Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nika.veroni my se snažíme 2 roky, mám nízké AMH, před rokem mi vyšlo že mám vyšší imunitu, teď prý zase ok..
@katy3011 Já mám zase moc vysoké
13,9.. Tak držím palce, určitě se podaří ![]()
Ahoj holky, zeptám se, náhodou neměla jste některá na stimulaci Eigenorm? Přijde mi, že na mne nějak nezabírá. Zvýšili mi dávku na 300j, ale nějak se nic neděje, ani folíci.
@nika.veroni já AMH 1,15 dnes ráno jsem byla na kontrole a mám 10 folikulů, na OPU jdu v sobotu.
Tak jsem 10den po et a nevydržela jsem to, test je neg.bilo,měla jsem 3denni embrio myslíte že ještě může být šance ze se chytlo? ![]()
@Ribanka Ja jsem mela Eigenorm…a taky na me asi nejak moc nezabral, podle doktorky jsem dostala nejvyssi moznou davku…a na opu jsme meli 2zrale a jedno pomale… vsechny se podarilo oplodnit a 4 den zbylo jedno na et
@petrus85 Manžel má krapet pomalejší spermie, já neprůchodný jeden vejcovod. Ono se to tak prostě sejde. On nám doktor říkal, že takhle se nasčítají problémy a šance otěhotnět je pak jen třeba 10% - takže ze sto totožných párů by otěhotnělo jen deset. Navíc - opakováním se šance nezvedají. Každý cyklus prostě jen 10%. Z toho je ob cyklus neprůchodný vejcovod - takže ještě se to sníží… život je boj, znám spousty ženských okolo, co rodí jedno za druhým a nestarají se o ně - mají prostě chov. A někdo nemá ani jedno=/
Jinak - žádost máme schválenou, takže musím počkat, kdy to dostanu a hurá na první ultrazvuk! A mám to dostat v sobotu, takže to vyšlo úplně akorát! Třeba se zatřese zem;-)
@etelka41: Nemam primo zkusenost, ale myslim, ze sance je, protoze testovat nemas a krev se odebira az po 14 dnech a lekari k tomu urcite nejaky duvod maji
Navic znam pripady zen, ktere otehotnely prirozene a test jim nekolikrat vysel negativne (i krevni) a pak najednou se zjistilo, ze jsou napr. 5. tt. Neprestavej verit, drzim palce! ![]()
Tak se nám to potvrdilo i z krve- HCG 1,2 ![]()
No nic nějak se otrepeme a jedeme dál.
Všem držím moc palecky ať vám to vyjde
budu vás sledovat, doufám že budete mít lepší zprávy jak já ![]()
@etelka41 myslím že kdyby to vyšlo tak už by tam možná jemná čárka byla.. já když jsem otěhotněla poprvé tak jsem testovala 4 dny před menstruací a měla jsem ji tam.
@etelka41 jeste je brzo, moje znama 14 den po transferu testy snehobily a z krve ma hcg 300.
@petrus85 Tak je to zase pokus=) Ale jsem o trošku klidnější, protože se aspoň něco děje ![]()