Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mao1 ja jsem platila ta tri injekce 650kc pak za vlozeni 2embrijek 6600kc plus nejaka ta 100vka za asistenci.
@Mao1 tal ze pokud Ti rekli ze za rozmrazeni a vlozeni budes platit 3500kc tak je to cena stejna ikdyz si nechas vlozit 2embrya.
@Kolinka81 ne nerikali mi nic jen mi dali papir a tam je rozmrazeni 2500 a vlozeni 1000.Tam se taky pichaji injekce?
A kolikaty den cyklu vam to vkladali?
Jinak holky drzim pesti at vam to vsem vyjde.
@Mao1 no asi jak u koho ja jsem si pichala otrivelle kazda to mame asi jinak ja mela menstruaci 29.cervna a na vlozeni jsem byla 18.cervence. Tak zatim cekam 1.srpna jdu na krev tak snad to vyjde.
@Kolinka81 urcite to vyjde ja tomu verim. a dekuji za info, ja jdu prave v patek na kontrolu a to budu 9.den cyklu. pak zas budu mit strach aby se dobre rozmrazili a az budou ve me tak budu v klidu, verim, ze to tentokrat vyjde. a odpocivas?
@Mao1 no kdyz jsem byla na prvnim IVF tak jsem odpocivala hlavne at uz clovek rika co chce tak jsem byla i ve stresu… 6ty den jsem zacala mit menstruaci pak jsem dva mesice pripravovala na dalsi KET a to jsem uz byla rozhodnuta ze to tak resit nebudu a taky ze jo odpocivala jsem tri dny a ted uz chodim do prace. Jsem ted 8den po KET a zatim nic zadne spineni zadna krev tak doufam ze je to dobre znameni… tak to nam drzim palce at tu brzo vidime dalnice jak hrom ![]()
@Kolinka81 ja delam na poste a nosim zezke tasky tak jsem mela pri ivf nemocenskou a ted beru zase.Ale ja neodpocivala, ale normalne jsem uklizela, zametala, zvedala veci a nic, ted asi budu radsi odppcivat, chodit na prochazky a nic nedelat.ty uz to mas za par..a budes vedet vysledek ze? a jak se citis?
@Mao1 ty blazinku, tak to urcite nedelej nemela by jsi zvedat tezke veci lezt do vysek a uklizet moc taky ne…urcite odpocivat nemusis jen lezet ale byt v klidu a dlouhe prochazky taky ne a zadna vana, ale to by ti meli rict.. mrnousek se potrebuje poradne zavrtat tak mu spis doprej klid a relax
no ja se citim porad stejne jen me boli dost bricho jako kdyz to mam dostat… chodim na zachod a zatim nic zak doufam ze to vyjde… jooo 1.8 jdu na krev tak uvidime ale test si asi zkusim udelat driv.
@Kolinka81 ja ani nevim jestli mi to rikali, byla jsem ze vseho nejaka vykulena
neboj to vyjde musis verit, ja drzim vsechno co mam ![]()
@Mao1 asi rikali tak ze to ber prvne na zkousku a ted na 100pro
Tak ze odpocivat jasan at to vyjde… @kakaramelka jooo holka nejradsi bych hned ted, ale nemam zadne testy doma radsi
uvidim myslim ze za dva dny by se uz mohlo neco ukazat ted jsem 8den tak jeste dva dny dam
, jen si rikam vsude ctu kdyz se prcet zsvrtava tak by se melo spinit a ja nic
a co ty odpovivas radne at se poradne zavrtaji ![]()
@Kolinka81 ale prd vubec nemusis spinit.
Holky ja se taky tesim na ty vase testy s dvema carkama.
@Mao1 fakt to jsem rada
tak to vypada ze budou dvojcata
jo a na to se tesim taky
uvidime za dva dny…abych tu pak neronila slzicky ![]()
@Jířa-jiřka to jsi moooc hodna a dekujeme
a jak jsi na tom ty?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.