Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bobčul já zkusím zítra to je 12den a rozhodující bude pondělí:-)
@jolane a krev pozitivní? jestli jsi kuchařka, tak běž na neschopenku ![]()
Příspěvek upraven 10.02.17 v 20:12
Já si dneska koupila test, že v neděli testnu a manžel mi ho zabavil, že ne - bude to tepve 11 dní po iui… ![]()
@vamp81 já chci počkat na další víkend… to víš to jsme my ženský netrpělivý
vy tady toho nakecáte, já to nestíhám dočítat a nestihnu všem reagovat
![]()
ale jsem ráda, že to můžu s někým sdílet… ![]()
@Ajaandy Opožděně, ale srdečně gratuluji! Ať se prtě dobře vyvíjí a za těch „pár“ měsíců jde vše jak po másle.
Já byla na UTZ před KEtem včera, bylo to brzy, zítra jdu znovu a příští týden dostanu dvě zmražená embrya. Jsem na to zvědavá.
Držím palce všem doufajícím, ať se dočkají //.
@Anais je to slozite protoze me zamestnava pritel a spolu se starame o rekreacni stredisko.
@Anais ahoj, no zázrak se nekonal, v pátek hCG jakžtakž, v pondělí už spadlo úplně a krámy v plné parádě.
@cilam to je mi líto, a co vám všechno dělali za vyšetření?? to je hrozně divný
já myslím, že u nás druhý pokus taky nic, ale jsem z toho pěkně nervozní a nepříjemná
![]()
@Anais hormonální profil, spermio, průchodnost, imunologie, štítná žláza, genetika - základní ala počty chromosomů i rozšířená - cystická fibroza. Pokud tě napadají další, sem s tím ![]()
Všechno se tváří naprosto ukázkově, problém v ničem není, hodnoty nejsou ani nějaké hraniční, prostě všecko ok, až na to, že se nedaří furt.
Moc držím palce, kdy budeš testovat, zítra?
@cilam tak to já mám taky všechny tyhle vyšetření.. snad ještě navíc hysteroskopii
a kolikátý pokus to byl? Za jakou dobu půjdeš do dalšího?