IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
5.8.17 20:35

@Mao1 neboj se rozmrazi se uplne v pohode uvidis nebude zadny problem, ale znam to a v kolik jdes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
5.8.17 20:35

@Kolinka81 me taky gyndar rekl ze mam zaklonenou delohu a jeste na deloze myomy.Ale v car to vubec neresili, tak snad ty mymomy nevadi, snad by mi to rekli oni i gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.8.17 20:39

@Kolinka81 vypadá to takhle (snad se obrázek vložil :-D ). Ale určitě budou vědêt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.8.17 20:41

@kakaramelka ahaaa :D jo to vim jenze ted me treba napadlo ze se mi neuchytila protoze jsem zadnou obu nemela asi si nudi muset koupit nejake testy :lol: juuu uz na zitra tesim uvudime silnejsi dalnici :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.8.17 20:43

Musime cist jen nasi konverzaci ta je krasne pozitivni a dodame si i silu :hug: tak ze odted prisaha na pupik cist jen tu u nas nikde jinde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.8.17 20:43

@Mavu dekujuuu vidim to ;) jsi zlato buh vi co by jsem koupila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.8.17 20:46

@Mao1 jooo budeme verit tomu ze vedi v CAR co delaji… ale tak nad tim prave premyslim ze se o tom ani nezminili, ale to je uz to ze clovek premysli nad vsim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
5.8.17 20:47

@Mao1 @Kolinka81 tak já naštěstí měla duchy i na tt tak doufám, moc si přeju že zítra už bude pekenjsi…ale bojím se trošku… :roll: a doufám že to na vás přesunu… Jak dlouho se snažíte my v září dva roky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
5.8.17 20:47

@Kolinka81 ano mas pravdu.uz nebudu nic hledat, budu koukat jen tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
5.8.17 20:48

@kakaramelka ja 3 roky, mezitim mimodelozni tehotenstvi-dvojcata a oba vejcovody pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.8.17 20:52

@Mao1 presne tak psychika taky dela hodne a myslim si ze cim vic cteme blbosti okolo tim vic si ty nase hlavinky zaplnujeme hovadinama a tady se hezky podporime ve vsem :lol: odted uz jen v nasich dalnicich ;) @kakaramelka tve obavy chapu, ale neboj tohle je dobre znameni a uvidis zitra jak uz bude dalnice pekna :dance: jinak se snazime rok a pul v CAR jsme necelej sest mesicu a doufam ze ho brzo opustim :lol: diky Tve nakaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.8.17 20:55

@Mao1 sakra to je teds pekne :? Proto uvidis ze uz prisel Tvuj cas verim tomu… uvidis sama uz brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.8.17 20:56

@Kolinka81 není zač :) snad nám to pomůže :)
@kakaramelka my se snažíme dva roky, teda s pauzou, co byl manžel na chemoterapii a pak jsme si chvilku po tom sami vyžádali, že chceme, aby nás do CAR poslali a bylo to dobře, přirozeně by to nešlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
5.8.17 20:57

Holky kolik vam je? me uz 35,tak uz moc casu nemam.na jednu stranu mimino moc chci a na druhou mam strach jestli to zvladnu :andel: vstavat v noci atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
5.8.17 21:01

@Mavu @Mao1 @Kolinka81 to jsou strašné osudy a takových let.. Řekla bych že mi si hodně vytrpime a zasloužíme se za tu bolest být taky šťastní tak jak chceme s miminkama…věřím tomu, že nám to vyjde, kdo jiný si to zaslouží víc než my všichni tady :hug: :hug: :hug: mrzi mě vaše trápení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.