IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
26.7.17 15:35

@Mao1 ja jsem platila ta tri injekce 650kc pak za vlozeni 2embrijek 6600kc plus nejaka ta 100vka za asistenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.7.17 15:45

@Mao1 tal ze pokud Ti rekli ze za rozmrazeni a vlozeni budes platit 3500kc tak je to cena stejna ikdyz si nechas vlozit 2embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
26.7.17 16:27

@Kolinka81 ne nerikali mi nic jen mi dali papir a tam je rozmrazeni 2500 a vlozeni 1000.Tam se taky pichaji injekce? 8o A kolikaty den cyklu vam to vkladali?
Jinak holky drzim pesti at vam to vsem vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.7.17 16:40

@Mao1 no asi jak u koho ja jsem si pichala otrivelle kazda to mame asi jinak ja mela menstruaci 29.cervna a na vlozeni jsem byla 18.cervence. Tak zatim cekam 1.srpna jdu na krev tak snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
26.7.17 16:49

@Kolinka81 urcite to vyjde ja tomu verim. a dekuji za info, ja jdu prave v patek na kontrolu a to budu 9.den cyklu. pak zas budu mit strach aby se dobre rozmrazili a az budou ve me tak budu v klidu, verim, ze to tentokrat vyjde. a odpocivas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.7.17 17:24

@Mao1 no kdyz jsem byla na prvnim IVF tak jsem odpocivala hlavne at uz clovek rika co chce tak jsem byla i ve stresu… 6ty den jsem zacala mit menstruaci pak jsem dva mesice pripravovala na dalsi KET a to jsem uz byla rozhodnuta ze to tak resit nebudu a taky ze jo odpocivala jsem tri dny a ted uz chodim do prace. Jsem ted 8den po KET a zatim nic zadne spineni zadna krev tak doufam ze je to dobre znameni… tak to nam drzim palce at tu brzo vidime dalnice jak hrom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
26.7.17 18:29

@Kolinka81 ja delam na poste a nosim zezke tasky tak jsem mela pri ivf nemocenskou a ted beru zase.Ale ja neodpocivala, ale normalne jsem uklizela, zametala, zvedala veci a nic, ted asi budu radsi odppcivat, chodit na prochazky a nic nedelat.ty uz to mas za par..a budes vedet vysledek ze? a jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.7.17 18:35

@Mao1 ty blazinku, tak to urcite nedelej nemela by jsi zvedat tezke veci lezt do vysek a uklizet moc taky ne…urcite odpocivat nemusis jen lezet ale byt v klidu a dlouhe prochazky taky ne a zadna vana, ale to by ti meli rict.. mrnousek se potrebuje poradne zavrtat tak mu spis doprej klid a relax ;) no ja se citim porad stejne jen me boli dost bricho jako kdyz to mam dostat… chodim na zachod a zatim nic zak doufam ze to vyjde… jooo 1.8 jdu na krev tak uvidime ale test si asi zkusim udelat driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
26.7.17 18:40

@Kolinka81 ja ani nevim jestli mi to rikali, byla jsem ze vseho nejaka vykulena :mrgreen: neboj to vyjde musis verit, ja drzim vsechno co mam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
26.7.17 18:41

@Kolinka81 a kdy budeš testovat. Se těším až budeš mít // :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.7.17 19:06

@Mao1 asi rikali tak ze to ber prvne na zkousku a ted na 100pro :lol: Tak ze odpocivat jasan at to vyjde… @kakaramelka jooo holka nejradsi bych hned ted, ale nemam zadne testy doma radsi :lol: uvidim myslim ze za dva dny by se uz mohlo neco ukazat ted jsem 8den tak jeste dva dny dam :D, jen si rikam vsude ctu kdyz se prcet zsvrtava tak by se melo spinit a ja nic :roll: a co ty odpovivas radne at se poradne zavrtaji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
26.7.17 19:09

@Kolinka81 ale prd vubec nemusis spinit.
Holky ja se taky tesim na ty vase testy s dvema carkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.7.17 19:12

@Mao1 fakt to jsem rada :) tak to vypada ze budou dvojcata :lol: :lol: :lol: jo a na to se tesim taky :palec: uvidime za dva dny…abych tu pak neronila slzicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 19:15

Holky pořád vás tu pročítám a držím palečky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.7.17 19:17

@Jířa-jiřka to jsi moooc hodna a dekujeme :) a jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.