Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte, doobeda som bola v car. hned mi spravila utz (mimochodom nic moc, jeden je zcvrknuty, na druhom mam cystu). dohodli sme sa, ze pockam na MS, vystelka bola vysoka a ja mam bolesti, tak je to na spadnutie. potom mam znova po MS prist, dohodneme postup pred ivf. aj stery mi vzala na myko a ureu a 5 ampuliek krvi. chce mat kompletne vysledky, ako na tom som. dnes som podpisala suhlas k ivf, v pondelok/utorok spise doki ziadost a budem cakat na schvalenie. aj ked rada by som pockala na april, mam narocny marec
takze sa to rozbehlo rychlejsie, nez som cakala.
Holky, fakt blba otazka ja vim, ale asi jen potrebuji trosku utesit…v sobotu picham ovitrelle, a tulit se muzeme jen v nedeli, pak jsem v praci a neuvidime se
myslite ze je sance? Asi je, ale ne tak velka jako mit styk v pondeli ze
@petrus85 šance je veliká…jestli budeš píchat Ovitrelle v 8-9 večer, tak ovulace bude někdy v pondělí dopoledne, takže ideální čas na styk je v neděli večer a spermie si na vajíčko počkají, vydrží 48-72 hodin…lepší, aby tam ty spermie čekali, než potom za vajíčkem utíkali ![]()
@Dr.Renča ono je jedno v kolik budu pichat ze? Mudr nerikala cas, jen ze v sobotu…takze muzu pichnout i kolem obeda treba ze?
@petrus85 a jak byl folikul veliký?…když budeš píchat v sobotu v poledne, tak ovulace nastane cca v neděli o půlnoci
@petrus85 ovitrelle si naplanuj tak, aby nastala ovulacia az po sexe
spermie aspon maju cas si doplavat k vajicku a aj si ho pockaju ![]()
@petrus85 Je to zvlastni. Ja chodim do Gennetu a mne rekli presnu hodinu kdy jsem si mnela Ovitrel pichnout a kterou jsem musela dodrzet abych nepraskli folikuly prilis brzy a bylo mozno je odebrat.
Me nerekli jak je folik velkej, jen ze si mam v sobotu pichnout tu injekci…tak ja si to pichnu asi k obedu a v nedeli. vecir sexik a budu doufat
@Ivana87 ja opu nejdu…pry to jeste name zkusit prirodne…tak asi proto nemame danou tu hodinu
@petrus85 budu držet palečky na max
Už si připadám trochu provinile, že jsme zatím jediní, kterým se podařilo otěhotnět. Tak šup šup ať už je nás víc ![]()