Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@N.vzdysusmevem včera sme si začali psát a psala si že je dnes 8. Den a ono to tak vychází.. Den transferu je 0… Takže dnes je 9. Den…
@Muci1 mas pravdu, ja kvuli tem praskum hrozne blbnu… i auto ridim jako blbka
dnes je 9 den… a furt je tam to spineni… a negativni test ![]()
@N.vzdysusmevem 10.den po transferu plus petidenni embryo znamená, že bys měla dnes první den vynechanou menstruaci. u mě bylo vždy 10.den po transferu jasno.
Holky co jste meli et a nevysel, za jak dlouho vam prisla dalsi ms? ja ji mela dostat 9.7 a porad nikde.ze by to telo bylo tak splasene temi hormony co se pichaji pred et? po et jsem ji normalne dostala, kdyz to nevyslo a doted nic.
@Muci1 mám dvě děti, druhé je z ketu. podstoupila sem toho dost, iui, nativ, ivm, ivf, ket. nakonec se druhé zadařilo. ale jak píšu,10.den vždy u mě rozhodl.jak byl test negativní nic z toho nebylo. když byl pozitivní, bylo to těhu, i když třeba biochemické nebo zamlklé.
@Mao1 mě dorazila ms přesně po 28 dnech
a ani vyvolávačka nepomohla? ![]()
@Mavu zatim nic, ale na vyvolavacce jsem byla v patek tak porad cekam.
@Mao1 tak to je divný, já myslela, že ta vyvolávačka to přivolá třeba do dvou dnů. No je to děs - když by člověk nechtěl, aby ms dorazila, tak dorazí, když to potřebuje, tak se courá ![]()
@Mavu tak konecne jsrm to dostala, poprve co me tesi ze mam ms
tak jsem objednana na kontrolu pr. patek 10.den cyklu, tak uvidime co bude dal.
@Mao1 ahojky:) u me stejne…
mazu krev… tes /… mluvila s doktorkou… pry mam pokracovat v medikaci… v Pn mam se zastavit na krevni testy… co ty? Pochlub se ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.