IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
31.8.21 09:11

@Simona87b přítel měl horší spermio, ale to se relativně upravilo po braní folandrolu. Já mám hormonální profil úplně v pořádku. :) Dělali v červenci laparoskopii s průchodností a to je taky v pohodě. :) Měla jsem jen zúžené děložního hrdlo, ale to mi dilatovali, takže už je to prý taky cajk. :) Snažíme se přes 2 roky a už mě to pěkně s**e. Všichni mají děti a pořád se nás ptají, kdy už i my budeme mít. :zed: za tyhle blbý otázky bych jim nejradši nafackovala! :pocitac: přijde mi, že jsem po tom akorát ve větším stresu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
31.8.21 09:15

@ScRiBbLe to naprosto chápu….je to velmi těžké nápor rodiny a přátel…přitom postavit na hlavu se člověk muže a nezmění to…a doktoři ti ještě řeknou ze mas být v klidu ze stres je nepřítel…ze v pro otěhotnění je důležité být v naprosté pohodě. To se fakt lehko říká, takže přesně vím…tak snad problém byl odstraněn a tedka IUI zabere a jak se zatím citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
31.8.21 09:47

@Simona87b přesně jak říkáš, ono se to lehko radí, když to člověk sám neprožívá… Zatím jako klasicky před menstruací. Nalitý a bolavý prsa, bolest břicha a takový záškuby v děloze, to mám vždycky, než to dostanu. Mám prostě tušení, že to nevyšlo… IUI mi dělali v pondělí, ale ovulace byla podle mě už v neděli, měla jsem šílený bolesti a v pondělí už nic. :nevim: a mám prostě příznaky PMS. A ty jsi po IUI teď? Přiznám se, že jsem nestihla pročíst celou diskuzi. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
31.8.21 09:58

@ScRiBbLe Jj ja jsem po druhem pokusu, ale nevyšel dneska ještě na zkoušku jeden test ráno před zubarem abych věděla kvůli snímkům a je negativní. Byla jsem na IUI v neděli 15.8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
31.8.21 15:30

@Simona87b tak to mě mrzí. :( A jak jsem četla, máš endometriózu a chtěla bys nejdřív laparku než další pokus? Mně Dr po první IUI řekla, že do operace stihneme ještě jedno, ale nechtěla jsem si placat další pokus, dokud si nebudu jistá, ze jsem okej. Ona totiž říkala, že endometrióza nebo srůsty často brání otěhotnění, tak to u tebe třeba půjde po laparce. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
31.8.21 17:34

Ahoj holky … jdu si pro radu …
IUI 23.8 … dnes rano tt snehobilej ( ok ovitrelle je fuc 🙏🏻) ale je mi mizerne. Mam zimnice je mi blbe po kave atd ( jako kdyz jsem byla tehu) no a znama me rekla at odpo zkusim tt a mam tam něco málo? 8o Je to mozné? Že by se to za den nějak ukazalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
31.8.21 19:08

@Terulle05 spíš jde asi o koncentraci moči ne? Nebyla jsi v noci čůrat, že by ráno byla slabší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
31.8.21 19:12

@Simona87b hlavně se ozvi, jak to s tebou vypadá, až půjdeš na tu kontrolu. Já mám už dva dny (vlastně co jsem vysadila léky) bolesti jak na MS ale nic. Tak snad do konce týdne dojde.
Jinak ti moc děkuju :srdce: a ty buď hlavně v klidu a co víš, co se pro tebe ještě chystá, třeba to ještě doporučí buď před nebo po te laparce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
31.8.21 19:14

@Terulle05 já teda měla podobný příznaky z léků, ale nevím, zda něco bereš.

Nicméně si taky myslím, že by to mohlo být koncentraci moci. A upřímně sem někde četla, že některým ženským se ukázali brzké výsledky paradoxně během dne a ne třeba ráno, jak by každý čekal. Záleží, zda si byla v noci čůrat a podobně. Ale tak třeba by to mohlo být :) zkus zítra nebo za dva dny znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
31.8.21 19:30

@penalda právě že ne :?

@Bellinka2 Přávě jsem byla naposledy na wc v 9 večer :,( jsem celkem zmatená … co si budeme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
31.8.21 19:51

@Terulle05 Já byla taky 23.8., mam testovat až 6.9., zatím se držím, netestuju, a příznaky jen PMS. :lol: je zvláštní, ze ráno tam nic nebylo a teď jo. :think: třeba je to na dobrý cestě a za pár dní bude už jasně pozitivní. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
1.9.21 07:21

@ScRiBbLe moc ti držím palce. No kéžby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
1.9.21 17:58

@Terulle05 Taky ti držím palce. :) Jak dlouho se snažíte? Děkuju, ale u mě to vypadá blbe, od včerejška mam silný bolesti, nejspíš dojde menstruace, ale snažím se to brát s nadhledem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
2.9.21 06:29

@ScRiBbLe to i ja mam bolesti.. 😒
Od roku 2017. A nic 2 ivf nam vyslo ale bohuzel osud to chtel jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
2.9.21 07:28

Ahoj holky dneska takto co myslíte? Snad to bude vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.