Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tulipankaa ahoj děkuji za optání já dneska vůbec nic no trochu mě pobolívá pravý vaječník ale jen trochu chvilku tak a pak zas nic. no asi z toho nic nebude už se těším na pondělí že už budu vědět na čem sem
. a kdy budeš testit ?
@katerina1006 hmmm no ruzne pichani a bricho kdo se ma vyznat ze?spis kdy budes testit Ty?ja psala ze testuju denne
nikdy jsem predtim nedela ani jeden test tak ted naopak…
@Tulipankaa No jo už se ztracim
no já jdu rovnou na krav 25.6 ![]()
@potvurka89
Jej, tak to je škoda jestli to fakt nevyšlo
. Jinak si mě pobavila s čápem a pavoukem, to je vtipný způsob jak detekovat úspěch, či neúspěch
.
@katerina1006
Netestuj, vydrž
.
@Tulipankaa
No tak to je paráda, to vypadá hodně nadějně
. A že by si nám sem hodila testík?
. …Holky všem vám moc a moc držím palce ![]()
@Pučmeloun jo jo
takových úžasných pověr a ono pak prd .jo a ještě mám náramek se čtyřlístkem pro štěstí tak to taky nefunguje
@potvurka89 vsak jeste nevis…holky takova prihoda
sednu do travy minuly tyden normalne to nedelam ale bylo tak hezky a proste jsem si sedla se psem…opru se rukou a podivam se hned u ruky ctyrlistek
nahoda uplne…tak jen tak ![]()
@Pučmeloun jako je to pidi duch ale i tsk me potesil
jako ja testuju od vkladu a to bylo snehobilo a od vcera tohle-upozornuju ze plne vim ze to nemusi niiiiic znamenat…
@Tulipankaa: tak to vypadá nadějně
já to měla stejně nejdřív malý dušík a postupně sílil a dnes už začínám 17 týden těhotenství
tak přeju hodně štěstí ať to vyjde ![]()
@marfusik jeeeee keeez by byl tvuj duch podobny memu?
ja vim kazdy to ma jinak…byl?? ![]()
@Tulipankaa To vypadá hodně nadějně ![]()
@marfusik Tak to to máme skoro stejně, já začínám v pátek 18 týden.
@Tulipankaa ten vrchni je dnesni? z takoveho ducha nam tu dnes beha dvoulety vnuk. potichoucku rikam - je to tammmm. ![]()
@Jedna babička dnesi …jeeeee to by bylo
keeeez by se taky nam podarilo