Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kriistyna Tak super. A pojedeš znovu krátký protokol? A řeší nějak ty záněty? Moc držím palce a doufám, že Ti to sedne líp než minule ![]()
@Ba-stet jedu krátký.
No snad jsem teď zalecena a budeme čekat, co to všechno semnou udělá a jak dopadne kontrola v listopadu.
@Kriistyna Tak snad Ti bude lépe a hlavně samozřejmě, že to bude ono!!!
@MiliKuu No právě… Já si říkala, v únoru se začne stavět, to by mohlo na echtovní chůzi vyjít na jaro. A pochybuju
Fakt jsem doufala, že zimní boty se mi letos vyhnou…
@Ba-stet já teda šila capky na loňskou zimu z dvojitého fleecu, teď mám rozešité fleece+softshell na letošek do nosítka/kočáru (i když my většinou máme kočár s sebou akorát místo vozíčku a muž na něm táhne věci
), ale v čem bude chodit, až bude chodit… to neušiju
hlavně jsem fest ve skluzu zas 🤦🏼♀️ loňská zimní čepice je malá, capky jsou malé, nákrčník ještě žádný, na QB jsem se neposunula ani o milimetr (byly tu návštěvy) a kdy to udělám, to fakt nevím
mně by se hodilo, kdyby jel Milánek tak na týden na prázdniny
ale to by se mi zas stýskalo ![]()
@MiliKuu Ty jsi šicí bohyně
No s tím časem je to pekelný. I když já teď asi nějaký získám. Někdy od příštího týdne asi bude chodit tchyně. Je na Anku jak divá a já pořád nejsem připravená pouštět ji k nim třeba na tři hodiny, to by navíc 100% řvala. Tak jsme se domluvily, že bude chodit každý týden k nám. A protože vím, že ta dynamika je jiná, když jsem u toho, tak se budu muset někam uklidit. Takže tu budu mít klid - nebudu mít klid… Ale vím, že pro tchyni je to fakt důležitá věc, tak to musím kousnout… ![]()
@Ba-stet tak jsem včera stihla ušít čepici s bambulkami a nákrčník
a dneska prd, jelikož mi zubařka vyrvala zub a já jsem ráda, že jsem ráda
každopádně už přišly knoflíky a já včera odpálila to, co hořelo, takže QB je na řadě ![]()
Tak jsme doma z kontroly a zase jsem dostala pojeb. I když teda mírnej a můžu si za to z velký míry sama
Anka má 69 cm a 6,7 kg. Doktorka řekla, že by měla jíst výživněji a v tom má asi pravdu. Ona jí dost, oběda 180-200 g, kaši už dělám z těch 150 ml a docela hustou, už jsme celkem pohly s tím ovocem. A od zítřka konečně ten jogurt!
No, ale místo abych tupě všechno odkejvala, nechala jsem se vtáhnout do debaty o jídle a jak ony jedou jak sršni, tak jsem se nechala úplně natlačit do pozice „šílená biomatka“
Ve finále to vypadalo, že kritizuju, když někdo koupí dítěti sušenku a že se povyšuju nad každého, kdo denně nepeče - což není dál od pravdy, protože mám doma cuketu, který asi dřív shnije, než z ní upeču perník. Vlastně se nic nestalo, jen mám takovej hnusnej pocit. A jsem za krávu a vlastně nevinně… ![]()
Ahoj holky, posledni dny nejak nestiham. Sašce rostou horni jednicky a tak se rozhodla ze spat nebude
pres den naspi tak dvakrat dvacet minut a v noci se taky porad budi… takze ja nestiham… tento tyden jsem trikrat usnula pri uspavani a kdyz me Saška vzbudila tak nez jsem ji zase uspala, vytuhla jsem i ja… takze jsem spala neprevlecena, neumyta… no na prasátko ![]()
@Ba-stet lepsi pojeb ze je hubena, nez opacne. Ver mi, prožila jsem oboji… ten opak teda prozivam stale… Saška byla na desetimesicni kontrole… moc pekny… 79cm a 14,3kg
dr nam durazne doporučila zrusit nocni kojeni… pry bude max dve az tri noci rvat a pak si zvykne… ![]()
@Coccinella 13 Kočko, myslím na vás. U nás teď zuby na chvilku utichly, ale jinak máme peklo dva měsíce. A v puse ticho po pěšině. Spi, jak to půjde, i nemytá a v montérkách. U nás to noční spaní taky nic moc, i když na dnešek jsem spala dobře tři hodiny v kuse
Zkouším teď nějaký dětský spací čaj, ale úplně se mi to nedaří zkoordinovat, aby byl vlažný či studený, když je čas spát.
A s tou váhou Tě fakt lituju. Neřekla bych, kdybys ji nějak překrmovala UM, nebo jí cpala nějaký pribiňáky, ale co máš jako dělat?? Vždyť jí úplně průměrně a jestli to noční kojení potřebuje, ať už na hlad nebo na nervy… Ach jo, to jsou fakt názory jak za krále klacka… ![]()
@Ba-stet na pojeb prď a radši nám řekni, co Aninka a jogurt?
@Coccinella 13 je krásná a na váhu kašli, dyť se říká, že to mimča vyběhají až začnou
hlavně že je zdravá a spokojená
mně včera moje bábi říkala, že mám malého míň krmit, když má 11kg… no budu ho asi držet o hladu ![]()
@MiliKuu Jogurt první den bleeee, druhý den jen blee-hm-ujde
Teda, Ty taky dostáváš kouř skrz tu váhu. Já vás teda nechci lakovat, ale já si doopravdy myslím, že to vyběhají
Vždyť nejedí nic závadného.
Jinak nejsem schopná to spočítat přesně, ale je tak něja období, kdy je Anka na světě stejně dlouho jako v břiše. je to možný???
@Coccinella 13 je velká po tátovi noo, ale asi to tak má bejt.. Ona teda i na centimetry docela vali
Susa vypadá absolutně spokojene takže pokud to nenese naky zdravotní potíže neřešila bych
Denis je zase jak ustreleny kecky.. Každej je nakej. @Ba-stet jee tak to dobrou chuť
pro mě je jogurt bleee porad
tem jsem přišla na chuť jen v jiném stavu..
Denis měl svůj první lišej.. Takže ven za větru jen s nakrcnikem prez pusu., mažu konopnackou lepší se to.
@Ba-stet je to možné
tak gratuluju
@Payus tak to Dendovi nezávidím
Milánek zatím nic takového neměl a obešla bych se i do budoucna
![]()
@MiliKuu hmmm asi z mé strany chyběla nějaká prevence, ochranej krém nebo tak..no každopádně, doporucuju u hodně slintajicich děti nepodcenit. ![]()