IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
317
8.7.17 13:43

@Mao1 -to je divný, aby měl car prázdniny. To musí jet se musí vystřídat dr.na dovcu přece..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.7.17 13:45

@martina1977 ja si taky myslim, vzdyt je to prace jako kazda jina, tak je to divny, aby si dali prazdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
8.7.17 13:52

@Mao1 -A ty si ve fertimedu spokojená? přístup atd? já zatím chodím do fn olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.7.17 13:57

@martina1977 Tak ja tam byla kvuli te studii, ale jinak vsichni tam jsou v pohode i ten jejich pristup, chovaji se pekne, takze jsem byla spokojena.Sice mi pripadalo, ze me trochu tlacili, abych si priplatila treba za ten embryoglue, ale jak jsem rekla, ze ho nechci, tak byli v pohode. Nechali me tam i pres noc, rano mi udelali snidani, abych nemusela cestovat do Ostravy vlakem. Libilo se mi tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
8.7.17 14:06

@Mao1 -jj tak to je dobře, že jsou tam v poho. uvidime co ve fakultce když tak se přesunu do Fertimedu :).,ale zas nevím jaká je tam uspesnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.7.17 14:17

Pry az 70% kdyz si idealni, mas dobry vek, nekouris atd..no moc tomj neverim :D Ale maji to apsane nekde na jejich strankach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.7.17 14:36

@martina1977 No, pry mivali driv 2 mesice. Ono je to asi tezke to pokryt. Ve fakultkach pracuje dost lidi, co jsou na pozici akademicti pracovnici. Ti musi pres semetr dost ucit, pak zkouset, takze si muzou vzit volno jen v lete. Navic maji narok na 40 dni dovolene (jako ucitele), k tomu nejaky kongres, pokud jsou dobri, tak jezdi… Navic vime, jak je to ve statnim zdravotnictvi s nedostatkem lekaru a personalu. Takze pres leto delaji jen nejnutnejsi veci. IFV neni nic akutniho…

Zadne deti jeste nemam, tesim se na prvni. Ale chteli bychom aspon 3, tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
8.7.17 16:02

@Petra Star ahoj a co si myslíš ó embryogenu??? Myslíš že by je to k něčemu??? Když se uchytilo embryo po et ale neudrželo? Nebo spíš PGD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
8.7.17 16:40

@Petra Star -Také ještě nemám bude mi 34 letos no tak uvidime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
8.7.17 16:42

@Petra Star -Chápu dobře, že Tě čeká 1 ivf teprve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.7.17 16:59

@martina1977 Ano, první. My se pro dítě rozhodli teprve nedávo, nějak jsem si nevšimla, že stárnu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.7.17 17:10

Holky kdyz se ma jist ten ananas pro lepsi uhnizdeni, tak kdybych primo v lekarne koupila bromelain tak ho muzu zacit uzivat hned a prestat treba 2 dny po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.7.17 17:13

@kakaramelka Na EmbryoGen® a BlastGen™ jsem nestudovala (až teď jsem googlila, používaí se po sobě). Mrknu na to v podělí. Nejsem expert (mám technické vzdělání, umím statistiku), jen můžu najít články a zkusit jim porozumět, případně je sdílet.
S tim Embryo-Glue to bylo tak, že některé studie uváděly menší zlepšení, ale pak byla souhrná studie, která zpracovala statisticky data z ostatních studií a nic nepotvrdila. Už jsou to dva měsíce, neuložila jsem si to, ale najdu klidně znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.7.17 18:21
@Petra Star píše:
@kakaramelka Na EmbryoGen® a BlastGen™ jsem nestudovala (až teď jsem googlila, používaí se po sobě). Mrknu na to v podělí. Nejsem expert (mám technické vzdělání, umím statistiku), jen můžu najít články a zkusit jim porozumět, případně je sdílet.
S tim Embryo-Glue to bylo tak, že některé studie uváděly menší zlepšení, ale pak byla souhrná studie, která zpracovala statisticky data z ostatních studií a nic nepotvrdila. Už jsou to dva měsíce, neuložila jsem si to, ale najdu klidně znovu.

http://www.cityfertility.com.au/…LOW-RES1.pdf
Tady je to popsané docela pěkně, na konci jsou citované publikace, které se týkají studií a říkají, že je zlepšení významné. Otázka je, jestli jsou i studie, které říkají opak, to ještě mrknu v pondělí

Kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
8.7.17 18:26

@Petra Star 3500kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.