Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kristeena0 píše:
Holky tak mě zítra čeká OPU, braly jste si sebou něco? Přezůvky, župan či ještě něco jiného?
Každopádně nás čeká vše zamrazit, snad jich bude a vydrží co nejvíc aspoňKdyž už je člověk zklamanej že se transferu dočká až v lednu…
Mě sestra včera říkala, že mám mít jen košilku, bačkory, box s jehlami, souhlas s anestezii.
Moc držím palce, ať ti to zítra dopadne dobře
![]()
V kolik hodin jdeš?
Chápu, že jsi zklamaná, že hned nebude transfer, ale zase to ber tak, že si ještě přes Vánoce odpočineš a oslavíš Silvestra. V lednu bude tělo vyrelaxované a pak to půjde jako po drátkách 🙏 🍀 ❤️️✊️.
@Kristeena0 jelikož jdeš do Sanusu v HK, jako byla já. Nic krom papírů a partnera nepotřebuješ
dají ti tam modrého andělíčka, pantofle a jdeš si hajnout. Sundáš si do skříňky vlastně vše (řetízky, náramky a náušnice,…) zamkneš, dostaneš klíček na ruku jak na plovárně
pak se probudíš s vložkou mezi nožkama
já hajala přímo naproti sálu viz foto
kanylku dostaneš až na sále, je tam fajn personál, ničeho se neboj ![]()
Ahojky holky, zdravim po delsi dobe. Nekdo kdo bude taky podstupovat ket v prosinci? ![]()
@Beanka no jeste furt nic…
netrpelive ji vyhlizim… ![]()
a taky sem asi udelala chybu, ze sem se zvazila… za ty tri tydny sem pribrala 7 kg!
a zatim to teda nejde dolu… jako, ja nejsem zadny tintitko na kterym by 7 kg bylo nejak brutalne videt a je to hlavne furt trochu nafoukly bricho, nez ze bych pribrala na jinych partiich, ale i tak me to stve ![]()
@Apronka Ahojky, čeká mě KET 7.-8.12., teda uvidíme podle UZ 1.12.
Tebe to čeká kdypak?
@AnetB12
Taky jsem kus baby, sice jsem vysoká, ale už mám 80kg, celkem 5kileček nahoru od začátku stimulace
si můžeme plácnout 😂
@Beanka Skvely
to uz je za chvilku ![]()
Ja ocekavam ms do 2.12 a pak ultrazvuk asi za 10 az 14 dni. Jen nevim jaky den cyklu se dela transfer (rizeny ket). Ale cetla jsem, ze se dela pozdeji 15-20dc
@Apronka mě KET Dr předběžně naplánovala na 17-18 den cyklu. A první UZ kontrola 11 DC. Přesně jak píšeš
tak jestli ti přijede přesně, budeš mít super dáreček 🤗 u nás se bude už testovat 🙂 buďto to budou super Vánočky, nebo budou přísný se svařákem ![]()
@Bella277 tak hlavně že na to Dr přišla…doplnila železo a bude to v pořádku
tak 12 velkých to je krása
není to ani málo ani nějaká přehnaná reakce…to vypadá zatím ukázkově u tebe…tak jen tak dál
budu moc držet palce na ten pátek ať vše probíhá hladce ![]()
@Kristeena0 tyjo to letí…nedávno tu všichni čekali na léky a teď už vás bude většina po odběru
tak budu držet palce ať to zítra vše proběhne hladce a ať je vajíček co nejvíc
když už musíš odkládat ket tak ať je aspoň zamrazeno na spoustu pokusu ![]()
@Linusren jsem ráda že tady se mnou aspoň někdo zbyl s kým budu na stejno
a ještě ve stejném caru a u stejně doktorky
no pokud se nebude ms nikde courat tyhle dva cykly tak teoreticky by měla mě přijít 2.ledna
ale teď jsem ji dostala až 40 DC takže těžko říct
ale to už se snad nebude opakovat
kdy čekáš má v lednu ty? ![]()
@Iriss86 no super tak moc gratuluju
to vypadá velmi nadějně
tak dej zítra zase vědět…držím palce ať jsou zase jen ty nejlepší zprávy ![]()
@sarkahuncarova hele to ja taky
vsechny to budou mit uspesne za sebou a pak aspon my dve budem na stejno
.. tak to budes napred, ja to mam dostat kolem 10.1. ![]()
@Beanka Jeee to je super, děkuji. Škoda že jsem si to nepřečetla už včera
Bych nebyla tak nervózní doma aspoň
Už bych měla jít každou chvíli na řadu. Tak dám vědět jak to dopadlo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.