IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
820
23.11.22 15:02
@Kristeena0 píše:
Holky tak mě zítra čeká OPU, braly jste si sebou něco? Přezůvky, župan či ještě něco jiného?
Každopádně nás čeká vše zamrazit, snad jich bude a vydrží co nejvíc aspoň :( Když už je člověk zklamanej že se transferu dočká až v lednu…

Mě sestra včera říkala, že mám mít jen košilku, bačkory, box s jehlami, souhlas s anestezii.
Moc držím palce, ať ti to zítra dopadne dobře :srdce: :hug: :srdce:
V kolik hodin jdeš?
Chápu, že jsi zklamaná, že hned nebude transfer, ale zase to ber tak, že si ještě přes Vánoce odpočineš a oslavíš Silvestra. V lednu bude tělo vyrelaxované a pak to půjde jako po drátkách 🙏 🍀 ❤️️✊️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
23.11.22 15:10

@Kristeena0 jelikož jdeš do Sanusu v HK, jako byla já. Nic krom papírů a partnera nepotřebuješ ;) dají ti tam modrého andělíčka, pantofle a jdeš si hajnout. Sundáš si do skříňky vlastně vše (řetízky, náramky a náušnice,…) zamkneš, dostaneš klíček na ruku jak na plovárně :D pak se probudíš s vložkou mezi nožkama :D já hajala přímo naproti sálu viz foto :mrgreen: kanylku dostaneš až na sále, je tam fajn personál, ničeho se neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
23.11.22 15:15

@AnetB12 Ahojda, tak jakpak? Dorazila ta mrška? 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
23.11.22 17:22

Ahojky holky, zdravim po delsi dobe. Nekdo kdo bude taky podstupovat ket v prosinci? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
23.11.22 17:45

@Beanka no jeste furt nic… :think: netrpelive ji vyhlizim… :D
a taky sem asi udelala chybu, ze sem se zvazila… za ty tri tydny sem pribrala 7 kg! 8o a zatim to teda nejde dolu… jako, ja nejsem zadny tintitko na kterym by 7 kg bylo nejak brutalne videt a je to hlavne furt trochu nafoukly bricho, nez ze bych pribrala na jinych partiich, ale i tak me to stve :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
23.11.22 17:56

@Apronka Ahojky, čeká mě KET 7.-8.12., teda uvidíme podle UZ 1.12. :D Tebe to čeká kdypak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
23.11.22 17:59

@AnetB12 :mrgreen: Taky jsem kus baby, sice jsem vysoká, ale už mám 80kg, celkem 5kileček nahoru od začátku stimulace :mrgreen: si můžeme plácnout 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
23.11.22 20:19

@Beanka Skvely :srdce: to uz je za chvilku :hug:
Ja ocekavam ms do 2.12 a pak ultrazvuk asi za 10 az 14 dni. Jen nevim jaky den cyklu se dela transfer (rizeny ket). Ale cetla jsem, ze se dela pozdeji 15-20dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
23.11.22 20:40

@Apronka mě KET Dr předběžně naplánovala na 17-18 den cyklu. A první UZ kontrola 11 DC. Přesně jak píšeš ;) tak jestli ti přijede přesně, budeš mít super dáreček 🤗 u nás se bude už testovat 🙂 buďto to budou super Vánočky, nebo budou přísný se svařákem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
23.11.22 22:44

@Bella277 tak hlavně že na to Dr přišla…doplnila železo a bude to v pořádku :hug: tak 12 velkých to je krása :palec: není to ani málo ani nějaká přehnaná reakce…to vypadá zatím ukázkově u tebe…tak jen tak dál :hug: budu moc držet palce na ten pátek ať vše probíhá hladce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
23.11.22 22:46

@Kristeena0 tyjo to letí…nedávno tu všichni čekali na léky a teď už vás bude většina po odběru 8o tak budu držet palce ať to zítra vše proběhne hladce a ať je vajíček co nejvíc :hug: když už musíš odkládat ket tak ať je aspoň zamrazeno na spoustu pokusu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
23.11.22 22:52

@Linusren jsem ráda že tady se mnou aspoň někdo zbyl s kým budu na stejno :mrgreen: a ještě ve stejném caru a u stejně doktorky :lol: no pokud se nebude ms nikde courat tyhle dva cykly tak teoreticky by měla mě přijít 2.ledna :) ale teď jsem ji dostala až 40 DC takže těžko říct :zed: ale to už se snad nebude opakovat :mrgreen: kdy čekáš má v lednu ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
23.11.22 22:54

@Iriss86 no super tak moc gratuluju :hug: to vypadá velmi nadějně :palec: tak dej zítra zase vědět…držím palce ať jsou zase jen ty nejlepší zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
24.11.22 06:58

@sarkahuncarova hele to ja taky :mrgreen: vsechny to budou mit uspesne za sebou a pak aspon my dve budem na stejno :dance:.. tak to budes napred, ja to mam dostat kolem 10.1. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
24.11.22 08:42

@Beanka Jeee to je super, děkuji. Škoda že jsem si to nepřečetla už včera :lol: Bych nebyla tak nervózní doma aspoň :lol: Už bych měla jít každou chvíli na řadu. Tak dám vědět jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.