IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1353
2.7.18 23:21

@raflash dekuji moc :hug:

**@HandulkaK :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
3.7.18 11:16

@Tulipankaa
No to je krásná hodnota ;-). A kdy jdete na ultrazvuk?
@HandulkaK
Ahojky, jak u vás? nějaké novinky? Co si tak pamatuju, chtěla si to snažení pověsit na hřebík po posledním neúspěchu, že?
@Tulipankaa
U mě nového nic, čekáme na výsledky genetiky a 18.7. jdeme ještě na kontrolní imunologii. Prostě pořád stejný. Ivf se mě bude týkat nejdříve v září :zed: :mrgreen: . Zatím máme doma místo lidského miminka, miminko králičí. Dcera chtěla za vysvědčení králíka, tak máme krásného chlupatého teddy králíka :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.7.18 11:34

@Pučmeloun ahoooj :kytka: tak i chlupate je pekne :) my mame taky tri zviratka :srdce: 2cice a pejska.
Na kontrolu jdeme 19.7 :srdce: :hug: .
Tak aspon si uzij poradne leto a pak budes na to pekne pripravena :potlesk: :hug: tak pak dej vedet co vysledky :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
3.7.18 11:50

@Tulipankaa Pěkná práce :potlesk: :palec: Držím palečky ať bije :srdce: jako o závod :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
3.7.18 12:41

@Pučmeloun ne, to byla asi jina :P
Ja teď po tech komplikacich čekala, až mi bude psychicky lepe. Zatím si nedovedu predstavit, ze půjdu na sál, ale až to přijde, tak to asi zvladnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
3.7.18 14:31

@Tulipankaa
Až 19.7., to bude čekáníčko co ;-). Ale to už je krásné čekání, to se vyplatí…My máme ještě dvě andulky a vedle v bytě u tchána psa, kočku a rybičky :mrgreen:
@HandulkaK
Rozumim :-). Já se právě z té nechutě k ivf už oklepala a teď už se „těším“ až zase mávnou a budu moct jít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
3.7.18 16:32

@Pučmeloun ja bych tomu nerikala nechuť. Spis mám strach, co vsechno by se mohlo jeďte stát. Všichni te varují akorat před OHSS, ale o dalších komplikacich, které by te ohrožovali na životě ti nic neřeknou, protože se to stane jen jedne z bůhvíkolika. Kdybych to věděla, nikdy bych do toho už nesla, teď si porad říkám, ze jsem tady malem nechala malou a manzela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.7.18 17:36

@Ajaandy @Pučmeloun snad bude :srdce: jeste si musime pockat :hug: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
3.7.18 20:46

ahojte, ako sa vam vsetkym dari? :) @Tulipankaa blahozelam :srdce:

ja som od neuspesneho KET nemala MS. totalne mi to rozhodilo cyklus. inak nic nove. raz mesacne mame pripravu so psychologickou. zostava nam stale cca 17 hodin. natahuje nam to. ine pary dali aj do 2 mesiacov vsetko. a zatial to nie je to, co som cakala. stale iba nejake testy, kreslenie obrazkov. ale uvidime, stale je tych zvysnych hodin dost :)

• Citovat
  • Upravit
1353
3.7.18 22:54

@riana12 dekuju ti :hug: :srdce: tak 17 hodin prece uz neni aaaz tak moc to utece :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.7.18 08:57

@HandulkaK nechci Tě nejak zpovídat, ale co se prosím stalo? :roll: neumím si představit, jaké by mohly být ještě jiné komplikace (když tedy pominu možné následky narkózy). Nějak mi toto úplně uteklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
4.7.18 10:14

@kocourek88 ja nevim, jestli jsem to už nahodou nepsala :think:
Možná, ze si to jen nezaregistrovala.

Měla jsem masivní krvaceni do dutiny břišní, malem jsem přišla o oba vaječníky.
Do nemocnice jsme prijeli jen tak tak.

Operace byla na dlouho, ale diky bohu, ze doktor nepospichal a chtěl je zachránit. :palec:
Měla jsem stesti, ze jsem tam narazila zrovna na nej. Na kontrole mi rikali, ze bezne je vezmou, aby nebyla komplikace ještě po operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
4.7.18 11:12

@HandulkaK
Hele tak to sem asi nečetla asi ani já :think: . To si nepamatuju, že by si tu toto psala. Tak to je teda něco! To se ti vůbec nedivím, že máš strach!A už je tedy vše dobré?

@riana12
Však to už se dočkáte ;-). Mě teda od posledního ivf MS začala chodit tak nějak „pravidelně“. Mám to cca po 35-43 dnech. Což je u mě úspěch! Předtím jsem to měla dvakrát do roka. I průběh MS se mi změnil. Vždycky mě tak týden až 14 dní před MS píchá kolem pupíku, ale zevnitř a sem tam mám takové slabé špinění a pak až se to rozjede, že je poznat, že je to menstruační krvácení. Ale krvácím málo. Dřív to bylo první a druhý den fakt masivní a teď si vystačím kolikrát i z mini tamponama od prvního dne. tak si tak říkám, že když se mi vrátil cyklus, že by třeba mohla být i ovu, ale při tak dlouhých cyklech je to asi malá pravděpodobnost :think: . Nicméně to doma zkoušíme a třeba se trefíme :-).
@kocourek88
Ahoj, a ty si na tom jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
4.7.18 13:02

@Pučmeloun tak možná, že jsem to psala jinam :P
Dobre nic moc, bolí mě jizvy, jinak cyklus už ok, jen tedy hrozne krvacim. :roll:

Fotka je tyden po operaci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
4.7.18 14:28

@HandulkaK
No ty bláááho 8o . A jak a proč se to tedy stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí