Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiliKuu mašli asi ne. Ja mam takovou tu kulatou hedvabnou snurku 🙉
@Ba-stet jo tak tu bych přišila taky mnohokrát tam zpět úplně stejně a dávala bych si pozor, aby šla jehla vždycky skrz
ale i na tom knoflíku by to mohlo držet
já našívala do kostky kulatou kloboukovou gumu s dřevěnými korálky normálně rovnostehem do švu a nevyrval ji dodnes ![]()
@Ba-stet tak jak pokračuješ? 😁 u nás se hlídání ségrou a šitím nesetkalo s pochopením, malý nechce ani vidět, že bych byla za rohem… dokonce nechce ani vidět, že bych seděla u stroje a on se ségrou byl asi půl metru ode mě… takže pokračuju v tempu ‚slimák‘, když malý max hodinu denně spí ![]()
@MiliKuu Nijak
Litam mezi babi a dalsima povinnostma a večer usinam nad prací. Za tri ctyri dny bych mela mit par veceru volnych, tak uvidime… 🙏 Ale co celkem můžu, je příprava, takže jsem neco nastrihala. A pak nutne potrebuju vak na venčení. Tak ten jsem strihla taky ![]()
@Kriistyna Kriisty, jak je??
@Lamicka2016 A jak se cítíš Ty? Nechci na Tebe tlačit, ale zitra rodíš
Aspoň podle meho tipu.
@Ba-stet ahojky
no už tak třetí den mi je dobre, dycky večer se nafouknu, ale už to není tak bolestivý. Teď bych tekla, ze na mě něco leze
ale jsem straaaasne unavená. Dnešek jsem prospala ![]()
@Ba-stet zítra vezeme celý vrh do Prahy a pokračuje do Bratislavy
žádný porod ![]()
Jinak dnes celý den na nohou a teda pravá je jak 3 nohy dohromady. Koleno by člověk těžko hledal ![]()
@Kriistyna Ta únava je děs, co. Nebraň se tomu. Teď je beztak takový spací počasí.
@Lamicka2016 No tak nic, no. Mně ty tipy na datum nevyšly snad nikdy. Obzvlášť trapné to bylo u kocourka, tam jsem se sekla snad o tři týdny
To já jen, že neznám ani dva lidi, kteří by měli stejný datum narození, kromě 8.11. To vím o čtyřech, bitvu na Bílé hoře nepočítám. U mimin dost oblíbený den ![]()
@Ba-stet aby ji to nechytlo na cestě do Prahy ![]()
No dneska bylo hrozne, tak mi to ani nevadilo se valet, ještě jsem se bála, abych nebyla nemocná
tak jsem radši ležela a plus ze jsem to zaspala ![]()
Po 14 dnech divny stav, ze mi nic moc není.. nemůžu si na to zvyknout… doufám, ze tam bublinka roste ![]()
@Lamicka2016taky jsem na tebe myslela že sem juknu jestli není něco jinak
prý dobře na nastávající rodičky působí úplněk.. Ten je 15teho..tak uvidíme.. Joo Lami jsi jedina před porodem a my se celý tresem na čerství miminko
užijte si cestu a opatrne
ta tvoje noha mě pokazdy nervuje fakt🤦♀️ ![]()
@Ba-stet tyyjo tvůj Teo je jak „nás“ Misan. A koukám taky velmi pilny pes…prej siju, stíhám, nestiham.. Tady je vidět kdo dře dnem i noci.. I psa zaměstnává
Edit: o práci dětí ani nemluvim🤭
Holky děkuji. Rakovník je kdyztak při cestě z Prahy.
S nohou jsem byla minule pondělí v Rakovníka na sonu jestli to není trombóza. Nelíbilo se to ani doktoru v rizikové poradně, ale žíly naštěstí ok. Chlap říká, že ho nosim v noze. Kdo neví že jsem těhotná si myslí, že jsem jen přibrala. Nikdo by pár dnů do TP neodhadoval.
Holky poznaly jste nějak ten den D už třeba od rána?
@Lamicka2016 ne ne Pawli ani u jednoho z dětí. Mates šel tak jak si řekl, odešla zátka a vše šlo jak ma. Denis je jinej level, s ním mě nepustili už z poradny pro horší průtok. Takže nereknu.. Rozhodně jsem ráno nevstala s tím že se cítím divné že porodím.. Bohužel žádný náznaky mi tělo dopředu nedalo. Oba porody teda zacli tak nak jako v pátek, obě děti jsou sobotní před obědem. Cesta ok?
@Kriistyna roste zlato, dala o sobě hlášení na začátku a teď asi usoudila že bys mohla mít taky chvíli veget ❤️️ nemůžete všichni makat na doraz💪 🙂
@Lamicka2016 Já od rána jo, probudila jsem se v posteli zalitá plodovou vodou
Ale den předtím jsme byli na výletě, já jak srnka, nebylo mi nic. V životě jsem neměla poslíčky, téměř mi netvrdlo břicho, pohyby mírný, jak kdybych nebyla těhotná
Večer jsem telefonala s kamarádkou, od které jsem měla kočár - že má vše připravený, ve čtvrtek tam sjedem. A říká mi, haha hihi, že když jí máma zavolala, že ho pro ni má, tak druhej den porodila. A já zrovna tak