IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
820
20.11.22 14:40
@AnneMarie2 píše:
@Bella277 to je úplně v pořádku, hormony co si pícháš tak působí…

Děkuji za odpověď 👍.
Já jsem si to myslela, že je to normální, chtěla jsem jen vědět, jestli to máte taky holky, tak jsem ráda, že je to v pořádku.
Trvá to i dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.11.22 14:43

@AnetB12 fíha 🙏🏻 jak je to možný? Teď to tady čtu, moc držím pěsti na zítřejší telefonát, jsem napnutá jako struna 🙏🏻 věřím i v jedno vajíčko a bude to určitě favorit :hug: kolik jich máte ještě v dozrávacím procesu?
Hlavně ať ti je dobře, máš plánovanou kontrolu u lékaře???
Já ještě čekám na telefonát z laborky… dávají si teda načas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.11.22 15:26

@Beanka ja nevim jak je to mozny, ale jeste jich tam je 13, tak snad jeste nejaky dozraje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.11.22 15:48

@Beanka jinak planovanou kontrolu nemam… mam zavolat az dostanu menstruaci, abychom se domlivili na kontrole pred KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.11.22 16:09

@AnetB12
Určitě ještě dozrajou, pokud jich tam máš ještě tolik 🙏🏻 pokud ti bude dál jak píšeš, neváhala bych s návštěvou v CARu (lepší ať se na tebe kouknou, než něco zanedbat) 🙏🏻
Už mi volali volali verdikt, dneška se dožilo 8 kuliček, z toho je 7 jedničkových a 1 trojkové, které by prý nezamrazovali, tak jsme se dohodli na zamrazení 7dmi statečných ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
20.11.22 16:55
@Beanka píše:
@AnetB12
Určitě ještě dozrajou, pokud jich tam máš ještě tolik 🙏🏻 pokud ti bude dál jak píšeš, neváhala bych s návštěvou v CARu (lepší ať se na tebe kouknou, než něco zanedbat) 🙏🏻
Už mi volali volali verdikt, dneška se dožilo 8 kuliček, z toho je 7 jedničkových a 1 trojkové, které by prý nezamrazovali, tak jsme se dohodli na zamrazení 7dmi statečných ♥️️

To je super zpráva, že 7 jednickových k zamražení, úplně jsem se vylekala z těch předchozích zpráv, že z tolika vajíček jen jedno.
Držím palečky, ať všechno dopadne dobře :hug: :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
20.11.22 17:00

@Beanka Tak to je pěkné.
@AnetB12 Ty jo tak to je mazec, z pěkného počtu takhle rapidně to kleslo.Ale pořád je z čeho vybírat a určo ještě nějaké dozraji.

A když jdete na Ket stimuluje se tělo aby přijalo embrio?
U mě dnes nervy pracují, lehký průjem celý den a kousu i gelový nehty. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
20.11.22 17:35

@Iriss86
Zítra v 7:15h na tebe budu myslet a držet ti palce ✊️. Úplně si představuji sebe a cítím jak ti je, takhle jeden den před.
Drž se :hug:, vše bude v pohodě a dobře všechno dopadne 🙏 🍀 ✊️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.11.22 18:33

@Iriss86 vše dobře dopadne, neboj, držím pěsti, myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.11.22 05:04

@Beanka @Bella277 Děkuji holky.Dam pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
21.11.22 06:55

@Iriss86 tak ať to vede k transferu 🙏, to bylo vždycky moje přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.11.22 08:08

Hura holky, mame nakonec 5 embryi k zamrazeni. :srdce: to sou nervy teda… @Iriss86 drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
21.11.22 08:58

@AnetB12 tak to je super že to nakonec dohnali :hug: moc gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.11.22 09:32

Tak hotovo. V 7:15 příjem prošli sme jeste anestezii dotazník který jsem mela vyplnit už doma.Ale i tak se znova ptali. Napichnuta žila, kapacka s dobrotou kurtovani nohou a lék proti nevolnosti a v půl už jsem o sobě nevěděla.7:45 budíček na pokoji a od té doby cucim na tv. Sestra chodí každou chvíli zapisovat tlak.Ted mě dokapal fyzak A odpoutali od tlakoměru. Nakonec odebrali jen jedno zralé vajíčko spermiogram na 1.Tak bude mit chlap radost. Zitra volat v 9 jestli se oplodnilo a když dyt to půjde vše dobře tak v pátek transfer. Vsichni milí úžasní. Dokonce jsme si mohla nechat ponožky :mrgreen: Pít už můžu jíst az v 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
21.11.22 09:49

@AnetB12 hura :potlesk: to jsem rada, byly to teda nervy :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.