Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tulipankaa páni už 12tt, nedávno si měla pozitivní tets. Je to super. Uvidíš že za chvilku budeš v půlce
@Ajaandy neboj vše bude v pořádku a za chvilku bude srdíčko
Držím palce
Ahojte holky neni nektera z Vas z Prahy a nema ve stredu kolem 9h cas na kavu a popovidat si? Jedu na kliniku vlakem a budu o 3 h drive v Praze.
@Lucoule díky moc
jj v podstatě na konci tohoto týdne by už srdíčko mělo bít, ale na UZ jdu až příští týden.
@Ajaandy já jsem měla až v 8tt. Byla jsme u dvou doktorů a záleží jaký mají ultrazvuk, tak hlavně neplaš
@Lucoule Jasan
Já budu 31.8 6+5 to půjdu ke své dr. A na jejím UZ jsme v 7tt už vidívaly srdíčko a pak asi o dva týdny později tedy 8+5 půjdu do CAR. Obě ZT jsme meli v 8tt tak abychom neztratili garanci kdyby k tomu nedej bože došlo.
@Ajaandy určitě bude vše v pořádku, budu na tebe i prdolku myslet ![]()
@adrusenkaaa
Já pražačka jsem,ale bohužel jsem v práci. Ale určitě se zabavíš, dojdeš si někam na kafíčko, kouknout po obchodech, po památkách a ono to uteče ![]()
@Ajaandy
Moc moc budu držet palce, aby bylo vše ok ![]()
Ahojky holky
Pridávám jednu pozitivni zprávičku včera jsem byla na třetí krvi a máme 15236 (min pátek 1762) takže my jsme zatím správně se vyvýjející se
![]()
@Ajaandy
super
držím všechny palečky a pěstičky a těším se na dobré zprávy z ultrazvuku ![]()
Já čekám na příští čtvrtek na utz, zda-li bude folík a budeme moct jít na další iui ![]()