Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kriistyna Ještě pet dni, jo
Hele, tak si to rozdělíme, jo. Ja a Payus budeme mit nervy a Ty budeš v klidu ![]()
@Ba-stet no Opu bylo 12 ty den, dost brzo na mě, tak to tak cca sedí, podle mě kdybych nebyla těhotná, tak už bych to mohla dostat teď, pac ovu mívám 16DC ne 12DC takže +- 4 dny to vychází, jestli chápeš jak to myslím ![]()
@Ba-stet hele já když umiram že jako na teplotu.. Tak se zaměřím a mám stěží 34,5..ja jsem permanentně podchlazena.. Když už vylezu na 37 tak jsem faaakt nemocná. Jinak nejlepší teploměr je přesně pusa na celo ![]()
Tak mám mírný ohss podle příznaků, tím jak se zvyšuje hcg, tím se mi zvětšují zase vaječníky a jsem teď jak v 5tem mesici a bolí mě břicho 😰 Uvidím přes vikend jak mi bude, dystak v pondělí volám no co s tím… ![]()
@Kriistyna bílkoviny a hodně pij
myslím na vas 🍀 jen ať se pěkně zvyšuje, to mu chválím
. A beru @Ba-stet za slovo, budeli třeba budu tak nervni ze si nehet ukousnu ![]()
Hele jen takovy OT..
Nezucastnujete se Vánočního kolotoče tady na Emiminu? A nechcete to prubnout? Já už Jeziskovala loni a bylo to super bajo překvápko pod stromečkem… Kdyby vás to zajímalo od 2.11 je možnost se závazně přihlásit.. Hodim odkaz budeli zajem.. Já za sebe se mooc tesim
konec hlášení.. Tydlydom 🌲
@Kriistyna to máš krásné
tvůj devátý vypadá jako můj loňský desátý, co je z něj krásný velký kluk
já jsem za tebe tak šťastná, Týnko
teda za VÁS, Týnko a Bublinko
@Payus odkaz klidně hoď ![]()
@Kriistyna To je krásný!!! Tak teď zkroť ten ohss a pak už jen devět měsíců
Kriisty, mam hroznou radost, fakt. ![]()
@MiliKuu @Ba-stet díky holky, od půl 2 nespim… ve 3 jsem jedla piškoty a v 5 konečně na chvíli usla…
@Kriistyna Je Ti blbě? Cpi ty bilkoviny, v nejhorším nutridrinky, ať to zkrotíš ![]()
@Ba-stet juchuu puzzlíky jedou
@Kriistyna hodně bílkoviny a tekutiny, ani při hospitalizaci s ohss by ti nic jiného nedali ![]()