IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3896
21.5.18 10:25

@riana12
Jaj, tak to mě moc mrzí :-(. Tolik jsem ti držela palce a doufala, že ti to fakt vyjde. Věřím, že se z toho oklepeš, nabereš sílu a třeba to zase jednou zkusíte. Rozhodně ti budu moc fandit, ať už k úspěšné adopci, nebo v cestě za vlastním potomkem. Moc moc ti to přeju :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
21.5.18 10:41

@riana12 já jsem po zdravotní stránce v pořádku, jen mám nižší amh (1,1), ale jinak všechna vyšetření máme udělaná, imuno, hematologii, genetiku,.. teď už jen ten hormonální profil u muže a uvidíme, co nám řekne androlog. @olomoučanda dekuju za info, uvidíme, s čím přijde a co nám navrhne. Chceme zkusit vše. Možná by mu mohl pomoct těma hormonama, ze by se aspoň po tom našla nějaká spermijka, ale tam je šance opravdu minimální, ale spis by to mohlo zlepšit spermiogram po dalším Tese. Uvidíme až co nám řekne, pak budeme chytřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
21.5.18 13:10

@Koudelka82 A nechali jste si udelat fragmentaci DNA spermií?
V tom byl problém u nás, 99% geneticky poškozených spermií, takže jsme museli řešit, která metoda oplodnění bude nejvhodnější a třetí IVF když jsme to už věděli a vybrali, tak se povedlo a jsem ve 13 týdnu :palec:
Tak to ještě zkuste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
21.5.18 13:11

@riana12 To je mi líto, držím palce, aby vám adopce vyšla co nejdříve :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
21.5.18 13:14

@Tulipankaa @Ajaandy @Pučmeloun @raflash dakujem vam za podporu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
546
21.5.18 15:28

@raflash ty jo, to nevím, jestli nám dělali, ale nevím, jestli to při Tese nedělají automaticky, ale spis asi ne, musím se na to podívat. A kterou metodu jste zvolili u toho 3.ivf ? U nás moc možnosti není, nejde ani picsi, kvůli tomu, ze těch spermii máme málo, tak jsme dali jen ICSI a PK. Chtěli jsme i AH, ale prý, když už se děla ICSI, tak už ten obal naruší a nemusí se dělat PK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
21.5.18 18:30

@Koudelka82 To vám určitě nedělali, to je placená metoda navíc, stojí cca 3 tisíce. Takže bys o tom věděla. Jj, my dělali MACS a PICSI i když těch kvalitních spermií bylo málo, a nedoporučili nám to. Ale znáš to, zákazník je pán :)
AH jsme nedělali nikdy, to smysluplně taky nevidím, když už je to jednou narušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
21.5.18 21:35

@riana12 kamarádka přímo krev několik dní. Já jen nepatrné špinění.
Ach ach, je mi to moc líto, nemáš to vůbec jednoduché :,(
Moc přeju ať adopce vyjde brzy a vy máte krásné děťátko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
22.5.18 12:14

@aptacek je to uz za mnou. tesim sa na leto. mozeme opat na bicykle, do akvaparku a do mojho oblubeneho 38°C bazena. a uz len adopciu riesime. nemusim do seba nic tlacit, pichat. ziadne fyzicke obmedzenia.

drz sa ;)

• Citovat
  • Upravit
2190
22.5.18 12:47

Ahoj holky :mavam: :mavam:
tak se hlásím po několika měsíční pauze zase s nějakýma „novinkama“. Včera jsme s partnerem byli konečně na Imunologii u doktorky Malíčkové v Iscare. Tak nám (hlavně mě) dělali plno testů - z krve a spermatu a mám si v pátek nebo pondělí volat pro výsledky.
Popravdě ani nevím, co chci - jestli chci aby mi tam něco našli a třeba bych mohla podstoupit nějakou léčbu a vědět příčinu toho, proč nám ty dva pokusy nevyšly. A nebo aby mi řekli, že jsme zdravý a prostě to brát tak, že ty dva pokusy vyjít „jenom“ neměli :nevim:

Nevíte někdo, jaký je případně postup, když mi něco na imunu najdou? Doktorka říkala, že když mám alergie a endometriózu, je tam určitá pravděpodobnost, že by ty neúspěchy mohly být spojené s imunitou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
22.5.18 13:15

@kocourek88 ahoj. zalezi, co by zistili. bud to bude na liecbu kortikoidmi alebo infuzie intralipidov pred zamyslanym vkladom. ak by nasli nieco u muza, tak bud to bude na indikaciu IVF (hlavne ICSI, PICSI atd.) alebo niekedy je tam skryty zapal, nelieceny alebo nespravne lieceny. ale nic nie je iste. treba to vyskusat.

• Citovat
  • Upravit
2190
22.5.18 13:32

@riana12 děkuji :P no jsem zvědavá, co mi poví. Budu tam volat asi už v pátek, jestli náhodou už nebudou mít výsledky. A uvidím. Opravdu nevím teď, co bych vlastně chtěla za výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
22.5.18 20:14

@kocourek88 za mna. vzdy som chcela radsej, aby nieco zistili. aspon pre upokojenie, ze mi nieco je, ako vysvetlenie, preco sa nedari. a teraz som v podstate na tom tak, ze u kazdeho odborneho m nieco. a este aj muz. akoby som to privolala :nevim: :mrgreen: ale xkrat lepsie, ako mat vsade tip top vysledky. poznam aj taky par. vsetko mozne podstupili, vsetkp ukazkove na oboch stranach. a predsa 11 rokov nic. to je potom fakt na slucku… :?

• Citovat
  • Upravit
2190
23.5.18 09:14

@riana12 taky mám spíš takový názor, že „lepší“, když vím, že je nějaký problém, který se dá řešit a třeba vyléčit, než aby říkali „no vy jste oba v pořádku, netušíme, proč to nejde“ :nevim:
No uvidím. Popravdě jsem z toho docela nervózní, tak už aby byl pátek a mohla jsem tam zavolat alespoň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
23.5.18 18:54

Ahoj holky tak se vracím zpet mezi vas. Od neděle beru estrofem a v pondeli jdu na utz aby mi naplánovali kdy bude ket :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí