IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
29.9.20 20:12

@Kriistyna Tak super. A pojedeš znovu krátký protokol? A řeší nějak ty záněty? Moc držím palce a doufám, že Ti to sedne líp než minule :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.9.20 20:15

@Ba-stet jedu krátký.
No snad jsem teď zalecena a budeme čekat, co to všechno semnou udělá a jak dopadne kontrola v listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.9.20 20:25

@Kriistyna Tak snad Ti bude lépe a hlavně samozřejmě, že to bude ono!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.9.20 20:29

@MiliKuu No právě… Já si říkala, v únoru se začne stavět, to by mohlo na echtovní chůzi vyjít na jaro. A pochybuju :roll: Fakt jsem doufala, že zimní boty se mi letos vyhnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.9.20 20:48

@Ba-stet já teda šila capky na loňskou zimu z dvojitého fleecu, teď mám rozešité fleece+softshell na letošek do nosítka/kočáru (i když my většinou máme kočár s sebou akorát místo vozíčku a muž na něm táhne věci :oops: :mrgreen: ), ale v čem bude chodit, až bude chodit… to neušiju :oops: :mrgreen: hlavně jsem fest ve skluzu zas 🤦🏼‍♀️ loňská zimní čepice je malá, capky jsou malé, nákrčník ještě žádný, na QB jsem se neposunula ani o milimetr (byly tu návštěvy) a kdy to udělám, to fakt nevím :( mně by se hodilo, kdyby jel Milánek tak na týden na prázdniny :oops: :mrgreen: ale to by se mi zas stýskalo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.9.20 21:06

@MiliKuu Ty jsi šicí bohyně :srdce: No s tím časem je to pekelný. I když já teď asi nějaký získám. Někdy od příštího týdne asi bude chodit tchyně. Je na Anku jak divá a já pořád nejsem připravená pouštět ji k nim třeba na tři hodiny, to by navíc 100% řvala. Tak jsme se domluvily, že bude chodit každý týden k nám. A protože vím, že ta dynamika je jiná, když jsem u toho, tak se budu muset někam uklidit. Takže tu budu mít klid - nebudu mít klid… Ale vím, že pro tchyni je to fakt důležitá věc, tak to musím kousnout… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.10.20 15:50

@Ba-stet tak jsem včera stihla ušít čepici s bambulkami a nákrčník :dance: a dneska prd, jelikož mi zubařka vyrvala zub a já jsem ráda, že jsem ráda :oops: každopádně už přišly knoflíky a já včera odpálila to, co hořelo, takže QB je na řadě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.10.20 12:20

Tak jsme doma z kontroly a zase jsem dostala pojeb. I když teda mírnej a můžu si za to z velký míry sama :roll: Anka má 69 cm a 6,7 kg. Doktorka řekla, že by měla jíst výživněji a v tom má asi pravdu. Ona jí dost, oběda 180-200 g, kaši už dělám z těch 150 ml a docela hustou, už jsme celkem pohly s tím ovocem. A od zítřka konečně ten jogurt!

No, ale místo abych tupě všechno odkejvala, nechala jsem se vtáhnout do debaty o jídle a jak ony jedou jak sršni, tak jsem se nechala úplně natlačit do pozice „šílená biomatka“ :roll: Ve finále to vypadalo, že kritizuju, když někdo koupí dítěti sušenku a že se povyšuju nad každého, kdo denně nepeče - což není dál od pravdy, protože mám doma cuketu, který asi dřív shnije, než z ní upeču perník. Vlastně se nic nestalo, jen mám takovej hnusnej pocit. A jsem za krávu a vlastně nevinně… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
3.10.20 17:20

Ahoj holky, posledni dny nejak nestiham. Sašce rostou horni jednicky a tak se rozhodla ze spat nebude :roll: pres den naspi tak dvakrat dvacet minut a v noci se taky porad budi… takze ja nestiham… tento tyden jsem trikrat usnula pri uspavani a kdyz me Saška vzbudila tak nez jsem ji zase uspala, vytuhla jsem i ja… takze jsem spala neprevlecena, neumyta… no na prasátko :roll:

@Ba-stet lepsi pojeb ze je hubena, nez opacne. Ver mi, prožila jsem oboji… ten opak teda prozivam stale… Saška byla na desetimesicni kontrole… moc pekny… 79cm a 14,3kg :oops: dr nam durazne doporučila zrusit nocni kojeni… pry bude max dve az tri noci rvat a pak si zvykne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.10.20 21:01

@Coccinella 13 Kočko, myslím na vás. U nás teď zuby na chvilku utichly, ale jinak máme peklo dva měsíce. A v puse ticho po pěšině. Spi, jak to půjde, i nemytá a v montérkách. U nás to noční spaní taky nic moc, i když na dnešek jsem spala dobře tři hodiny v kuse :D Zkouším teď nějaký dětský spací čaj, ale úplně se mi to nedaří zkoordinovat, aby byl vlažný či studený, když je čas spát.

A s tou váhou Tě fakt lituju. Neřekla bych, kdybys ji nějak překrmovala UM, nebo jí cpala nějaký pribiňáky, ale co máš jako dělat?? Vždyť jí úplně průměrně a jestli to noční kojení potřebuje, ať už na hlad nebo na nervy… Ach jo, to jsou fakt názory jak za krále klacka… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.10.20 17:07

@Ba-stet na pojeb prď a radši nám řekni, co Aninka a jogurt? :dance: @Coccinella 13 je krásná a na váhu kašli, dyť se říká, že to mimča vyběhají až začnou :hug: hlavně že je zdravá a spokojená :srdce: mně včera moje bábi říkala, že mám malého míň krmit, když má 11kg… no budu ho asi držet o hladu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.10.20 21:59

@MiliKuu Jogurt první den bleeee, druhý den jen blee-hm-ujde :lol: Teda, Ty taky dostáváš kouř skrz tu váhu. Já vás teda nechci lakovat, ale já si doopravdy myslím, že to vyběhají :nevim: Vždyť nejedí nic závadného.

Jinak nejsem schopná to spočítat přesně, ale je tak něja období, kdy je Anka na světě stejně dlouho jako v břiše. je to možný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.10.20 12:03

@Coccinella 13 je velká po tátovi noo, ale asi to tak má bejt.. Ona teda i na centimetry docela vali :) Susa vypadá absolutně spokojene takže pokud to nenese naky zdravotní potíže neřešila bych :nevim: Denis je zase jak ustreleny kecky.. Každej je nakej. @Ba-stet jee tak to dobrou chuť :mrgreen: pro mě je jogurt bleee porad :mrgreen: tem jsem přišla na chuť jen v jiném stavu..
Denis měl svůj první lišej.. Takže ven za větru jen s nakrcnikem prez pusu., mažu konopnackou lepší se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.10.20 17:03

@Ba-stet je to možné ;) tak gratuluju :mrgreen: @Payus tak to Dendovi nezávidím :oops: Milánek zatím nic takového neměl a obešla bych se i do budoucna :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.10.20 20:59

@MiliKuu hmmm asi z mé strany chyběla nějaká prevence, ochranej krém nebo tak..no každopádně, doporucuju u hodně slintajicich děti nepodcenit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí