Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 lamiiii MOC moc gratuluji ke krásnému chlapečkovi
mám radost, že je vše v pořádku, ať Ti deka jen samou radost
jak se jmenuje můžu se zeptat? ![]()
@Kriistyna a Tobě Kristý také moc gratuluji ke zdárnému převzetí štafety
přeji hlavně hezké a klidné těhotenství, ať Ti není blbě, netrápí Tě žádné neduhy a můžeš si to řádně užívat. Zasloužíš si to!
@kocourek88 Je to fakt fešák
Stalo za to na nej pockat, co? Anka naštěstí po svem prekotnem startu zustava u zkusmeho obchazeni nábytku (ale spis se někde zapichne a postava tam jak u baru
). Ale objevila kouzlo lezeni do výšek. Leze na křeslo, na polici, na gauč a děsně si to užívá. Kramareni taky ještě na chuť nepřišla, nechodí ani do orevrenych polic…
Stromeček budeme mit normálně, mam hodne stabilní stojan. A podle zajmu vynecham hodobožový skleneny ozdoby
Uvazovala jsem, ze bych mozna nejake udělala ze slaneho testa. Ale ted mam tech vánočních ptojektu nejak moc..
Učící věž chci, dokonce jsem o ni uvazovala uz teď - Anka by na ni sice nevylezla, ale vydrží fakt dlouho stát a koukat
Budem teda asi delat tu domodelo verzi z ikeackych komponentů.
@kocourek88 ahoj Zlato, hele s tím stromem.. Uvazuju že jestli to bude naka křeč dám stromek do ohradky, naň jedny nervy a chci klidně vanoce
.. Zatím jediný moje řešení. Koukala jsem taky máte ohradu tak třeba budete mít stejný reseni
velkou pusu Daneckovi ![]()
@Ba-stet děkuju, taky vždycky říkám, že ho máme tak hodnýho a skvělýho za to, jak jsme si na něj museli počkat ![]()
Já stromek asi zatím jsem přivážu a uvidíme ![]()
@Kriistyna to vyjde to už je daný! Štafeta předaná, takže už není kam vycouvat
hlavně ať jde oba v pořádku a můžeš si to užívat
já jsem to fakt měla jako jedno z nejkrásnějších období, jako se tomu říká a Tobě to moc přeju taky ![]()
@Payus jo no, taky jsem si říkala, že při nejhorším to uděláme taky. Ale snad to nebude potřeba ![]()
@kocourek88 moc dekuji, zatím si to moc neuzivam, ale to nevadí, hlavně ať tam je a nikam už nechodí, já to vydrzim ![]()
@kocourek88 já učící věž plánuju k Vánocům z ikea štokrlat
a zajímavá otázka na stromek, nad tím jsem zatím vůbec nepřemýšlela
do Vánoc daleko
ale pravda, že varianta s ohrádkou se mi zamlouvá @Payus díky
@Ba-stet tyo a já si říkala, co ten Milánek vymýšlí
on leze na postýlku zvenku po šprušlích, teď nově (od narozenin - dárek) sám!!!vyleze tři schůdky na skluzavku, na police… takže není jediný, uuuuf ![]()
@MiliKuu Hele, abych zase nepřeháněla
Leze, kam jí stačí koleno. Takže třeba gauč nebo skříňka s dopomocí. Uděláme jí vždycky „stoličku“ z ruky. Ale pak teda leze sama, nezvedám ji. Docela by se nám hodily nějaké nízké schůdky. Nemáte tip?
O té věži jsem taky uvažovala k Vánocům, ale jednak by to muž nestihl, jednak jsem si říkala, že zase přeháním a bude to moc brzo. Hele, jak jsou na tom roční děti se strkáním všeho do pusy? Protože když vařím, tak hrozně krámuju, to asi nechci, aby mi všechno brala a ocucala
![]()
@Ba-stet Daník už je se strkáním věci do pusy lepší, už tam nejde úplně vše a okamžitě, ale to je toho furt dost, co si tam strká
já jsem taky zvědavá, jak to budeme spolu organizačně to vaření a pečení ![]()
@MiliKuu jo ty prý naprosto stačí, kámoška to má z těch ikea věcí a chválí si to
@Kriistyna je ješte brzy. Já si to začala užívat až po prvním screeningu, který mě hodně uklidnil
do té doby to byl fakt jen strach ![]()
@kocourek88 ahoj, teda to je fesak! Je super ze si to tak uzivas!
Saška taky obchazi nabytek a pousti se. Chvili stoji, děsně se tomu rehta a pak si kecne na zadek
my mame ted v byte rok od roku min mista (ty deti maji desnejch kramu
) takze musim posunout skrinky a mezi ne dat malej stolek a na nej malej stromek. Velkej stromecek bude az v baraku
jinak ucici vez mam objednanou, mala ji dostane od nasich k narozeninám. Taky doufam ze mi pri vareni ulevi ![]()
@Ba-stet tak to bud rada ze mala nekramari… ja mam permanentne vytahane skrine, supliky, police… proste kde jsem ja, tam Šuša kramari
a lezeni do výšek je kapitola sama o sobe
u nas jsou teda jeste prusvih kamna. Ohradku nemame, neni na ni misto, takze kdyz jesou kamna, musime porad hlidat
a nejhorsi je ze leze po schodech… staci chvilka nepozornosti a je minim. na třetím schodu
a do pusy strka vse co najde. Posledni dobou jak susim vlasaky u kamen, rve si do pusy vlasaky ![]()
@MiliKuu ja ji objednala, nasla jsem ne uplne drahou a presne podle mych predstav, tak jsem to nechtela komplikovat… tu ikeackou jsem videla u kamaradky a moc me nenadchla. A pokud bude Saška jako Pavlik, uzijeme ji dlouho ![]()
@MiliKuu za nic, já jak můžu něco stoupnout do klece tak to tam soupnu
ne sranda. @kocourek88 já to vidím úplně jasné, testa zadelam dnes s mrnetem na zadech, a péct budu taky s klukem na zadech nebo pohlída táta s brachou. Na pečení se moc těším, loni jsem to nezvládla, objednala jsem.
@Coccinella 13 A jakou věž sis našla? Mně se právě moc nelíbily ty hotový
Jinak s tím kramařením mám asi kliku. Ona teda tahá věci, ne že ne. Ale většinou to není nic protispolečenského, třeba obří klubíčko stužek jsem jí za tím účelem nechala už v pokoji. Ale police od linky jdou ztuha, o ty se jen staví. a v tý jedný otevřený skříňce (která je už tři roky dočasná a teď konečně mělo dojít na výměnu a zavřeli krámy
) asi neshledala nic zajímavého, nebo nevím. A vlašáky, to je u nás zábava číslo jedna. Už aspoň oslchly, tak nemá hnedé nebo žluté ruce ![]()