Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
to máš pravdu. Já měla jen utrouš a nic se nezměnilo, jsem pořád na svých dlouhých cyklech. Mě by ani nevadilo, kdyby se trochu zkrátil ![]()
Ahojky Váji
![]()
Fildíka jsem nechala dnes doma, tak ještě spí a já se nudím, tak sjíždím mimibazar.
Líbili se tě ty oblečeníčka? Zajímalo by mě, jak dopadla Fiky.. nějak nepíše.. tak asi nijak..
![]()
Pavča: Já když klikla na ten tvůj odkaz, tak se mi otevřela stránka, kde byla spousta věcí, tak nevím, kterej obleček si myslela - nebo nevím, co jsem dělala blbě.
Pošli mi schválně ještě nějakej - třeba to, co si koupila.
Neloušek:
Ahojky! Když tak koukám, tak ráno se tu vesměs schází jedna skupinka a večer zase druhá. ![]()
Váji tento celý kompletík je můj.. ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Nj Večer sem moc nechodím to už je prcek doma a koukáme se na nekonečný příběh
![]()
No právě.. Fiki měla testit ale asi to nedopadlo, když nenapsala..
![]()
Vája píše:
Neloušek:Ahojky! Když tak koukám, tak ráno se tu vesměs schází jedna skupinka a večer zase druhá.
taky bych to tak viděla
holky přišla mi ted fakturace tak se s tim musim pomordovat..
tak bola som vcera na UTZ, budeme mat dievcatko
bude sa volat Vanda a vsetko je uplne v poriadku a vychadza nam to o tyzden viac cize na 20+3 tt:-) ![]()
Pavča: Tak si schválně na ten odkaz klikni - já tam prostě vidím spoustu věcí. ![]()
No já chodím ve čtyři domů a doma net zatím nemám, jsem se k tomu ještě nedokopala. Ale než půjdu na MD, tak musí být, to bych se jinak zbláznila:-)