IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
26.1.17 16:53

Ahojte jen se vas chcem zeptat byla jsem na umelem oplodněni 16.1.2017 a včera se mi oběvil hnědý výtok tak nevim co to muže znamenat jestli třeba to nemuže byt uhnízdění vajíčka. 28.1.2017 mam dostat menzes dekuji vam za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
26.1.17 18:05

@radka.vos Jo jo, taky se mi to tlačilo ven. Ta opuchlina teda byla jako od komára velikosti slona :lol: Ale jen jsem to prostě zkusila trochu rozmasírovat a pak se na to vykašlala. Ale mám pocit, že při předchozích pokusech mi to nedělalo. Taky jsem neměla takové bolesti po OPU, takže už toho má můj člověk asi po krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.1.17 18:43

@Bobčul vítej :hug: Držím palečky ať se zadaří hnedka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
26.1.17 19:10
@Ajaandy píše:
@Bobčul vítej :hug: Držím palečky ať se zadaří hnedka :palec:

Děkuji :hug: snad jo, zítra ráno jdu na opu, tak budeme vědět víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
26.1.17 19:16

@Simonka25 jsi 10dni po ET, to už by Ti mohl test ukázat ducha.Zkus testnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.1.17 19:17

@RJOJ. Vítej :hug: já taky začínám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.1.17 19:21

@HankaS82 a Myslíš že to muze ukázat i tedka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.1.17 19:32

@Kllarcaa určo to bude ten pravý :pankac: hlavně, aby byl prďolka podobný manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.1.17 19:47
@potvurka89 píše:
@Kllarcaa tak to jsem moc ráda že jste vybrali, ja než jsem začala procházet diskuze tady tak jsem byla silným odpůrcem vzít cizí vajíčko atd ale teď kdyby mi řekli že to jinak nejde tak bych to přijala protože to odnosim ve svém těle a je to moje. Strašně moc mi přijde že po lednu bude jen vše dobré pro nás pro všechny, dlouho jsme se nedočkali ale teď to vyjde všem :)

Supeeeer, holky tak to byl základní kámen k našemu baby boomu :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.1.17 19:59

@Kllarcaa to je teda frajer :palec: My jsme byli 19.1 na spermiu a manžel byl tak vystresovaný, že nic :( Další dva dny z toho byl úplně hotový a to jsem přesvědčena, že on je v pořádku. Chyba bude spíše v mém věku. Vůbec si netroufám říct jak by reagoval na to, že by byla chybka i v něm. Navenek by byl nejspíš jen skleslý, ale uvnitř asi jako by mu bouchla atomovka. 6.2 jdeme na první pohovor a je objednaný i na spermio, ale přivezeme ty potvůrky už z domova. Naštěstí to máme do car cca 30 minut, tak nám nechali kelímek z prvního pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.1.17 20:07

@lusi28 budeme na Tebe myslet :hug: Snad přijdou po zákroku i odpovědi, které pomohou jak pomoci :pankac: Doufám, že Tě některá z nás bude moci brzo povzbudit dobrými zprávami, aby se naladilo i to Tvé vzpurné bříško :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.1.17 22:14

@mzat No nám to právě naskákalo těmi vysokými dávkami Gonalu… + nějaké příplatky za PICSI a MACS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.1.17 22:18

@Stazina1 No, tak já jsem zase slyšela, že námi vybraná klinika je najdražší v republice, tak možná proto… Držím palce, ať pořídíte lépe a levněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608

@Stazina1 No, tak já jsem zase slyšela, že námi vybraná klinika je najdražší v republice, tak možná proto… Držím palce, ať pořídíte lépe a levněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí