IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
19.11.20 13:07

@Lamicka2016 lamiiii MOC moc gratuluji ke krásnému chlapečkovi :srdce: :dance: mám radost, že je vše v pořádku, ať Ti deka jen samou radost :hug: jak se jmenuje můžu se zeptat? :mrgreen:

@Kriistyna a Tobě Kristý také moc gratuluji ke zdárnému převzetí štafety :srdce: :kytka: přeji hlavně hezké a klidné těhotenství, ať Ti není blbě, netrápí Tě žádné neduhy a můžeš si to řádně užívat. Zasloužíš si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.11.20 13:38

@kocourek88 Je to fakt fešák :srdce: Stalo za to na nej pockat, co? Anka naštěstí po svem prekotnem startu zustava u zkusmeho obchazeni nábytku (ale spis se někde zapichne a postava tam jak u baru :D). Ale objevila kouzlo lezeni do výšek. Leze na křeslo, na polici, na gauč a děsně si to užívá. Kramareni taky ještě na chuť nepřišla, nechodí ani do orevrenych polic…

Stromeček budeme mit normálně, mam hodne stabilní stojan. A podle zajmu vynecham hodobožový skleneny ozdoby :think: Uvazovala jsem, ze bych mozna nejake udělala ze slaneho testa. Ale ted mam tech vánočních ptojektu nejak moc..

Učící věž chci, dokonce jsem o ni uvazovala uz teď - Anka by na ni sice nevylezla, ale vydrží fakt dlouho stát a koukat :think: Budem teda asi delat tu domodelo verzi z ikeackych komponentů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
19.11.20 14:16

@kocourek88 moc dekuji :hug: už to musí vyjit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.11.20 16:39

@kocourek88 ahoj Zlato, hele s tím stromem.. Uvazuju že jestli to bude naka křeč dám stromek do ohradky, naň jedny nervy a chci klidně vanoce :mrgreen:.. Zatím jediný moje řešení. Koukala jsem taky máte ohradu tak třeba budete mít stejný reseni :mrgreen: velkou pusu Daneckovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.11.20 19:24

@Ba-stet děkuju, taky vždycky říkám, že ho máme tak hodnýho a skvělýho za to, jak jsme si na něj museli počkat :andel:
Já stromek asi zatím jsem přivážu a uvidíme :mrgreen:

@Kriistyna to vyjde to už je daný! Štafeta předaná, takže už není kam vycouvat :lol: hlavně ať jde oba v pořádku a můžeš si to užívat :srdce: :hug: já jsem to fakt měla jako jedno z nejkrásnějších období, jako se tomu říká a Tobě to moc přeju taky :srdce:

@Payus jo no, taky jsem si říkala, že při nejhorším to uděláme taky. Ale snad to nebude potřeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
19.11.20 19:49

@kocourek88 moc dekuji, zatím si to moc neuzivam, ale to nevadí, hlavně ať tam je a nikam už nechodí, já to vydrzim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.11.20 20:36

@kocourek88 já učící věž plánuju k Vánocům z ikea štokrlat ;) a zajímavá otázka na stromek, nad tím jsem zatím vůbec nepřemýšlela :oops: :lol: do Vánoc daleko :mrgreen: ale pravda, že varianta s ohrádkou se mi zamlouvá @Payus díky :kytka: @Ba-stet tyo a já si říkala, co ten Milánek vymýšlí :mrgreen: on leze na postýlku zvenku po šprušlích, teď nově (od narozenin - dárek) sám!!!vyleze tři schůdky na skluzavku, na police… takže není jediný, uuuuf :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.11.20 20:45

@MiliKuu Hele, abych zase nepřeháněla :oops: Leze, kam jí stačí koleno. Takže třeba gauč nebo skříňka s dopomocí. Uděláme jí vždycky „stoličku“ z ruky. Ale pak teda leze sama, nezvedám ji. Docela by se nám hodily nějaké nízké schůdky. Nemáte tip?

O té věži jsem taky uvažovala k Vánocům, ale jednak by to muž nestihl, jednak jsem si říkala, že zase přeháním a bude to moc brzo. Hele, jak jsou na tom roční děti se strkáním všeho do pusy? Protože když vařím, tak hrozně krámuju, to asi nechci, aby mi všechno brala a ocucala :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.11.20 09:13

@Ba-stet Daník už je se strkáním věci do pusy lepší, už tam nejde úplně vše a okamžitě, ale to je toho furt dost, co si tam strká :lol: já jsem taky zvědavá, jak to budeme spolu organizačně to vaření a pečení :lol:

@MiliKuu jo ty prý naprosto stačí, kámoška to má z těch ikea věcí a chválí si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.11.20 09:13

@Kriistyna je ješte brzy. Já si to začala užívat až po prvním screeningu, který mě hodně uklidnil :srdce: do té doby to byl fakt jen strach :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
20.11.20 09:27

@kocourek88 jojo,ještě chvíli vydržet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
20.11.20 10:47

@kocourek88 ahoj, teda to je fesak! Je super ze si to tak uzivas! :hug: Saška taky obchazi nabytek a pousti se. Chvili stoji, děsně se tomu rehta a pak si kecne na zadek :mrgreen: my mame ted v byte rok od roku min mista (ty deti maji desnejch kramu :mrgreen: ) takze musim posunout skrinky a mezi ne dat malej stolek a na nej malej stromek. Velkej stromecek bude az v baraku :mrgreen: jinak ucici vez mam objednanou, mala ji dostane od nasich k narozeninám. Taky doufam ze mi pri vareni ulevi :mrgreen:

@Ba-stet tak to bud rada ze mala nekramari… ja mam permanentne vytahane skrine, supliky, police… proste kde jsem ja, tam Šuša kramari :mrgreen: a lezeni do výšek je kapitola sama o sobe :roll: u nas jsou teda jeste prusvih kamna. Ohradku nemame, neni na ni misto, takze kdyz jesou kamna, musime porad hlidat :roll: a nejhorsi je ze leze po schodech… staci chvilka nepozornosti a je minim. na třetím schodu :nevim: a do pusy strka vse co najde. Posledni dobou jak susim vlasaky u kamen, rve si do pusy vlasaky :roll:

@MiliKuu ja ji objednala, nasla jsem ne uplne drahou a presne podle mych predstav, tak jsem to nechtela komplikovat… tu ikeackou jsem videla u kamaradky a moc me nenadchla. A pokud bude Saška jako Pavlik, uzijeme ji dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.11.20 11:10

@MiliKuu za nic, já jak můžu něco stoupnout do klece tak to tam soupnu :mrgreen: ne sranda. @kocourek88 já to vidím úplně jasné, testa zadelam dnes s mrnetem na zadech, a péct budu taky s klukem na zadech nebo pohlída táta s brachou. Na pečení se moc těším, loni jsem to nezvládla, objednala jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.11.20 11:42

@Coccinella 13 A jakou věž sis našla? Mně se právě moc nelíbily ty hotový :think: Jinak s tím kramařením mám asi kliku. Ona teda tahá věci, ne že ne. Ale většinou to není nic protispolečenského, třeba obří klubíčko stužek jsem jí za tím účelem nechala už v pokoji. Ale police od linky jdou ztuha, o ty se jen staví. a v tý jedný otevřený skříňce (která je už tři roky dočasná a teď konečně mělo dojít na výměnu a zavřeli krámy :roll: ) asi neshledala nic zajímavého, nebo nevím. A vlašáky, to je u nás zábava číslo jedna. Už aspoň oslchly, tak nemá hnedé nebo žluté ruce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.11.20 11:53

@Ba-stet počkej až objeví psi granule🤦‍♀️ 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie