Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pučmeloun jůůůů to je skvělá zpráva, kolik necháte oplodnit?
@Pučmeloun wau to je úroda ,
Tak ať se krásně oplodni všechny
@Lucoule
No oplodnit nechame vsechny! Zalezi to na embryolozkach, ktera vejce uznaji za vhodna.Ja doufam ze vsechny
.Oplodnovat by se melo ze dvou tretin icsi a zbytek prirozene, ale uvidime jestli nebude vse na icsi, to vse se dozvim zitra.Verim, ze to udelaji nejlepe jak budou moct.
@potvurka89
No, prekvapilo me ze jich bylo az tolik.Jsem za to ale rada
.Uz zitra se dozvim kolik jich zbyde, predpokladam ze vsechny asi nevydrzi, ale doufam ze jich bude co nejvic.
@Pučmeloun ty je to je
Moze ze az tolik?wow to gratuluju a at se co neeejvic oplodni
![]()
@Tulipankaa
No taky mam ten hyperstimulacni syndrom a trpim jak pes
.Ale da se to snest a za tolik vajec sem fakt rada.Byla tam jedna pani, ta mela odber v nativnim cyklu a mela to bez narkozy.Nemela si to ty minule taky tak?Oni asi v prirozenych cyklech narkozu nedavaji
.
Tak jich mam 22 oplodnenych a jsou 11× icsi a 11× prirozenym vyberem.Tentokrat to vypada opravdu dobre.Verim tomu, ze se chyti hned pri prvnim KET
![]()
@Pučmeloun to jsou opravdu skvělé zprávy
snad jich PK přežije co nejvíc, ale začátek je to fakt skvěle rozjetý ![]()
@kocourek88
No jenze oni mi na vsech PK delat nebudou.Osm jich zamrazili uz dnes a zbytek budou mrazit postupne dle vyvoje.Ja PK chtela, ale pry kdyz se vsechno mrazi tak se PK nedela
.No verim embryolozkam, ze s nimi udelaji to nejlepsi a ze to nejvic vypiplane dostanu pri KET a hned se chytne ![]()
@Pučmeloun fakt jo
ty vado to je zvláštní. Ve finále si říkám, že kdybys měla ET, tak by PK dělali na všech embryích, a zamrazili jen to nejsilnější, tak jsem myslela, že je vlastně stejný postup i ve chvíli, kdy se mrazí úplně vše
ale tak asi je toto osvědčený postup
a už Ti řekli, jak dlouho budeš čekat na KET? Budeš stimulovat hned teď po MS?