IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4764
3.2.11 13:24
Pavca3388 píše:
Holky nedá mi to a posilám ještě jeden odkaz slibuji, že poslední :oops: :oops: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
:-D :-D :-D krásné,Páji ale to je spíš pro co už mimi mají ne? že se to mění a kombinuje a tak, ale časem si ho založim asi taky :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
3.2.11 13:29

ahojky všichni :mavam:
Tak hlásím že 8.3.mám nástupu do špitálu na tu laparku.Nakonec jsme se s dr. domluvili na tý co se dělá pod narkozou,tak jsem celkem i ráda.ted jen doufat že to bude ok a pak hned otěhotním. :-) ale bojim,bojím.
Pavli krásný věcičky,taky bych nakupovala :-) ,ale já mám taky vše po malý,horší by to bylo s klukem,ale zas bych vyfásla od sestřenky po jejím klukovi :mrgreen: a na tom mimáči to je i levný.a už mám fakt vyzkoušeno že není potřeba mít pro mimi vše nové,páč ty věci po těch nejmenších nejsou vůbec zničený,maj to chvilku na sobě :mrgreen: Hlavně vy těhulky co čekáte po prvé,neblázněte s nakupování :mrgreen: fakt toho moc nepotřebujou a pak to nebudete ani stíhat jim oblíkat :mrgreen: mluvím ze své zkušenosti,jsem bláznila a pak jsem koukala,že to neměla na sobě. :lol:
Eví-fakt si myslím že je to brzy na menzes,ještě vydrž a nezahazuj flintu do žita :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
3.2.11 13:29

ne kdepak nemusíš mít mimi.. :) Tak nejsou jen věci pro miminko :lol: Dá se tak koupit třeba i auto :D :D nebo nábytek.. je tam toho hrozně moc.. mají tam i těhu oblečení.. no prostě cokoliv na co si vzpomeneš.. :)) taky tam můžeš ty prodat nějaký věcičky.. já už tam prodávala kojící polštář atd.. Jinak je tam ještě aukce.. kde můžeš něco levnýho vyhrát.. :) A jsou tam i hračky.. no prostě všechno!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
3.2.11 13:30

Hani určo je dobře, že jdeš do té pod narkózou :palec: Nebudeš o ničem vědět a to je fajn.
Budu ti držet palce…pomohla jednou, pomůže zase :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
3.2.11 13:32
hanulka78 píše:
ahojky všichni :mavam:
Tak hlásím že 8.3.mám nástupu do špitálu na tu laparku.Nakonec jsme se s dr. domluvili na tý co se dělá pod narkozou,tak jsem celkem i ráda.ted jen doufat že to bude ok a pak hned otěhotním. :-) ale bojim,bojím.
Pavli krásný věcičky,taky bych nakupovala :-) ,ale já mám taky vše po malý,horší by to bylo s klukem,ale zas bych vyfásla od sestřenky po jejím klukovi :mrgreen: a na tom mimáči to je i levný.a už mám fakt vyzkoušeno že není potřeba mít pro mimi vše nové,páč ty věci po těch nejmenších nejsou vůbec zničený,maj to chvilku na sobě :mrgreen: Hlavně vy těhulky co čekáte po prvé,neblázněte s nakupování :mrgreen: fakt toho moc nepotřebujou a pak to nebudete ani stíhat jim oblíkat :mrgreen: mluvím ze své zkušenosti,jsem bláznila a pak jsem koukala,že to neměla na sobě. :lol:
Eví-fakt si myslím že je to brzy na menzes,ještě vydrž a nezahazuj flintu do žita :mavam:

ahoj Hani :mavam: když je to poprvé tak se prostě blázní :mrgreen: co jsem takle slyšela tak laparka určitě skoro vždy pomůže! Holky já chci aby všechny co čekají už byly taky těhulky, moc vám to všem přeju :srdce: a uvidíte že se zanedlouho dočkáte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
3.2.11 13:36

Hani no vidíš.. :)) Super zprácička uvidíš, jak budeš rychle v tom.. poLPSK se můžeš hned druhý měsíc snažit a s clostíkem budeš těhule raz dva :D :) Já bych klidně podstoupila laparku ještě jednou.. vůbec mě to nebolelo.. a nemocnice mám nějak ráda.. :oops: :oops: No já počítám spíš s tou holčičkou.. když mi jí tak předpověděli… tak něco málinko koupím ale rozhodně jen málo věciček.. mám toho dost po prckovi.. ale skoro vše v modrým s autama atd. :D

No s tím nakupováním je pravda nepřehánět to.. ségra měla třeba plnou skřín jedné velikosti fakt blázen.. ale bodýčka doporučuji nepodcenovat.. my jich užili hrozně moc. Fildík v jednom kuse ublinkával či dokonce zvracel.. a dupačky taky mít nějaký navíc, kdyby se prcek prokakal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
3.2.11 13:36

Já už hlavně chci abych to měla za sebou a mohla čekat na //.ted to nebude vůbec utíkat,2 měsíce do další iui,chjochjo.já to musím stihnou do toho září aspon.
Neloušku(to je hezký,takhle říkám naší fence :mrgreen: ) jojo je to bláznění,já to měla taky,byla jsem uplně posedlá,a ted?sice jí vždy něco někde koupím,ale už né tak jak když jsem byla těhu :mrgreen: ale až budu po druhý a řeknou my že to bude kluk,tak budu bláznit znova,tomu věřím.a po Kačence to budu vše prodávat :mrgreen: Tak už holky můžete začít nakupovat,když už začínáte 2.trimestr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
3.2.11 13:38

Nj souhlasím s Nelouškem.. už at jste tu všichni těhu můžem si vyměnovat zážitky a vybírat věcičky atd.. :))Ted je ta diskuze trošku položená na dvě strany.. což není ideální.. Tak honem honem tfuj tfuj tfuj.. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
3.2.11 13:43
Pavca3388 píše:
ne kdepak nemusíš mít mimi.. :) Tak nejsou jen věci pro miminko :lol: Dá se tak koupit třeba i auto :D :D nebo nábytek.. je tam toho hrozně moc.. mají tam i těhu oblečení.. no prostě cokoliv na co si vzpomeneš.. :)) taky tam můžeš ty prodat nějaký věcičky.. já už tam prodávala kojící polštář atd.. Jinak je tam ještě aukce.. kde můžeš něco levnýho vyhrát.. :) A jsou tam i hračky.. no prostě všechno!!!

joo no tak to joooo:-) tak díky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jennie
3.2.11 13:45

Ahoj,potřebovala bych poradit…jestli tu třeba někdo nemá zkušenost.Jsem 23.DC a 8.den po první IUI.Dnes mě napadlo zajet do práce,vzít si Hcg z krve a výsledek byl méně než 2mlIU/ml-což znamená samozřejmě negativní.Myslíte,že je to uplně v háji nebo jsem to zkoušela brzy a mám počkat do 1.dne vynechání menstruace?Budu ráda za nějaký názor,ani nevím,jak jsem dojela domů.

• Citovat
  • Upravit
3968
3.2.11 13:52

Jennie myslím, že 8mí den po IUI je moc brzo na hcg i z krve.. :) Mimčo se zavrtává ten 8-10 den a pak teprve začíná se produkovat hormon hcg.. takže to rozhodně ztracený není.. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
3.2.11 13:54
Pavca3388 píše:
Jennie myslím, že 8mí den po IUI je moc brzo na hcg i z krve.. :) Mimčo se zavrtává ten 8-10 den a pak teprve začíná se produkovat hormon hcg.. takže to rozhodně ztracený není.. :))

ano přesně 8 den je fakt brzooooo!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
3.2.11 13:55

ahoj myslím, že 8 mý den po IVI je dost málo. mě lékař říká 14-16 po IVI testovat.

chci se zeptat, kdy vás posílali na kontrolní laparaskopii? mě dneska řekl, až po druhém neúspěšném IVF a mám za sebou 2IVI neúspěšné, zítra začínám stimulovat clostíkem a čeká mě třetí IVI, když se nepovede, tak chtějí už začít s přípravou na IVF.

já doufala, že mi laparku, a ostatní věci udělají ještě před IVF, není to levné a když zjistí po dvou že jsou neprůchodné vejcovody přijde mi to dost podivné. jaké máte zkušenosti?

jinak jsem tady nová tak se omlouvám asi za hloupé otázky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
3.2.11 13:58
Pavca3388 píše:
Jennie myslím, že 8mí den po IUI je moc brzo na hcg i z krve.. :) Mimčo se zavrtává ten 8-10 den a pak teprve začíná se produkovat hormon hcg.. takže to rozhodně ztracený není.. :))

ted jsem si vzpomněla, já byla na krvi 14den po IUI a měla jsem něco kolem 240hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
3.2.11 14:00

cibi já myslím, že každý doktor by měl nejdřív postupovat zda je SPG v normě, hormonální profil, když je vše oki a přesto se nedaří, tak bych já osobně na laparku poslala ještě před IUI a IVF!! Tak u mě postupovali v caru.. Myslím, že ti kteří bez diagnostiky posílají hned na IVF tak chtějí akorát tahat z ženských peníze.. Taky to záleží na věku.. u maldších zkoušejí co to jde , aby se zadařilo téměř přirozeně.. u starších volí rychleji to IVF.. co jsem vyčetla na stránkách Reprofitu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí