IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5801
21.11.11 19:12
Bee1 píše:
Ahoj Holky,tak termín 2. IUI je středa. Folík 19 mm dneska sliznice 7,2mm. Takže termín konzultace v Artu není ohrožen.:-) V sedm si mám píchnout injekci. Konečně standartní postup. :-)

no tak to je super!!! :dance: :dance: budu držet pěsti :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.11.11 19:37

Bee 1 tak to je super… :) Já teprve ve čtvrtek do CARu… Myslím že mě 2. IUI čeká v sobotu… Tak ať se injekce podaří píchnout a IUI je úspěšné! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
22.11.11 09:49

Byli jsme včera na tom Rozbřesku…mě se to líbilo, muž říkal do půlky pěkné po půlce hnus. V kině byly vesměs puberťáci a na pohled půlka z nich drsňáci. Když byla scéna, kdy bojují o její život a rodí se to malé, tak bylo hrobové ticho, všechny to dostalo. :lol: Chci knížku, abych se dověděla konec. V Praze ji měli vyprodanou. A těším se až to bude nadabované s těmi titulkami se to nedalo stíhat. Vnímat pocitiy v obličeji a ještě stíhat číst písmena…poloviční zážitek. :-)

Včera jsem si píchla ovitrell injekci, muž stál vedle mě a ošíval se jak pes :mrgreen: A večer se mi tak strašně chtělo spát, ale myslela jsem, že vyletím z kůže. Neskutečně nervózní tělo, pálila mě kůže, furt jsem se přetáčela v posteli. Musela jsem vztát a projít se…Tohle mám když je úplněk, dělám si vždycky srandu, že se měním za vlkodlaka, ale je to stejný pocit. Celé tělo bolí, na kůži si nemůžeš sáhnout, protože je podrážděná, neskutečně nervní…nevím co to je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.11.11 13:30

A PROČ NĚKDO,KDO PODSTUPUJE INSEMINACI DOSTÁVÁ NĚJAKÉ LÉKY A NĚKDO NE?POKUD MÁM CYKLUS PRAVIDELNÝ,OVULACI TAKY A NEMÁM ŽÁDNÉ POTÍŽE,TAK MŮŽOU MI JI ROVNOU PROVÉST,NEBO BUDOU I CHTÍT VYŠETŘENÍ PRUCHODNOSTI VEJCOVODŮ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.11.11 13:45

Bee1: Ahojky, to určitě přejde :wink: Já také měla Ovitralle-píchl mi ho manžel a je pravda, že od té doby blbě večer usínám, jestli je to zněho :nevim: to nevím, ale jinak kůže OK a ani není citlivá :think: Tak držím pěsti na IUI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.11.11 13:50
Ahojky, i když máš ovulaci pravidelnou, neznamená že nemáš srůsty nebo endošku. Ale myslím si že to není u IUI podmínkou aby jsi měla hotovou průchonost, ale budou u tebe hledat důvod, proč to teda nejde :think: Já dostávám léky, protože ovulku sama nemám a to je ten problém :wink: A jak ryhle ti můžou IUI udělat, to nevím, někdy musí mít schálení od pojištovny a cyklus kontrolovaný na utz+spermiogram :wink:
hellou82 píše:
A PROČ NĚKDO,KDO PODSTUPUJE INSEMINACI DOSTÁVÁ NĚJAKÉ LÉKY A NĚKDO NE?POKUD MÁM CYKLUS PRAVIDELNÝ,OVULACI TAKY A NEMÁM ŽÁDNÉ POTÍŽE,TAK MŮŽOU MI JI ROVNOU PROVÉST,NEBO BUDOU I CHTÍT VYŠETŘENÍ PRUCHODNOSTI VEJCOVODŮ???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.11.11 13:56

Na spermiogramu jsme byly,byl slabší,tak jsme koupili vitamíny,ale zatím nic.Já jsem nikdy problémy neměla,cyklus pravidelný,ovulka dle ultrazv.taky,jen mě chtějí poslat na laparku,ale nevím,jestli je to zbytečné,když u mě se zdá vše v pořádku,nikdy jsem neměla ani zánět,ani žádné bolesti.Spíš potřebujeme zlepšit ten spermiogram.Nebo mám jít na tu laparku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
22.11.11 14:20

holky nemáte zkušenosti s tím jak Clostík ovlivňuje cyklus? Já jsem normálně začala špinit v 26DC i přes utrogestan a teď mám 27 DC beru utrogestan a nešpiním. Mám strach z nějakých marných nadějí a spíš si myslím, že se mi clostíkem prodloužil cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
22.11.11 15:13

Alex01- a nezkoušela jsi testík?já bych ti to tak přála :kytka: já zkusim testík ještě zítra,ale myslim,že to bude to co vždy-dlouho nic a pak jedna čárka :oops:
Bee1-budu držet palečky,ať vše dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
22.11.11 15:43

Ahoj holky, chci se zeptat. Netušíte jestli naměřený folikul velikosti 23 mm není už náhodou přezrálý? Existuje vůbec něco jako přezrálý folikul? :) Pořád přemýšlím proč se nám ten pokus nevydařil… :(

Bee já jsem knížku četla a je super! Četla jsem všechny díly snad jedním dechem, určitě si jí pořiď :)
My jdeme dnes do kina na Perfect Days, aby jsme přišli na jiné myšlenky, snad to bude dobrý… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
22.11.11 15:51

veverusaf-nebuď smutná,nám to taky už 2krát nevyšlo,tak mě čeká umělé. Jinak myslim,že přezrálý být nemůže,že to pak rovnou ovuluje. Neboj,příště to určitě vyjde :kytka: Taky nechápu,že nám to nevyšlo..Folík byl ok a když ty mršky stříknou až tak daleko,že to nevyjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
22.11.11 15:56

Právě, tak se s tím pořád peru a říkám si co může/musí být ještě líp aby se to povedlo…?! :nevim: Mě teď čeká druhý pokus a pevně věřím, že se povede…když ne, jsem rozhodnutá jít ještě do jednoho a jinak taky umělko… Ach jo, musíme být statečný, hodně toho vydržet a pak ta odměna bude sladká… :) Čeká na každou z nás, ale musíme si holt počkat,no! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
22.11.11 19:42
Moni 83 píše:
Alex01- a nezkoušela jsi testík?já bych ti to tak přála :kytka: já zkusim testík ještě zítra,ale myslim,že to bude to co vždy-dlouho nic a pak jedna čárka :oops:
Bee1-budu držet palečky,ať vše dobře dopadne :palec:

testík ne, počkám si na krev :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
22.11.11 19:43
veverusaf píše:
Ahoj holky, chci se zeptat. Netušíte jestli naměřený folikul velikosti 23 mm není už náhodou přezrálý? Existuje vůbec něco jako přezrálý folikul? :) Pořád přemýšlím proč se nám ten pokus nevydařil… :(Bee já jsem knížku četla a je super! Četla jsem všechny díly snad jedním dechem, určitě si jí pořiď :)
My jdeme dnes do kina na Perfect Days, aby jsme přišli na jiné myšlenky, snad to bude dobrý… :)

já jsem jednou měla před ovulkou follikul i 31 mm takže 23 mm je ještě v normě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
22.11.11 21:15

Týý joo…31mm tak to je pěkný.. :) Tak uvidíme kolik mi doktor naměří ve čtvrtek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí