Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Domca1111 tak to je dobře…Opravdu na revizi nespěchej, někdy tělo potřebuje čas…
@Maky1234 uz se to asi rozjizdi krvacim a boli me v podbrisku jako pri ms 🙏🏽 Tak uvidim co rekne zitra dr ![]()
@Domca1111 super, nebo teda super, víš, jak to myslím… držím ti palce 🍀
@Maky1234 tak to vypada ze uz to mam za sebou.. zacla jsem silene krvacet a padaji ze me kusy… tak ted nevim jestli jet na pohotovost nebo pockat do toho zitrka.. bricho me boli malinko jako pri silnejsi ms
![]()
@Domca1111 jejda, jela jste? Jak vám to dopadlo. Držím pěsti, ať to není vážné
@PiperW nakonec jsem nejela na pohotovost, ale hlidala jsem se.. dnes krvacim ale uz jako pri silnejsi ms a za chvili jdu na kontrolu do caru tak uvidim co rekne dr ![]()
@Domca1111 tak držím pěsti, snad to bude dobré. Ozvěte se jak jste dopadla
Tak je vse v poradku 😇 deloha je cista takze nemusim na revizi dostala jsem injekci na stahnuti delohy a za 10 dni znovu na ultrazvuk
Ahoj ženy, z nás všech co jsme tu přispívaly, šel taky někdo hned na další kolo? Mě můj 1. ET v březnu nedopadl a v dubnu jsem byla na 1. KET. Taky někdo zase čeká další 2WW?
Já budu asi testovat na den matek
…beru to tak, že je symbolicky nás všech, byť i jen aspirujících na mateřství ![]()
@Domca1111 super super!!! já ti říkala, že to zvládneš!
![]()
Teď by teoreticky mohlo stačit nechat projít 1 cyklus a můžete se začít znovu snažit ![]()
@prezdivkyne ahoj, já půjdu na další ket asi v červnu, teď se budu objednávat na konzultaci do caru a v dalším cyklu bych si pak jela pro embryjko…moc ti držím palce! ![]()
@Maky1234 dr nam rekla ze az za 2 mesice muzeme na ket, ale zkusime se snazit i doma hihi treba se stane zazrak
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.