IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
16.11.22 17:31

@Iriss86 to máš Gonal ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
16.11.22 17:39

@Iriss86 tak to máš slušnou alergickou reakci, říká se, že je s ním velmi často problém. Taky jsem s ním bojovala, z mé zkušenosti můžu poradit mít alespoň půl hodiny před aplikací vyndáno z ledničky, 3. aplikace mě už nebolela, 1. byla nejhorší :( pokud ti to bude dělat dál takový problém, radši se poraď s lékařem, mají i nějakou náhražku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.11.22 18:01

@Beanka NN stimulaci mám Predplnene pero Rekovelle to je pohoda, malá slaboučka jehlička, od 7 dne stimulace přidán k tomu Orgalutran predplnena stříkačka co nemusí být byt lednici tlustá větší tupaaa jehla na zastavení ovu aby folici nepopraskali. A tu budu pichat do opu. Zitra končím s Rekovelle.Pak čekám ještě ovetreel na řízenou ovu před opu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
16.11.22 18:36

@Iriss86 taky jsem měla Orgalutran celkem 7 jehliček, tak třeba jestli není moc teplý. Vím, že nemusí být v lednici, jen mi to doporučila sestřička, když mi ty léky dávala, abych to tak dělala, že to má pak menší reakci. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
16.11.22 19:43
@Iriss86 píše:
@Beanka Tak já jsem u státního caru a jen za léky jsme dala 7700 :mrgreen:
Ten zbytek máme stejný cenově.
@AnetB12
Teprve 8 dc stimulace. A teda včera poprvé a dnes při „orangutanu“ jak říká muz olgarutranu zažívám muka a slzy. Nevim jestli to píchám tak blbě nebo co. Silena bolest a tlak cele strany kde zrovna píchnu a pak mě celý zbytek dne bolí vpich jako by se měl rozervat.Nuti mě to chodit v předklonu po pichnuti.Pero bodnu úplně v pohodě na něj se dokonce těším :mrgreen: Jsem levák takže prava strana ok a levá sama modřinka.
@Bella277 Jj v pátek na kontrolu a snad naplánuje opu.Me předoperační vyšetřeni dělal primo Dr v caru, takze mi odpadlo lítání po obvodacce. Drzim palečky ať dost folikulu s vajíčkem :kytka:

Tak to máš dobrý, že ti to udělali v Caru.
To bude od sebe nejspíš kousíček s opu, tak si budem držet palce. To mi teda asi nejspíš v pátek přidá taky olgarutran, bereš od od 6 dnu stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.11.22 19:47

@Beanka do teď to bylo v práci v pohodě, ale když jsem přidala org. tak je to děs v práci a pořád mě to bolí. Bricho namaham pořád 12h. Nejsem cita, ale kdyz me to nutí být trošku v předklonu a při každém zvednutí něčeho to začne štípat bolet tahat, strana kde jsem ten den org.pichla.taj už mě to psychicky vyčerpává. Docela brzo na fnukani, když toho je daleko víc přede mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.11.22 19:53

@Bella277 od 7dc stimulace.(8dc celého cyklu). To asi určitě budeme u sebe.Me na kontrole rekl, ze opu vypadá na úterý. tal snad mi to nezmění. Od té doby co píchám orgal.jsme prestala cítit záškuby, tlaky, píchání jak folici mega rostli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
17.11.22 20:27
@Iriss86 píše:
@Bella277 od 7dc stimulace.(8dc celého cyklu). To asi určitě budeme u sebe.Me na kontrole rekl, ze opu vypadá na úterý. tal snad mi to nezmění. Od té doby co píchám orgal.jsme prestala cítit záškuby, tlaky, píchání jak folici mega rostli.

Aha, tak to jo, tak uvidím, co mi zítra řekne doktor.
Jsem zvědavá kolik se jich tam ukáže.
Popravdě zatím žádné tlaky, nic nemám, tak ti nevím, zda je to dobré znamení 🤷‍♀️.
Zítra budeme chytřejší.
Držím palce a zítra si dáme vědět ✊️🍀 👊 :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
17.11.22 21:43

@Bella277 @Iriss86
Holky moc držím pěsti :hug:
Těšíme se na fajn zprávy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
17.11.22 22:22

@Bella277 Neboj něco tam urco bude.Dej vědět. V kolik máš kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
18.11.22 00:41
@Beanka píše:
@Bella277 @Iriss86
Holky moc držím pěsti :hug:
Těšíme se na fajn zprávy :srdce:

Moc děkuji :hug:
Snad budou dobré zprávy 🙏 ❤️️.
Dáme vědět ✊️🍀 🙋🏼‍♀️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
18.11.22 00:44
@Iriss86 píše:
@Bella277 Neboj něco tam urco bude.Dej vědět. V kolik máš kontrolu?

No to doufám, to by teda bylo dost divný kdyby ne :roll:, budu se modlit 🙏.
Ráno jdu v 8h na krev a v 11h mám být na komtrole.
V kolik jdeš ty? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.11.22 08:54

Tak holky, 3.den kultivace mame 8 emryi… tak nam to teda docela dost kleslo… na zacatku 23 zralych vajicek, 1.den oplodneni 14 emryi a ted 8… dalsi info budu mit v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
18.11.22 09:09

@AnetB12
Ahoj Anet, hlavně nevěš hlavu :hug:
Rozhodně 8 není špatné číslo, dám se asi na modlení, aby mi laborky zavolala alespoň těch 8 :srdce:
Jsem napjatá jak kšandy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
18.11.22 09:11

@Bella277 Ja už tu sedím 2. kontrola folikulu a čekám až přijdu na řadu. @AnetB12 8 také pěkne, pořád máte s čeho vybírat neboj to dopadne dobře. Ja bohužel m na výběr jen ze 2 teda pokud ještě nějaký do dnes nenarostl.Coz asi ne, uvidím za chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.