@snažilka1210 No ty vedra nedávám. Každý den si říkám, že už to nedám… ale tak musím že? No na dovču nejedeme nikam, protože mám toho nemocného manžela :zed: V pondělí jsem si ho dovezla z nemocnice a teď bude ještě tak min měsíc na lístku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
8.8.13 16:50

S dudlíkem je Daník a je delší :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
8.8.13 21:36
@snažilka1210 píše:
@keliška12 kráááásní, ten vzadu je na Tebe a ten vpředu na manžela, ne??? Jsou boží. Co používáš za plenky?? A jak je máš přes den oblečené, v krátkém body nebo je máš jen v plínečce???

Mám je jen v plínečce :-) I v noci jak jsou ty dusna a vedry jsou v plínečce ( v zavinovačce přikrytí látkovou plínkou+přikrytí dečkou) Já používám Pampers, jsou nejlepší ještě se mi nestalo, že by se mi pročůrali! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
9.8.13 08:51

@keliška12 aha, já právě taky vždy přemýšlím jak je na noc obléct. Já mám Pepíčka v krátkém body a přikrytého jen plenkou, do zavinovačky ho nedávám, já mám takovou tlustčí a to by se spotil jak blázen.
Dnešní noc byla katastrfální co se týče teploty, jsem myslela, že omdlím při kojení, ze mě lilo jak z konve. Dneska trochu pofukuje studenčí větr tak snad i půjdeme na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí