Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte jen se vas chcem zeptat byla jsem na umelem oplodněni 16.1.2017 a včera se mi oběvil hnědý výtok tak nevim co to muže znamenat jestli třeba to nemuže byt uhnízdění vajíčka. 28.1.2017 mam dostat menzes dekuji vam za odpověd
@radka.vos Jo jo, taky se mi to tlačilo ven. Ta opuchlina teda byla jako od komára velikosti slona
Ale jen jsem to prostě zkusila trochu rozmasírovat a pak se na to vykašlala. Ale mám pocit, že při předchozích pokusech mi to nedělalo. Taky jsem neměla takové bolesti po OPU, takže už toho má můj člověk asi po krk.
@Ajaandy píše:
@Bobčul vítejDržím palečky ať se zadaří hnedka
Děkuji
snad jo, zítra ráno jdu na opu, tak budeme vědět víc…
@Simonka25 jsi 10dni po ET, to už by Ti mohl test ukázat ducha.Zkus testnout.
@Kllarcaa určo to bude ten pravý
hlavně, aby byl prďolka podobný manželovi.
@potvurka89 píše:
@Kllarcaa tak to jsem moc ráda že jste vybrali, ja než jsem začala procházet diskuze tady tak jsem byla silným odpůrcem vzít cizí vajíčko atd ale teď kdyby mi řekli že to jinak nejde tak bych to přijala protože to odnosim ve svém těle a je to moje. Strašně moc mi přijde že po lednu bude jen vše dobré pro nás pro všechny, dlouho jsme se nedočkali ale teď to vyjde všem
Supeeeer, holky tak to byl základní kámen k našemu baby boomu
![]()
@Kllarcaa to je teda frajer
My jsme byli 19.1 na spermiu a manžel byl tak vystresovaný, že nic
Další dva dny z toho byl úplně hotový a to jsem přesvědčena, že on je v pořádku. Chyba bude spíše v mém věku. Vůbec si netroufám říct jak by reagoval na to, že by byla chybka i v něm. Navenek by byl nejspíš jen skleslý, ale uvnitř asi jako by mu bouchla atomovka. 6.2 jdeme na první pohovor a je objednaný i na spermio, ale přivezeme ty potvůrky už z domova. Naštěstí to máme do car cca 30 minut, tak nám nechali kelímek z prvního pokusu.
@lusi28 budeme na Tebe myslet
Snad přijdou po zákroku i odpovědi, které pomohou jak pomoci
Doufám, že Tě některá z nás bude moci brzo povzbudit dobrými zprávami, aby se naladilo i to Tvé vzpurné bříško ![]()
@mzat No nám to právě naskákalo těmi vysokými dávkami Gonalu… + nějaké příplatky za PICSI a MACS…
@Stazina1 No, tak já jsem zase slyšela, že námi vybraná klinika je najdražší v republice, tak možná proto… Držím palce, ať pořídíte lépe a levněji…
@Stazina1 No, tak já jsem zase slyšela, že námi vybraná klinika je najdražší v republice, tak možná proto… Držím palce, ať pořídíte lépe a levněji…