Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 mam ten co namiris a zmeris, táta koupil asi za litr v lekarne.. nevěřím mu ptz pokaždé změří jinak, ale třeba Jita má stejnej a chválí si ho, takže to bude asi mnou
. Používám tedy obyc z drmaxe s tím gumovým koncem a do zadečku.
@Ba-stet neznám ty jo, a já bíle teda jako obecně radši
výzva prijata ![]()
@Lamicka2016 píše:
Holky poradíte jaký vybrat teploměr pro kojence?
Mame tento. Muz ho osobně vybral, ze je nejak certifikovany, presny, pouzivany i v nemocnicich. Mne se zdá pitomej, ale to každej, co neni rtutovej ![]()
Kolegyně v práci mi taky říkala, že nejpřesněji ji měří klasika se špičkou ohebnou a do zadečku. ![]()
Tak asi kouknu po takovém.. Děkuji. Napadá vás co ještě mít v lékárně pro takové prte? Lih na pupík už máme.
@Lamicka2016 my máme taky ten co Pája, a taky měří pokaždé jinak
jinak já měla z lékárny na začátek líh, ty čtverečky k tomu, bepanthen, nějaký sirup na teploty myslím, pak nosátko na vysavač,.. jinak už si nevzpomínám, půlku jsem toho nepoužila dodnes
![]()
@MiliKuu děkuji já to právě taky nechci přehánět. Přeci jen není problém cokoliv hned koupit v dnešní době.
Holky, dneska to přišlo!!! První MAMA. Sice to byl jen shluk slabik, nic osobního, a bylo 6.05, ale bylo to boží
![]()
@Ba-stet dneska od rana mě bolí břicho a zada jako MS bolesti
když zakaslu, tak mě to bolí
To nevím, mám si zavolat do Caru jak dopadl tehotensky test 14 dni po transferu a pak mě objednají asi týden na to
mají to tam nějak jinak… na diskuzi jsem četla, ze hlavní doktor onemocněl, tak jsem rada, ze jsem to všechno takle stihla 🙏🏻
@Ba-stet přesně ten mám. Neumím ho nastavit.. Jako nastavovat na teploměru odchylku dle okolní teploty mi přijde na palici.. Takže jak píšeš.. Když zakázali rtuť mám ještě ten lihovej
gratulka k mámě. @Lamicka2016 na oči bývalá borová voda, ta se dnes nemusí, na mazání jsem si nechala namíchat leniensku. A určitě něco na teplotu pro takový mrne kdyby náhodou. Víc myslím netřeba dělat zásoby. Jak je?
@Kriistyna bříško k tomu patří, neřeš to, prostě tam zabili jak se majel ukrosnava no. V termínu MS je boles břicha běžná, užívej si to, a žádná červená.. Máš ji zakázáno to je jasný!
@Kriistyna Tyjo, tak to je klika, že to takhle vyšlo! Tahle doba je fakt hrozná. Ten PMS je hrozný, ale jak píše Pája, běžný. Taky jsem to tak měla. Kdy máš termín MS? Já to vidím fakt nadějně ![]()
@Payus @Ba-stet já vím, taky jsem to tak měla predtim… strasne jsem se nafoukla už aby bylo po termínu MS a bude klid… dneska jsem 24DC teď jsem měla MS 29 DC
@Lamicka2016 já si teda nemyslím, že bych cokoli z toho měla zbytečně jako zbytečně, jen prostě naše mrně za celý rok, co je na světě nemělo (ťuk ťuk ťuk) ani rýmu
má tuhý kořínek
(u nás nejbližší lékárna 15km je po-pá 8-17 a jinak bych nesehnala nic)
jo a ještě jsem měla z lékárny monitor dechu a ten jsem schovávala asi před měsícem z postýlky
@Ba-stet to je boží shluk slabik
gratuluju
@Kriistyna Hlavně klid a vůbec si nepřipouštět jinou než dobrou variantu
vím, že po tolika zklamáních to je těžké, ale kousni se a drž, jsi silná holka
![]()
@Payus My vzdycky měříme trikrat z ruznych stran a pak to průměrujem
Ale jak rikam, mne vsechny krome rtuti pripadaj blbý, i ten líh. Ale zároveň je mi to fuk. Když mela Anka horečku z bexsera, tak jsem to poznala na prvni dotyk. A já třeba na teploty vubec netrpim, mela jsem i oboustranný zapal plic s 36,7, tak jsem zvykla diagnostikovat jinak. Snad to bude fungovat i u Anýze