Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martinka1988 nezávidím ti že máš aspoň testy pozitivní krásné. To máš velkou nadějí já právě ne. Já už je mám skoro negativní… Takže pochybuji…
m
@kakaramelka uvidíš, každému to hcg stoupá jinak. Zítra se ukáže. Sama jsem zvědavá na sebe. Protože to spineni až krvácení vůbec nechápu nebo chápala bych, kdyby test byl negativní a byl konec, ale takhle? Je to strašná nejistota. Ale to je cele tehulkovani. Vím jak u syna jsem byla jak trni celých 9 měsíců
@Martinka1988 ahoj ja kdyz mela mimodelozni tak jsem taky mela hcg 400 stoupalo a nebolelo me vubec nic jen jsem krvacela, ale to urco nebude tvuj pripad. drzim pesti at to vsechno dobre dopadne.ale krvacela jsem hodne jako kdybych mela ms. musis myslet pozitivne ze to bude dobry.
@Mao1 a kdy Ti to mimodelozni zjistili? A jak? Přes utz? Taky se mi to zda pravé divny. A čím dřív mi na to přijdou tím lip.
@Martinka1988 -Ahoj já jsem třeba při mimodeloznim vůbec nekrvacela, ale měla jsem šílene bolesti. mimodelozni mi zjistili po 22 dnech od ketu na pohotovosti při ultrazvuku. kazdy to má jinak.ty o tom Marti nepřemýšlej a myslí pozitivne ![]()
@Martinka1988 -čím dřív na to přijdou tím líp to je jasný. Mimodelozni je agresivní.. ![]()
@martina1977 děkuji moc
Teď si o tom čtu jak blázen. Zítra jedu zas na krev, uvidím jak dopadne hcg a pak budu hned volat do caru s výsledky a řeknu jim me obavy, tak uvidíme co mi na to reknou. Ach Jo. Já nechci mimodelozni, to ať raději odejde samo než tohle. No ale zas jedna z věci, kterou neovlivnim a zas musím jen a jen cekat. Díky za povzbuzení ![]()
Ahoj holky, tak já dnes hcg jen 583, v pondělí jsem měla 199, ve středu kolem 400 a dnes jen 583, správně bych měla mít kolem 800. Navíc jsem začal krvacet už jako na ms a jdou ze me kousky srazene krve a břicho bolí jako na ms, možná o něco víc než jindy. Volala jsem do caru a v pondělí mám prijet na kontrolu, zatím nemám vykazovat medikaci, ale je to proste jasný, ze to neklaplo. Teď jen, aby to ze me vše odešlo samo a nebyla jsem Mimodelozne. No teď zas cely víkend cekat ![]()
@Martinka1988 bojím se stejného výsledku zas spinim a i přesto že dnes testy dva jiné značky zas slabé pozitivní tak tomu moc nedavam, břicho bolí jak na ms…
@kakaramelka a bylo si už na krvi? Kdy si budeš volat výsledky?
@Martinka1988 děkuju ale spinim tmavě. Na toaleťák ale jo..
takže tak…
@kakaramelka tak to je mi moc líto. Tak se musíme oklepat a jít dal. Jaké mate další plány? My máme jeden mrazacek. Takže pokud se po tomhle vyčistí tělo samo a nebudu muset na žádné čištění, tak hned jak to půjdeme zkusíme KET. No a pak už si budeme vše hradit sami, jelikož tohle bylo moje už 4.IVF. Snad se ještě jednoho zdravého potomka dočkám
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.