Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ajaandy děkuji já jsem nikdy tehotna nebyla tak nevim co může být a co nemusi.. Prostě jen chvilkové bolesti a pak vůbec nic. Ani prsa prostě nic. Jen včera malatna a bolí mě občas hlava ale dá se to ale ani náznak necoho
každa aspoň citlivá prsa nebo trochu nalita. Nebo spineni nebo vůně, chrání pachuť v puse no ja vubec nic. ![]()
@katerina1006 Ja měla vždycky naběhá prsa tak až po třech týdnech od početí. Vlastně všechny příznaky jsem měla až po těch třech týdnech. Dříve ani ťuk.
@Ajaandy ahoj dekuju moc bylo by to krasne
tobe taky hodne stesti az budes v procesu
![]()
@katerina1006 teď s tou chutí jsem si vzpomněla po pozitivní krvi jsem měla týden chuť takovou kovovou jak když cucám lžičku
![]()
Devcata ktere vysel ket? jake a kdy jste meli prvi pocity nejake???
@potvurka89 holka jak poznáš kovovou chut. já když mám kávu a ocucám lžičku tak mi přijde normální
no to já bych i kdybych měla tu chut tak to asi ani nepoznám když mi nevadí takto
já snad začnu ocucávat lžičky a nebo rovnou příbory at vím jaká je to chut
![]()
@katerina1006
tak si udělej kávu a dej si na půl hodky lžičku do pusy pak uvidíš, nebo nutelu na lžičku. Nejlepší na tom je ale to že jsem si psala tady s jednou paní že má takové chutě zrovna a mě do druhého dne taky přepadli
![]()
@potvurka89 no já jí cucám je to hnus
nosnad bych to někdy poznala
ted mívám hořko ale to asi už bude po všech těch práškách
![]()
@katerina1006
teď mi až tečou slzy smíchy. Já si připadám že se nemůžu dojíst ale víc se mi jíst nic nechce.
@potvurka89 je tak to jsem ráda že jsi se zasmála
doufám že manžel se neleká co ti je že ti tečou slzyčky:mrgreen:
no já spíš nemám hlad
no musela jsem to zkusit zajímala mě ta chut
![]()
@katerina1006 ten je dnes v práci až do večera
ještě že si můžeme předávat poznatky ![]()
@potvurka89 tak to jo tak jsi sama
to jo poznatky někdy jsou docela zajímavé
a už ti je líp ![]()
@katerina1006 hlava už je lepší
ale podbřišek mám stále nafouklý a co ty jak se cítíš? ![]()
@potvurka89 já se cítím dobře ale jen mě bolí pravý vaječník a přijde mi že by mi měla dorazit ms
![]()