Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@N.vzdysusmevem no ja nic me prvni et nevyslo, krev byla negativni, tak jsem dala mesic pauzu a ted cekala na ms, at se muzu domluvit a objednat na ket, jeste mame zmrazene 2×2 tak snad to vyjde aspon jednou jinak jsme skoncili.Tak uvidim pr. tyden v patek co mi reknou.ted zas budu stresovat at se dobre rozmrazi
vy mate taky zamrazene?
@Mao1 bohuzel ne, je to nase prvni ivfko… a z 9 oplodnenych vajicek vyslo jen 1 5denni.
@N.vzdysusmevem dekuju to ja tobe taky, a kdyby to nevyslo zkusite znovu?
@Mao1 tak to je super, že konečně dorazila! To bude za chvilku I ET
určitě se tentokrát zadaří! Tyhle cykly budou prostě naše. Mě vychází začátek stimulace asi na 3. 8., tak si ještě chvilku počkám, ale prostě v srpnu to vyjde, už musí.
@Mavu tak to uz je jen chvilicka, ja to taky vidim na srpen.
Holky snad uz se zadari a povede se to vsem a pak budem diskutovat o hezcich vecech ![]()
@Muci1 nevadí na síle ale je tam já jsem 11den po ket a nic. Je hezký vidět to alespoň u nekoho ![]()
Musím se ale přiznat je mi je strašně špatně… Tohle sem nikdy nezažila…
@Muci1 jeee to je ktasna carka a krasne ruzova, ted uz bude jen silit uvidis. drzim pesti at vsechno dobre dopadne.
@Jířa-jiřka ahoj muzu se zeptat kolikaty den cyklu ti zavadeli pri ket embrya?
@Mao1 určitě se můžeš ptát. Mela jsem je třídenní embryo a zavedeli mi ho 22den cyklu. Ovulku jsem mela dlouho.
@Jířa-jiřka takze tam se ceka na ovulaci? ja jdu ted 9ty den cyklu na kontrolu takze urcite pujdu na kontrolu vicekrat.oni to berou podle vysky sliznice? taky mam zmrazene 2 spolecne tak snad se rozmrazi pekne obe,
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.