Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006
A ty máš testy až v pondělí, že? Tobě držím tuplovaně palce, když už je to poslední pokus
.
@potvurka89
to je mi moc moc moc moc moooc liiiito
ach jooooo tak treba priste nikdy nevis ![]()
@Tulipankaa to je pravda ale nevím proč mám nějaký divný pocit jak minule
ale krev to řekne sama. fakt veřím že to vyšlo že se jedno mimi udrželo ale zdruhé stránky mám divný pocit ![]()
@katerina1006 no jasne vsak uvidime jako ja nemam zadny pocit proste na to trochu kaslu tentokrat(ne od te doby co mi ten duch se zjevil
to uplne silim zee
)ale jako fakt neeevim nevim bojim se jako ty ![]()
@Tulipankaa no tak to v ponděli si povíme kdo znás bude štasná a kdo doopravdy bude sklamaná
hlavně si užiji víkend. dnes mi jede manžel domu s práce a o víkendu budem slavit narozeniny a bude tady moje rodina tak nato nebudu myslet. i když to bude těžké když přijede sestřenice 5 měsíční holčičkou a neteř která cca 3 týdny bude rodit ![]()
@katerina1006 no muj vikend bude jasny…no to mas tezsi s tema kolem tebe tak ale ber to ted tak ze jsi na rade ty bud pondeli nebo priste prece to nevzdame i kdyz je to tezke
![]()
@Tulipankaa určitě věřím že příště to musí vyjít , víš jak se to říká naděje umírá poslední. Jak jsem si zažila větší trápení tak toto jsem přešla jako že jdeme příští cyklus do dalšího pokusu .