IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
5.11.20 15:23

@MiliKuu mašli asi ne. Ja mam takovou tu kulatou hedvabnou snurku 🙉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.11.20 15:31

@Ba-stet jo tak tu bych přišila taky mnohokrát tam zpět úplně stejně a dávala bych si pozor, aby šla jehla vždycky skrz :think: ale i na tom knoflíku by to mohlo držet :nevim: já našívala do kostky kulatou kloboukovou gumu s dřevěnými korálky normálně rovnostehem do švu a nevyrval ji dodnes :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.11.20 18:40

@Ba-stet tak jak pokračuješ? 😁 u nás se hlídání ségrou a šitím nesetkalo s pochopením, malý nechce ani vidět, že bych byla za rohem… dokonce nechce ani vidět, že bych seděla u stroje a on se ségrou byl asi půl metru ode mě… takže pokračuju v tempu ‚slimák‘, když malý max hodinu denně spí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.11.20 20:29

@MiliKuu Nijak :( Litam mezi babi a dalsima povinnostma a večer usinam nad prací. Za tri ctyri dny bych mela mit par veceru volnych, tak uvidime… 🙏 Ale co celkem můžu, je příprava, takže jsem neco nastrihala. A pak nutne potrebuju vak na venčení. Tak ten jsem strihla taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.11.20 20:35

@Kriistyna Kriisty, jak je??

@Lamicka2016 A jak se cítíš Ty? Nechci na Tebe tlačit, ale zitra rodíš :mrgreen: Aspoň podle meho tipu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.11.20 21:02

@Ba-stet ahojky :mavam: no už tak třetí den mi je dobre, dycky večer se nafouknu, ale už to není tak bolestivý. Teď bych tekla, ze na mě něco leze :? ale jsem straaaasne unavená. Dnešek jsem prospala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
7.11.20 21:09

@Ba-stet zítra vezeme celý vrh do Prahy a pokračuje do Bratislavy :jazyk: žádný porod :mrgreen:
Jinak dnes celý den na nohou a teda pravá je jak 3 nohy dohromady. Koleno by člověk těžko hledal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.11.20 21:13

@Lamicka2016 měla by jsi se šetřit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.11.20 21:25

@Kriistyna Ta únava je děs, co. Nebraň se tomu. Teď je beztak takový spací počasí.

@Lamicka2016 No tak nic, no. Mně ty tipy na datum nevyšly snad nikdy. Obzvlášť trapné to bylo u kocourka, tam jsem se sekla snad o tři týdny :mrgreen: To já jen, že neznám ani dva lidi, kteří by měli stejný datum narození, kromě 8.11. To vím o čtyřech, bitvu na Bílé hoře nepočítám. U mimin dost oblíbený den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.11.20 21:31

@Ba-stet aby ji to nechytlo na cestě do Prahy :lol:

No dneska bylo hrozne, tak mi to ani nevadilo se valet, ještě jsem se bála, abych nebyla nemocná :roll: tak jsem radši ležela a plus ze jsem to zaspala :dance:

Po 14 dnech divny stav, ze mi nic moc není.. nemůžu si na to zvyknout… doufám, ze tam bublinka roste :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.11.20 23:41

@Lamicka2016taky jsem na tebe myslela že sem juknu jestli není něco jinak :mrgreen: prý dobře na nastávající rodičky působí úplněk.. Ten je 15teho..tak uvidíme.. Joo Lami jsi jedina před porodem a my se celý tresem na čerství miminko :dance: :srdce: užijte si cestu a opatrne :hug: ta tvoje noha mě pokazdy nervuje fakt🤦‍♀️ :mrgreen:
@Ba-stet tyyjo tvůj Teo je jak „nás“ Misan. A koukám taky velmi pilny pes…prej siju, stíhám, nestiham.. Tady je vidět kdo dře dnem i noci.. I psa zaměstnává :mrgreen: Edit: o práci dětí ani nemluvim🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
8.11.20 08:51

Holky děkuji. Rakovník je kdyztak při cestě z Prahy.
S nohou jsem byla minule pondělí v Rakovníka na sonu jestli to není trombóza. Nelíbilo se to ani doktoru v rizikové poradně, ale žíly naštěstí ok. Chlap říká, že ho nosim v noze. Kdo neví že jsem těhotná si myslí, že jsem jen přibrala. Nikdo by pár dnů do TP neodhadoval.
Holky poznaly jste nějak ten den D už třeba od rána?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
8.11.20 11:30

@Lamicka2016 ne ne Pawli ani u jednoho z dětí. Mates šel tak jak si řekl, odešla zátka a vše šlo jak ma. Denis je jinej level, s ním mě nepustili už z poradny pro horší průtok. Takže nereknu.. Rozhodně jsem ráno nevstala s tím že se cítím divné že porodím.. Bohužel žádný náznaky mi tělo dopředu nedalo. Oba porody teda zacli tak nak jako v pátek, obě děti jsou sobotní před obědem. Cesta ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
8.11.20 11:35

@Kriistyna roste zlato, dala o sobě hlášení na začátku a teď asi usoudila že bys mohla mít taky chvíli veget ❤️️ nemůžete všichni makat na doraz💪 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.11.20 11:48

@Lamicka2016 Já od rána jo, probudila jsem se v posteli zalitá plodovou vodou :mrgreen: Ale den předtím jsme byli na výletě, já jak srnka, nebylo mi nic. V životě jsem neměla poslíčky, téměř mi netvrdlo břicho, pohyby mírný, jak kdybych nebyla těhotná :D Večer jsem telefonala s kamarádkou, od které jsem měla kočár - že má vše připravený, ve čtvrtek tam sjedem. A říká mi, haha hihi, že když jí máma zavolala, že ho pro ni má, tak druhej den porodila. A já zrovna tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí