Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@keliška12 úžasní bobíšci! A obdivuji tě, že zvládáš 2 miminka. Mě stačí jedno a někdy mám dost ![]()
@Boculka píše:
@keliška12 úžasní bobíšci! A obdivuji tě, že zvládáš 2 miminka. Mě stačí jedno a někdy mám dost
Už jsou úplně úžasní
Hrají si sami. Dokonce z ničeho nic začali spát skoro celou noc. Kašičku dávám v 21:00 a budí se mi na čajíček až v 05:00 hod. pak ještě hajají do cca 7:00 hod. je to super. A jak se s nima našměju
Dělají takové bejkárny, že mi občas i rozum stojí
Dvojčátka jsou nejlepšíííííííííííí ![]()
@keliška12 Ale začátky musely být krušné ne? No malý pije naposled tak kolem 22 hod, pak vstává tak ve 2-3 a pak v 5-7 a pak ještě spí třeba do 10
Ale teď nespal ty 3 hodinky a řval…
@keliška12 no jsou krásní, ale vidím, že taky nejsou tak oplácaní, my jsme právě taky takový jak vy, ostatní děto jsou 8kg macci ![]()
Tak my jíme naposledy v 7, v půl 8 a hajdy na kutě, neexistuje být po 9 ještě vzhůru, chci mít aspoň večer pro sebe. A funguje to. My se teď budíme od těch 8 hodin ve 2, v půl 3 a pak kolem 5, a pak ještě spinkáme hodinku a půl.
Ten jeden je vyloženě na Tebe a ten v tom zelenkavým tričenku je na manžela. Je to kráááása. Ten náš je vyloženě na chlapa
Al holčička bude po mě ![]()
My dneska spapali druhou půlku té malé skleničky „špenát s bramborem“ a jo šmakovalo, ale po mrkvičce by se umlátil ![]()
Nevím, kdy mám začít i něco sladkého, zatím teda budu jen tu zeleninku a večer kaše a snad na začátku 6 měsíce. Za týden nám je 5 měsíců, to to letí.
Vy máte taky 5, ne 6,že??
@snažilka1210 píše:
@keliška12 no jsou krásní, ale vidím, že taky nejsou tak oplácaní, my jsme právě taky takový jak vy, ostatní děto jsou 8kg macci
Tak my jíme naposledy v 7, v půl 8 a hajdy na kutě, neexistuje být po 9 ještě vzhůru, chci mít aspoň večer pro sebe. A funguje to. My se teď budíme od těch 8 hodin ve 2, v půl 3 a pak kolem 5, a pak ještě spinkáme hodinku a půl.Ten jeden je vyloženě na Tebe a ten v tom zelenkavým tričenku je na manžela. Je to kráááása. Ten náš je vyloženě na chlapa![]()
Al holčička bude po mě
My dneska spapali druhou půlku té malé skleničky „špenát s bramborem“ a jo šmakovalo, ale po mrkvičce by se umlátil
Nevím, kdy mám začít i něco sladkého, zatím teda budu jen tu zeleninku a večer kaše a snad na začátku 6 měsíce. Za týden nám je 5 měsíců, to to letí.
Vy máte taky 5, ne 6,že??
Já už bych mu dala ráno tu přesnídávku! My to udělali tak, že když se mi vzbudí v 6hod. tak dám ještě mlíčko pak v 9hod. mají přesnídávku a po té 12hod. mají masozel. příkrm. pak v 15hod. přesnídávku (domácí)v 18hod. mlíčko a pak kašičku. už se mi tak naučili tak papáme přesně na minutu.
@Boculka píše:
@keliška12 Ale začátky musely být krušné ne? No malý pije naposled tak kolem 22 hod, pak vstává tak ve 2-3 a pak v 5-7 a pak ještě spí třeba do 10Ale teď nespal ty 3 hodinky a řval…
První 4m byli masakr! Ale pak se to zlomilo a jsou úžasní. Ani neplačou, jsou furt vysmátí
Ráno se budíme a máme plno řečí
O víkendu jim děláme pokojíček, tak už se moooc těším na výsledek ![]()
@keliška12 píše:
První 4m byli masakr! Ale pak se to zlomilo a jsou úžasní. Ani neplačou, jsou furt vysmátíRáno se budíme a máme plno řečí
O víkendu jim děláme pokojíček, tak už se moooc těším na výsledek
My taky rámo místo brečení se budíme tím, že povídáme, si myslím, že bude brzy mluvit, je moc šikovnje.
Myslíš, že není na tu přesnídávku brzy??? No já asi brzy přejdu na UM, pač mi přestává stačit mlíčko, jako mlíka je dost, ale malej po hodině už chce zase…jsem nevěřila, že by mohlo být hladové mlíko, ale asi je ![]()
@snažilka1210 píše:
My taky rámo místo brečení se budíme tím, že povídáme, si myslím, že bude brzy mluvit, je moc šikovnje.
Myslíš, že není na tu přesnídávku brzy??? No já asi brzy přejdu na UM, pač mi přestává stačit mlíčko, jako mlíka je dost, ale malej po hodině už chce zase…jsem nevěřila, že by mohlo být hladové mlíko, ale asi je
Myslím si, že není brzo! Aspon bude napapaný a rychleji se naučí na lžičku
Mlíčkem bych ho třeba jen dokrmila!!Hned ti nesní všechno tak mu dej mlíčko.
Uklizeno, upečeno
Byteček vyzdobím postupně jak bude chvilička času navíc
Klukům jsem pouštěla blikající svíčky a byli totálně hotový
Měli velký úspěch ![]()
Ahojky budou tak v uterý
ještě se dolaĎuje
Zatím spí kluci s náma a očividně se jim to moooc líbí ![]()
@keliška12 já už mám taky trochu vyzdobeno vánočně, dělala jsem věnec na dveře a na okna takové jehličiny v košíku.
My necháváme už dělat vestavnou skříň do pokojíčku, pak postel, stůl, ale to až za čas. Já bych chtěla jak přestanu kojit tak dát maléhu již do pokojíčku, ať si zvyká, pak jsou s tím problémy, že dítě nemůžou dostat z ložnice a tak. Jako bude mi smutno, ale chůvičku máme takže není problém.
Týýýjo, ty píšeš ve 3 ráno
to by mě mohlo teda ![]()
@Boculka a jak vy?? Viděla jsem, že jsi psala také do poradny ohledně kojení, já také
tak co, kojíte? Jde to?