Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bella277 Ahojky, to je taky pravda. Bude už po tom Vánočním šílenství…
Svařáček, medovina, na Nový rok si můžu dát šáňo
![]()
A pak hurá na to. Ono už to asi uteče. Teď je hlavní aby bylo z čeho vybírat a vydrželo jich k zamražení co nejvíc.
Už jsem tu od 7h ale zatím pořád ještě čekám až půjdu na řadu.. Se jim to nějak víc zaplnilo.
Jinak box s jehlami jste psaly všechny a já je samozřejmě nechala doma
![]()
@Kristeena0 to nevadí, pozvou si tě za týden na kontrolu 🤗 tak ho vezmeš s sebou potom 🙂 moc držím pěsti, ať ti to dopadne jak nejlíp může
dej pak vědět ![]()
@Kristeena0 Teď jsem chytrá, ale já ten box taky nevzala
7dc jsme ho vzala sebou že jim ho už dám to mi řekli že ke ještě brzo, že ještě do cca 14dc budu určitě něco pichat ať ho vezmu až na opu. Takže mi ho vrátili a když jsme byla na opu tak box samozřejmě zůstal ve skříni doma a když se po něm ptali tak jsme to svedla na muze že spěchal a zapomněla jsem s ho
Držím palečky dej vědět.
Jinak dnešní zprávy takové:včera 4bunky, dnes 8bunek, dělení pravidelne. Zitra v 11:45 vložení
@Iriss86 tak to je super! zitra uz budes mit bublinku u sebe ![]()
@sarkahuncarova píše:
@Bella277 tak hlavně že na to Dr přišla…doplnila železo a bude to v pořádkutak 12 velkých to je krása
není to ani málo ani nějaká přehnaná reakce…to vypadá zatím ukázkově u tebe…tak jen tak dál
budu moc držet palce na ten pátek ať vše probíhá hladce
Já jsem si právě říkala, zda to nebude tím železem, protože když jsem začala železo brát ve větší míře v doplňcích stravy, tak se mi ty sraženiny u MS dělaly, takže vůbec nevím, co semnou udělá tahle dávka, doufám, že spíš pomůže než uškodí.
Jo, jo folikuly zatím vypadaly dobře a Dr. říkal to samé, že jich není ani moc ani málo, takže by to snad mělo být v pořádku 🙏 🍀 ✊️.
Moc, moc, moc děkuji
, že budeš držet palce,,, budu to potřebovat, strach začíná být zase horší, bojím, bojím
.
@Kristeena0 píše:
@Bella277 Ahojky, to je taky pravda. Bude už po tom Vánočním šílenství…
Svařáček, medovina, na Nový rok si můžu dát šáňo![]()
A pak hurá na to. Ono už to asi uteče. Teď je hlavní aby bylo z čeho vybírat a vydrželo jich k zamražení co nejvíc.
Už jsem tu od 7h ale zatím pořád ještě čekám až půjdu na řadu.. Se jim to nějak víc zaplnilo.
Jinak box s jehlami jste psaly všechny a já je samozřejmě nechala doma![]()
Určitě si teď užiješ svátky, uteče to jako voda a budeš mít v sobě fazolku raz dva.
Přes svátky vždycky všechno strašně uteče
.
To tě nechali vážně takhke dlouho čekat 😶
🙄?
Doufám, že už to máš za sebou 🙏?
Dej vědět, jak ti je
![]()
@Iriss86 píše:
Jinak dnešní zprávy takové:včera 4bunky, dnes 8bunek, dělení pravidelne. Zitra v 11:45 vložení
Velká gratulace 🥳
🥳
To je super zpráva ![]()
Zítra už budete spolu ❤️️!!!
@Bella277 Dekuji
Co ty už jsem stresujes míň? V kolik že máš opu? ![]()
@Iriss86 - Nakonec ho přivezl chlap, jsem mu dala instrukce a ať ho vezme když je doma ![]()
Jinak paráda
To je teda bojovníček
Držím palce na zítřek!! ![]()
@Bella277 - Jojo, prý že jsem na řadě jako poslední
Šla jsem nakonec až v 9h. Ale zase na pokoj mě vzali už v těch 7h. Tak aspoň že jsem nemusela čekat v čekárně třeba. Břicho bolí když si sednu, ale jinak se cítím celkem dobře. Nebylo to nic náročného a skoro hned po sále jsem už byla vzhůru a nudila se
Mobil ve skříňce do který jsem zatím nemohla, ale uteklo to. ![]()
@Beanka - Moc děkuji
Opravdu zvou na kontrolu? Zatím mi nikdo nic neříkal.
Jinak holky vajíček odebrali 17 tak se zítra uvidí kolik se jich oplodnilo.
@Kristeena0 no tak to je krasny cislo! budeme cekat kolik se jich podarilo oplodnit ![]()
jinak ja kdyz byla na odberu, tak sme prijeli uz na 7, po podepsani smluv a souhlasů s klinikou, sem asi v 8 uz byla na pokoji a sla sem na radu az po 12 hodine, domu me propustili v 15 hodin. bylo nas tam ten den 6 a ja byla posledni… ale docela to utikalo rychle, protoze nam rano dali kazde nejaky prasek a vsechny sme spali… ![]()
@Iriss86 píše:
@Bella277 DekujiCo ty už jsem stresujes míň? V kolik že máš opu?
Není zač, hlavně ať za 14 dní čteme dobré zprávy 🙏 ❤️️✊️.
Jdi v 10:30h, což bude masakr ráno, myslela jsem, že to budu mít brzy ráno za sebou.
No nervy mám pořád, ale to asi jen tak nepřejde.
@Kristeena0 píše:
@Iriss86 - Nakonec ho přivezl chlap, jsem mu dala instrukce a ať ho vezme když je doma
Jinak paráda![]()
To je teda bojovníček
Držím palce na zítřek!!
![]()
@Bella277 - Jojo, prý že jsem na řadě jako poslední
Šla jsem nakonec až v 9h. Ale zase na pokoj mě vzali už v těch 7h. Tak aspoň že jsem nemusela čekat v čekárně třeba. Břicho bolí když si sednu, ale jinak se cítím celkem dobře. Nebylo to nic náročného a skoro hned po sále jsem už byla vzhůru a nudila se
Mobil ve skříňce do který jsem zatím nemohla, ale uteklo to.
@Beanka - Moc děkuji
Jinak holky vajíček odebrali 17 tak se zítra uvidí kolik se jich oplodnilo.Opravdu zvou na kontrolu? Zatím mi nikdo nic neříkal.
Jeee, tak zaplať pánbůh, že šlo všechno takhle dobře 🙏.
Jsem zvědavá, jak se budou bublinky vyvíjet a kolik se jich oplodní 🙏 🍀 ✊️.
Tak snad zítra budu mít taky dobrý průběh 🙏.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.