IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
5.8.17 19:25

@Mavu vino je pry dobre na sliznici, me rekla ze mam 7 mm, ale me se to zda malo, tak vyzkousim jestli nenaroste. a jeste beru utrogestan.jj ta bilkovina je pry dobra a hodne pij i vodu.ja jeste piju magnezku to je pry proti krecim delohy. :mrgreen: me rict, ze pomaha kdyz snim hovno, tak ho asi snim :mrgreen: @kakaramelka urcite to vyjde. A jak se citis ty? uz si trosku v klidu? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.8.17 19:37

@Mao1 @Mavu holky na co je dobra ta bilkovina a kde se da sehnat ja ze bych ji priste zkusila ;) a s tim hovnem jsi me pobavila :mrgreen: uz jsem taky v te fazi :mrgreen: jeste jsem nekde cetla ze je dobra akupunktura :) @kakaramelka jinak jsem to dneska dostala a prvne trpim jak pes uz vim jak to boli kdyz to mate :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
5.8.17 19:41

@Mao1 jj jsem už v klidu víc… Zatím nic nedorazilo ani špinění a ovu test je už druhá silnější jak kontrolni… Zítra udělám poslední TT a v pondělí v práci krev… Dneska jsem 10dpo ket :hug: sliznice 7mm je dobrá už… Ale vínkem nic nezkazís, někde v car dělají transfer od 5,5mm :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
5.8.17 19:44

@Kolinka81 jupiiii tak na bolest to chce třeba teply ručník na bříško… A prášek no nic jiného… :hug: ať tě to brzy přejde ta bolest, bílkovina je dobrá proti OHSS a prý. I na dobré uhnízdění miminka jsem četla… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.8.17 19:44

@Mao1 :-D taky jsem v té fázi :-D
@Kolinka81 bílkovina je prý dobrá pro stavbu buněk - takže na tvorbu vajíček a pak i na samotný vývoj plodu. Tak mi to alespoň říkala kamarádka, která má teď ivf úspěšně za sebou. O akupunktuře jsem také slyšela a také ještě o homeopatické léčbě. To jsme nezkoušeli, ale byli jsme s manželem u léčitele a ten nám doporučil vypustit kravské mléko a mě kávu a zelený a černý čaj. Také jsem cvičila teď dva měsíce v kuse hormonální jógu. Tak uvidíme, jaký to bude mít efekt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.8.17 19:46

@Kolinka81 jsem zapomněla - tu bílkovinu jsem koupila v DMku. Mají tam takové ty bílkovinové drinky. Já mám ten s 90% bílkoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
5.8.17 19:50

@Mavu no urcite skvrly efekt jak jinak.ja na tu akupunkturu koukala a to jsou teda ceny. A kavu taky bych nemela piju 3v1 tak 4 denne tak nevim. @kakaramelka tak to je parada, neboj ted uz vsechno dobre dopadne.
Holky ja se na utery tesim a zaroven mam strach ze se mi blbe rozmrazi, uz mi zacina hrabat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
5.8.17 19:51

Jo a to cervene vino je pekne hnusne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.8.17 20:04

@Mavu a kdy je dobre ji nasadit asi hloupe otazky ale presne jsem v situaci kdy zkousim vse ;) a treba se zadari. @kakaramelka a s tim ovu testem to slysim taky prvne, ze se dela potom co ti tam vlozi mrne ja teda abych rekla pravdu ani nepoznam kdy ovu mam ;) holka jak ja Ti zavidim a preju samozrejme :hug: @Mao1 sakra taky piju kavu :lol: ale treba je to jen o tom ze nad tim moc premyslime me jak se to ted nepovedlo tal jsem snad tri dny jen lezela a lustila prov se to nepovedla a dost jsem cetla, ale zjistila jsem ze je lepsi moc necist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.8.17 20:05

@Mavu tak ze to jsou drinky ja myslela ze jevto jen prasek ktery se rozpusti ve vode a ty ho pak pijes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.8.17 20:20

@Kolinka81 já to jen blbě napsala :-D je to prášek a z toho je pak drink :-) Jinak já ji začala pít asi dva dny před stimulováním, ale to hodně díky tomu, že jsem nevěděla, jestli vůbec menses přijde, jsem hodně dlouho jen špinila. Ale prý je to klíčové právě při stimulaci a pak i po odběru a po transferu. Někdo tu bílkovinu pije i třeba aběhem těhotenství, co jsem slyšela.
Jinak já kafe pila taky docela hodně, ale když mi to řekl, tak jsem to prostě zkusila a teď už mi to ani nevadí a kafe mi moc nechybí. Ale spíš je důležitý pít ho hlavně bez mléka.
Ale jak říkáš, ono občas je lepší moc nečíst a tolik nad tím nepřemýšlet. Je to ale strašně těžký. Já jak byla smutná a zklamaná, tak jsem chtěla přijít na to, co je špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
5.8.17 20:23

@Kolinka81 špatně si mě pochopila ovu máš před vložením… Tak jsem měla 14dc, ale četla jsem že ovu test je citlivý na hcg hormon dřív jak TT protože je na bázi lh hormonů a ten je stejný jak hcg… Takže teoreticky tím že ho mam pozitivní jasné by měl být už i na TT něco vidět hezcejc tak uvidíme zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
5.8.17 20:25

@Mao1 děkuju… To znám ten strach i radoat v jednom…věřila jsem že přežijí obě ale říkala jsem si že jedno urcite bude a druhé bude bonus pěkný… A obě to pěkně přežila… :hug: určitě ti to dopadne stejně…věřím tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.8.17 20:32

@Mavu presne no clovek tomu veri a pak je zklamanej a presne chce vedet proc… to ja to cetla taky z toho dubovo tak uvidim vo mi reknou v patek jdu na dalsi konzultaci tak uvidim. Treba ja vim ze mi mij gynekolog rekl ze mam zaklonenou delohu a tady mi to nerekl jeste nikdo :nevim: tak ze kdyz pujdu do toho dm tak tam budpu vedet co chci asi zrejme vid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
5.8.17 20:34

Jojo to je fakt moc cteme a pak jsme z toho akorat vystresovane.Ale ted nam to urcite vsem vyjde, prvni pokus byl jen zkusebni, sok pro telo, ted uz to zna tak se s tim urcite lepe popere. @kakaramelka ja prave taky mela ovu zesty uplne pozitivni a tehu testy vubec, takze tomu neverim. dulezite je, zr mas pozitivni ty tehotenske. A dekuju doufam, ze to zvladnou obe.Hod zitra fotku rada vidim, ze se nekomu zadarilo a my pujdem hned za tebou s pozitivnima testikama :hug: Musime verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.