Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pavca3388 píše:
Holky nedá mi to a posilám ještě jeden odkaz slibuji, že poslední![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ahojky všichni ![]()
Tak hlásím že 8.3.mám nástupu do špitálu na tu laparku.Nakonec jsme se s dr. domluvili na tý co se dělá pod narkozou,tak jsem celkem i ráda.ted jen doufat že to bude ok a pak hned otěhotním.
ale bojim,bojím.
Pavli krásný věcičky,taky bych nakupovala
,ale já mám taky vše po malý,horší by to bylo s klukem,ale zas bych vyfásla od sestřenky po jejím klukovi
a na tom mimáči to je i levný.a už mám fakt vyzkoušeno že není potřeba mít pro mimi vše nové,páč ty věci po těch nejmenších nejsou vůbec zničený,maj to chvilku na sobě
Hlavně vy těhulky co čekáte po prvé,neblázněte s nakupování
fakt toho moc nepotřebujou a pak to nebudete ani stíhat jim oblíkat
mluvím ze své zkušenosti,jsem bláznila a pak jsem koukala,že to neměla na sobě. ![]()
Eví-fakt si myslím že je to brzy na menzes,ještě vydrž a nezahazuj flintu do žita ![]()
ne kdepak nemusíš mít mimi..
Tak nejsou jen věci pro miminko
Dá se tak koupit třeba i auto
nebo nábytek.. je tam toho hrozně moc.. mají tam i těhu oblečení.. no prostě cokoliv na co si vzpomeneš..
taky tam můžeš ty prodat nějaký věcičky.. já už tam prodávala kojící polštář atd.. Jinak je tam ještě aukce.. kde můžeš něco levnýho vyhrát..
A jsou tam i hračky.. no prostě všechno!!!
Hani určo je dobře, že jdeš do té pod narkózou
Nebudeš o ničem vědět a to je fajn.
Budu ti držet palce…pomohla jednou, pomůže zase ![]()
hanulka78 píše:
ahojky všichni
Tak hlásím že 8.3.mám nástupu do špitálu na tu laparku.Nakonec jsme se s dr. domluvili na tý co se dělá pod narkozou,tak jsem celkem i ráda.ted jen doufat že to bude ok a pak hned otěhotním.ale bojim,bojím.
Pavli krásný věcičky,taky bych nakupovala,ale já mám taky vše po malý,horší by to bylo s klukem,ale zas bych vyfásla od sestřenky po jejím klukovi
a na tom mimáči to je i levný.a už mám fakt vyzkoušeno že není potřeba mít pro mimi vše nové,páč ty věci po těch nejmenších nejsou vůbec zničený,maj to chvilku na sobě
Hlavně vy těhulky co čekáte po prvé,neblázněte s nakupování
fakt toho moc nepotřebujou a pak to nebudete ani stíhat jim oblíkat
mluvím ze své zkušenosti,jsem bláznila a pak jsem koukala,že to neměla na sobě.
Eví-fakt si myslím že je to brzy na menzes,ještě vydrž a nezahazuj flintu do žita
ahoj Hani
když je to poprvé tak se prostě blázní
co jsem takle slyšela tak laparka určitě skoro vždy pomůže! Holky já chci aby všechny co čekají už byly taky těhulky, moc vám to všem přeju
a uvidíte že se zanedlouho dočkáte!!
Hani no vidíš..
Super zprácička uvidíš, jak budeš rychle v tom.. poLPSK se můžeš hned druhý měsíc snažit a s clostíkem budeš těhule raz dva
Já bych klidně podstoupila laparku ještě jednou.. vůbec mě to nebolelo.. a nemocnice mám nějak ráda..
No já počítám spíš s tou holčičkou.. když mi jí tak předpověděli… tak něco málinko koupím ale rozhodně jen málo věciček.. mám toho dost po prckovi.. ale skoro vše v modrým s autama atd. ![]()
No s tím nakupováním je pravda nepřehánět to.. ségra měla třeba plnou skřín jedné velikosti fakt blázen.. ale bodýčka doporučuji nepodcenovat.. my jich užili hrozně moc. Fildík v jednom kuse ublinkával či dokonce zvracel.. a dupačky taky mít nějaký navíc, kdyby se prcek prokakal ![]()
Já už hlavně chci abych to měla za sebou a mohla čekat na //.ted to nebude vůbec utíkat,2 měsíce do další iui,chjochjo.já to musím stihnou do toho září aspon.
Neloušku(to je hezký,takhle říkám naší fence
) jojo je to bláznění,já to měla taky,byla jsem uplně posedlá,a ted?sice jí vždy něco někde koupím,ale už né tak jak když jsem byla těhu
ale až budu po druhý a řeknou my že to bude kluk,tak budu bláznit znova,tomu věřím.a po Kačence to budu vše prodávat
Tak už holky můžete začít nakupovat,když už začínáte 2.trimestr ![]()
Nj souhlasím s Nelouškem.. už at jste tu všichni těhu můžem si vyměnovat zážitky a vybírat věcičky atd..
Ted je ta diskuze trošku položená na dvě strany.. což není ideální.. Tak honem honem tfuj tfuj tfuj.. ![]()
Pavca3388 píše:
ne kdepak nemusíš mít mimi..Tak nejsou jen věci pro miminko
Dá se tak koupit třeba i auto
![]()
nebo nábytek.. je tam toho hrozně moc.. mají tam i těhu oblečení.. no prostě cokoliv na co si vzpomeneš..
taky tam můžeš ty prodat nějaký věcičky.. já už tam prodávala kojící polštář atd.. Jinak je tam ještě aukce.. kde můžeš něco levnýho vyhrát..
A jsou tam i hračky.. no prostě všechno!!!
joo no tak to joooo:-) tak díky za info ![]()
Ahoj,potřebovala bych poradit…jestli tu třeba někdo nemá zkušenost.Jsem 23.DC a 8.den po první IUI.Dnes mě napadlo zajet do práce,vzít si Hcg z krve a výsledek byl méně než 2mlIU/ml-což znamená samozřejmě negativní.Myslíte,že je to uplně v háji nebo jsem to zkoušela brzy a mám počkat do 1.dne vynechání menstruace?Budu ráda za nějaký názor,ani nevím,jak jsem dojela domů.
Jennie myslím, že 8mí den po IUI je moc brzo na hcg i z krve..
Mimčo se zavrtává ten 8-10 den a pak teprve začíná se produkovat hormon hcg.. takže to rozhodně ztracený není.. ![]()
Pavca3388 píše:
Jennie myslím, že 8mí den po IUI je moc brzo na hcg i z krve..Mimčo se zavrtává ten 8-10 den a pak teprve začíná se produkovat hormon hcg.. takže to rozhodně ztracený není..
ano přesně 8 den je fakt brzooooo!!!!
ahoj myslím, že 8 mý den po IVI je dost málo. mě lékař říká 14-16 po IVI testovat.
chci se zeptat, kdy vás posílali na kontrolní laparaskopii? mě dneska řekl, až po druhém neúspěšném IVF a mám za sebou 2IVI neúspěšné, zítra začínám stimulovat clostíkem a čeká mě třetí IVI, když se nepovede, tak chtějí už začít s přípravou na IVF.
já doufala, že mi laparku, a ostatní věci udělají ještě před IVF, není to levné a když zjistí po dvou že jsou neprůchodné vejcovody přijde mi to dost podivné. jaké máte zkušenosti?
jinak jsem tady nová tak se omlouvám asi za hloupé otázky. ![]()
Pavca3388 píše:
Jennie myslím, že 8mí den po IUI je moc brzo na hcg i z krve..Mimčo se zavrtává ten 8-10 den a pak teprve začíná se produkovat hormon hcg.. takže to rozhodně ztracený není..
ted jsem si vzpomněla, já byla na krvi 14den po IUI a měla jsem něco kolem 240hcg
cibi já myslím, že každý doktor by měl nejdřív postupovat zda je SPG v normě, hormonální profil, když je vše oki a přesto se nedaří, tak bych já osobně na laparku poslala ještě před IUI a IVF!! Tak u mě postupovali v caru.. Myslím, že ti kteří bez diagnostiky posílají hned na IVF tak chtějí akorát tahat z ženských peníze.. Taky to záleží na věku.. u maldších zkoušejí co to jde , aby se zadařilo téměř přirozeně.. u starších volí rychleji to IVF.. co jsem vyčetla na stránkách Reprofitu.. ![]()