Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mao1 neboj se rozmrazi se uplne v pohode uvidis nebude zadny problem, ale znam to a v kolik jdes?
@Kolinka81 me taky gyndar rekl ze mam zaklonenou delohu a jeste na deloze myomy.Ale v car to vubec neresili, tak snad ty mymomy nevadi, snad by mi to rekli oni i gynekolog.
@Kolinka81 vypadá to takhle (snad se obrázek vložil
). Ale určitě budou vědêt.
@kakaramelka ahaaa
jo to vim jenze ted me treba napadlo ze se mi neuchytila protoze jsem zadnou obu nemela asi si nudi muset koupit nejake testy
juuu uz na zitra tesim uvudime silnejsi dalnici ![]()
Musime cist jen nasi konverzaci ta je krasne pozitivni a dodame si i silu
tak ze odted prisaha na pupik cist jen tu u nas nikde jinde ![]()
@Mao1 jooo budeme verit tomu ze vedi v CAR co delaji… ale tak nad tim prave premyslim ze se o tom ani nezminili, ale to je uz to ze clovek premysli nad vsim ![]()
@Mao1 @Kolinka81 tak já naštěstí měla duchy i na tt tak doufám, moc si přeju že zítra už bude pekenjsi…ale bojím se trošku…
a doufám že to na vás přesunu… Jak dlouho se snažíte my v září dva roky… ![]()
@Kolinka81 ano mas pravdu.uz nebudu nic hledat, budu koukat jen tady.
@kakaramelka ja 3 roky, mezitim mimodelozni tehotenstvi-dvojcata a oba vejcovody pryc.
@Mao1 presne tak psychika taky dela hodne a myslim si ze cim vic cteme blbosti okolo tim vic si ty nase hlavinky zaplnujeme hovadinama a tady se hezky podporime ve vsem
odted uz jen v nasich dalnicich
@kakaramelka tve obavy chapu, ale neboj tohle je dobre znameni a uvidis zitra jak uz bude dalnice pekna
jinak se snazime rok a pul v CAR jsme necelej sest mesicu a doufam ze ho brzo opustim
diky Tve nakaze…
@Mao1 sakra to je teds pekne
Proto uvidis ze uz prisel Tvuj cas verim tomu… uvidis sama uz brzo
@Kolinka81 není zač
snad nám to pomůže ![]()
@kakaramelka my se snažíme dva roky, teda s pauzou, co byl manžel na chemoterapii a pak jsme si chvilku po tom sami vyžádali, že chceme, aby nás do CAR poslali a bylo to dobře, přirozeně by to nešlo ![]()
Holky kolik vam je? me uz 35,tak uz moc casu nemam.na jednu stranu mimino moc chci a na druhou mam strach jestli to zvladnu
vstavat v noci atd..
@Mavu @Mao1 @Kolinka81 to jsou strašné osudy a takových let.. Řekla bych že mi si hodně vytrpime a zasloužíme se za tu bolest být taky šťastní tak jak chceme s miminkama…věřím tomu, že nám to vyjde, kdo jiný si to zaslouží víc než my všichni tady
mrzi mě vaše trápení…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.