Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rottmii to nevadí, myslím že my všechny tady rády vidíme // testy 😂
Tak přeju moc štěstí!! 🙏 🙏
Já dnes ráno měla menší infarkt ![]()
Test byl hodně světlounký, malý duch. Ale teď odpoledne zase pěkná světlejší čárka, ale je tam. Chodím pořád hrozně čůrat i v noci, takže ráno to bylo zřejmě hooodně naředěné.
Ale holky, už jsem nemohla usnout a vydržela 4 hodiny nečůrat, aby to tam bylo.
Asi fakt blázním.
Zatím se nám embryo teda drží už 3. den a čárka trochu sílí, takže každý den mu držím palce a posílám sílu, aby to dalo až až až… ![]()
Najednou ten čas utíká zase hrozně pomalu ![]()
Tak ja mam od vcera u sebe jednoho 3-denniho bojovnicka
snad se tentokrat udrzi ![]()
A snad to druhe pomalejsi to dotahne at muze do mrazacku ![]()
Zdravim, chci vam sem pridat prispevek, ktery jsem cetla na anglickem foru. Plno zen si mysli, ze pokud 7dp5dt (7 day post 5 day transfer) nema na testu ducha, tak je vse ztraceno. V tom prispevku se pise, ze na jedne anglicke klinice nejprve doporucovali testovat 10dp5dt (den transferu je 0) a pak jim nekolik pacientek rikalo, ze 10dp5dt meli negativni test a ducha meli az 11dp5dt a mezi tim vysadili podporujici leky. Klinika pote zmenila doporuceni, aby pacientky testovali od 11dp5dt. Preji vsem hodne stesti ![]()
@rottmii držím palce ![]()
@Suzi26 skvělá zpráva, tak hodně štěstí, ať je vše jak má být a bojovníčkovi se u tebe zalíbí ![]()
@Malineka taky posouvám hodiny a kalendář pohledem, hrozně se to vleče..😅 věř, že to bude dobré
![]()
@DagmarStodulky a proto v „mém“ CARu jasně říkají testovat až 14. den, nedělají to jen tak aby nás potrápili déle.. to, že my ženské jsme „neukázněné“ a testujeme dřív.. no, kdo to má vydržet
ale s tím rizikem sněhobílého testu do toho jde snad každá z nás.. ale zároveň očekává, že teď to vyjde, plná očekávání…
a ono to jednou vyjde ![]()
Já odběr na Den dětí a po neskutečně dlouhých letech se podařilo, dnes už UTZ srdíčko. ❤️️ Ale byly to nervy… jen 6 folikulů a ve finále nám zbyl 1 bojovník. 🙏 Neztrácet naději, zázraky se dějí. 😊
Všem moc držím palečky. ❤️️
Tak co na to říkáte holky
nezdá se mi, že by se to nějak extrémně ztmavovalo, ale třeba se to udrží.
Jinak bohužel jsem teď na vesnici a neměli stejné testy, takže bohužel teď budu mít ještě 2 dny jiné a nakonec mamatest z kliniky
každým dnem mi trošku roste naděje.
@qwertzuika oproti 7. dnu určitě, ale jinak jsou asi tak dost podobně, snad se jednou dočkám čáry jak na dálnici ![]()
Do té doby jsem pořád na vážkách.
Co vy ostatní holky? Jaké pocity? Jaké čárky?
@Malineka no sílí pomalinku ale urcite sílí 🍀na 10.den je to asi v pohode ne?
@Malineka dneska mi je dobře, včera a předevčírem mi bylo pěkně blbě celý dopoledne 😂 😂 😂
Jinak mě několikrát za den chytají “MS bolesti”.
Prsa mě přestala bolet, anebo sem si na to zvykla..
No a testy..posílám pro zajímavost.. 🙈
Ten nejníž je dnešní, nad ním dva ze včerejška (jiná značka) a ty poslední nahoře nejstarší..
beru to tak, že čárka tam je, je hezky viditelná.. v pondělí mám jít na krev, ta mi stejně řekne víc 😊 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.