Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@honey33 ahoj,jen se pridej.Taky jsem mela jeden takovej den kdy jsem si rikala ze to nevyslo ale ted uz zase srsim optimismem.Je to tvoje prvni ivf?
@honey33 píše:
Ahoj holky, můžu sme přidat? Jsem v pátek po ET a včera jsem probrečela den, že to určitě nevyšlo. Takový pocit prostě, ale malinkou naději pořád mám. Nejhorší to vydržet tak dlouho do testu.
nemyslim ze mas malinkatou nadeji spis naopak, po trech dnech jeste nemusi byt ani zavrtane. V jakem stadiu ti davali embrio?
@dygyna jj, první. Je to dlouhé než se k tomu vůbec člověk dostane. Pořád nějaké čekání. Všechny kámošky mají děti, jen, když si na ně vzpomněly a to si ještě plánovaly holčičky a kluky. Já bych brala cokoliv. Stává se ze mě trochu troska mám ten dojem
@honey33 jo jo je to strasne dlouhy.Ja mela taky pk a petidenni blastocytu
Jsem 8.d po ET a uz z toho taky trosku blaznim. ![]()
@dygyna z člověka se stane blázen
no tak zkusím ještě doufat a tobě moc držím pěsti. Tvoje první?
@honey33 píše:
@dygyna jj, první. Je to dlouhé než se k tomu vůbec člověk dostane. Pořád nějaké čekání. Všechny kámošky mají děti, jen, když si na ně vzpomněly a to si ještě plánovaly holčičky a kluky. Já bych brala cokoliv. Stává se ze mě trochu troska mám ten dojem
no u me je to stejne vsichni maji deti jen se o sebe otreli a ja porad nic.Jak dlouho se snazite? A kolik ti je let.
@honey33 jo jo bude prvni
Optimismus je zaklad.Kdyz to vzdavas takhle na zacatku tak to neni moc dobre!
@honey33 píše:
@dygyna mě bude za pár dní 32snažíme se dva roky
me je 28 a snazime se 3 roky.Vase prvni? Nebo uz nejake ditatko mate? Mysli pozitivne a ver!
@dygyna já vím, to jen jsem se včera vzbudila s takovým pocitem, že mě nic nebolí. Teda bolí, ale jinak
Kdy testuješ?
@honey33 testovali jsme s Andy vcera ale nic:-(No ja mam tady nekde fotecku ale je to mamtest a podle me falesnej.Je jeste brzy podle doktoru mame testovat az 26.Ale asi zkusim ve stredu. A kdy ty se chystas testit?
@dygyna asi za týden v pondělí, ale je to hrozně dlouhá doba a vám to určitě vyjde za pár dní ![]()