Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky taky na léčitelé nevěřím..
ale co vím fiki tak hodně pomáhá Mojžíšovka..
Měla jsem i DVD ale asi jsem ho smazala.. boleli mě tak nějak strašně při tom cvičení kolena
![]()
Evi hrozně věřím, že to tentokrát Výjde.. Budeš mít přeci dvojitou šnaci.. což znamená, že jedno jajco je při IVF 50% tak 2 určitě to zvýší na 100%
![]()
Pavli to nevím, jaké jsou % při zavedení dvou, ale budu na to spoléhat ![]()
Pavca3388 píše:
Holky taky na léčitelé nevěřím..![]()
ale co vím fiki tak hodně pomáhá Mojžíšovka..
Měla jsem i DVD ale asi jsem ho smazala.. boleli mě tak nějak strašně při tom cvičení kolena
![]()
![]()
to jsem taky slyšela,švagrový mám je jogínka,tak mi ukázala pár cviků,tak je nepravidelně cvičím,
Vája píše:
Evka: A kdy ti je zavedou šikuláky?
To se dozvím zítra…buď pá nebo so ![]()
Evka:
No supééér! Já myslím, že zatím můžeš být víc než spokojená. ![]()
A jaký to bylo? Bolelo tě něco nebo tak? ![]()
Váj nic jsem necítila, byla jsem uspaná. Včera jen tlak v podbřišku a dnes trochu taky. Jinak pohoda ![]()
holky ,ještě že jsem celý týden doma,ve čt byl pregnyl a tulení až do so,tak to jak se znám,bych zase od čtvrtka testovala…ale nemám testík ,musím to teď vydržet co nejdýl
Holky ![]()
Evíku
,jen jestli ti můžu poradit moc to nepodceňuj,já byla na punkci ve čt,byla jsem fit,v pá dobrý,ale v sobotu jsem měla hodně vyřizování,lítala jsem z místa na místo a v ne jsem volala do caru-jak mě bylo strašně zle,takové křeče jsem snad měla jen u porodu,byla to hrůza,musela jsem se cpát i práškama proti bolesti(normálně prášky skoro vůbec nejím).Prostě jsem si myslela,že to nejhorší mám za sebou,ale pravda to nebyla ![]()
KOZU ![]()
Já v práci sedím, nikam nechodím…křeče jsem měla včera a v noci. Ale teď docela dobrý, jen to občas dloubne když vstanu a nebo si sedám.
Evíku,buď opatrná,ať se nenachladíš.I když já mám co povídat,když jsem šla na transfér,tak jsem měla pěknou rýmu a kašel.
To je prý normální,mě na to upozorňovala sestra.A u takové úrody co jsi měla se ani nedivím,že špiníš ![]()