IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
16.11.20 12:48

@Ba-stet dekuji :hug: už jsem zjistila, ze hlad to zhoršuje. Jist se snažím, ale teď to jde hůř… jak říkáš, po malých dávkách to jde. Tak uvidíme, jak to půjde dal… polívky mi zatím zůstaly, ty mužů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
16.11.20 13:46

@Ba-stet děkuji moc za rady.
Nálož to nebude ona ta plena je občas skoro sucha a body mokré.
Zkusím ještě zkontrolovat ty nohavice, ale právě se mi volné nezdáli.
Plenky má od 2 kil. Nevím jak tam někam toho pindu vystrci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.11.20 14:37

@Lamicka2016 Mne tohle delaly latkovky. Na treti knoflik se zdaly moc natesno a na druhy knoflik to teklo všude 🙉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.11.20 15:33

Čaues, doctu si co se tu událo…jen se chci zmínit že Misanek už bydlí.. A ne u nas :mrgreen: no orvala jsem to.

Lami na skvrny je boží odstraňovač skvrn od feel Eco.. Doporucuju..
@Kriistyna husty, moc gratuluju berusko :srdce: A je to krásná housenka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.11.20 15:43

@Lamicka2016 1. Málo utažená plenka, vlastní zkušenost :) jak leží na zádech, teče mu to mezi půlkama rovnou na záda ;) dokážou takhle být i hovínka na zádech až po lopatky :mrgreen:
2. Malý někdy (třebas dvakrát týdně) ublinkne i teď v roce, pití, jídlo, cokoli… já první měsíce dávala přes body bryndák celodenně (měla jsem jich asi 20) a měnila jen bryndáky, ptže malý uměl ublinknout i 2× za jedno kojení plus mnohokrát v mezičasech a to bych jen převlíkala a prala body :oops: bryndák stačilo hned přemáchnout v ruce, hodit uschnout (případně v krizi použít znova) a pak všechny hodit do pračky až se pralo ostatní dětské :) 3. pokud máš vhodné oblečení, aby ti nepromrzl, můžeš ven už teď… a všechno zničené teprv bude, až začne lézt, za všechno tahat, shazovat věci a tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.11.20 15:45

@Kriistyna super Týnko, správným směrem to jde :potlesk: :kytka: :hug: gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.11.20 15:46

@Ba-stet já včera říkala ségře, že abych upotřebila vše, co už jsem nakoupila, tak Milánek bude mít QB každý rok až do 15 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.11.20 16:21

@MiliKuu asi tak :mrgreen: A co rikal Milanek na knížku? A jaka aktivita ho nejvíc bavi? Ne, že bych mela čas, ale mam roupy, akorat mi priijde, ze vsechno jednoduchý jsem už vyčerpala. Aby to pak ale nebavillo jen mě 🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.11.20 16:23

@Payus Vy jste boží ❤️️ snad jste ho do nnove rodiny dobře připravili. Řvala bych taky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
16.11.20 16:45

@Payus dekuji :hug: rvala bych taky teda 8o ale jestli víš, ze se bude mít dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.11.20 19:39

@Ba-stet Milánka nejvíc baví otáčet stránky :oops: :mrgreen: (ale to teď u každé knížky, jen ta QB je taková lepší na to, než listy v knížce) pak posouvat knoflíky pod tylem (samozřejmě ne rybě do huby, jak jsem to myslela já, ale jen tak sem tam) :mrgreen: a pak okusovat motýla na posouvací šňůrce u kytky :mrgreen: ale jako jo, malému se to líbí, on je knížkový celkově :) už dostal i dvě od Svojtky, jedno je Kde je paní Slepice a druhé je Kde je pan Sova, tak teď hodně blbne i s tím, tam je taky filc :mrgreen: no a jelikož dostal k narozkám lecos, tak má pozornost dost všemi směry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
17.11.20 01:01

@Lamicka2016 jak psaly holky, vypada to na malo utazenou plinku… taky s tim obcas bojujeme a posrany jsou az lopatky ;) co se odrihnuti tyka, nemusis ho davat uplne pres rameno, kdyz ti usne tak staci jen trosku nadzvednout, aby se ti nevzbudil, sice to trva o chlup dyl, ale brkne si a nevzbudi se. Jinak Saška mela období kdy ublinkavala temer porad. Takze jsem to vyresila stejne jako Mili, nakoupila jsem v Pepcu slintaky a menila jen ty. Jen jsou na suchace, coz mi teda moc nevyhovalo, jednak se castym pranim dost ochodily a pak mi ničily pradlo… takze jsem suchace odparala a nacvakala tam cvocky. Pouzivame je doted, i kdyz uz ublinkne jen výjimečně. Zato slinta a polejva se vodou :roll:
Kdyz nebude mraz, tak bych ven na chvili vyrazila…

@Kriistyna no krasa!!! Moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
17.11.20 08:44

@Coccinella 13 dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
17.11.20 19:20

@Coccinella 13 dobrá rada do budoucna s tím odrihavanim se spánku, ja ho tím vždy zbudila jak jsem ho nahodila na rameno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.11.20 13:04

Ahoj holky, delší dobu jsem se neozvala, tak alespoň s omluvou píšu, co je u nás nového. Daník už pomalu začíná chodit i v prostoru, ale udělá tak 5-10 kroků a padá ještě. Nicméně si myslím, že na Vánoce už nám tu trošku bude běhat :mrgreen: Jinak je to takový pohodář. Linku zatím moc nakramaří - ono nám jde celkem blbě otvírat ty dvířka, tak si na to zatím nepřišel :mrgreen: za to hrozně rád asistuje u košů s prádlem. To umí roztahat po celém pokoji a vyhraje si s tím klidně půl hodiny :lol:
Když už jsem u těch Vánoc - jak to budete dělat se stromečkem? Budete ho dávat někam výš nebo dělat nějaká opatření? Teď už přecejen ty prcky bude zajímat víc jak loni :lol:
A ještě jedna otázka - máte nebo plánujete někdo doma učící věž? Já ji teď objednala, tak doufám, že bude to vaření jednodušší a nebude mi furt viset v kuchyni na nohou :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.11.20 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital