Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus Jo, ty už objevila dávno
A máchá se v psí vodě. Mám hned dvě historky. První s tou vodou - hrozně se jí to líbí, tak jsem vzala lavorek, dala jí ho do pokoje a nasázela do něj plovací kačenky. Anka mrkla, bez zájmu je vytahala a odebrala se k psí misce. A druhá s granulema, u těch je furt. Většinou ji chytnu hned na začátku nebo na cestě, ale teď, než mi to došlo, u nich už nějakou chvilku byla. Tak jí to rutinně vypáčím z pěstiček, projedu prstem dutinu ústní, nic. Vzala jsem ji do pokoje, hrajeme si a za 5 minut začne vypouštět hnědý slinty
Vyndala jsem jí z pusy napůl ožužlanou granuli. Ale řekněte mi, kde byla schovaná předtím???
A jak jednou hrozně brečela kvůli zubům a Theo jí nosil svoji žužlací kost, to jsem už určitě psala. Takže psí žrádlo máme zavedený komplet ![]()
@Ba-stet objednala jsem tady tu https://varimsmamou.cz/…nsi-hloubka/ libi se mi ze zabere min mista, ma tri vysky, a nechala jsem ji udelat k nasi lince (mam vyssi) ![]()
@Ba-stet no naše roční dítě toho do pusy strká pořád víc, než by bylo zdrávo
@Payus ty jsi stejně boží, prej nebudu nosit, co na tom máte, biomatky
pak nechtěla být jediná v zoo bez nosítka a teď s ním pomalu i spí
@Coccinella 13 já si zas myslím, že ji dlouho neužijem, jelikož mladý pán není úplně stojící tip - jako stojím a něco… on pořád potřebuje být v pohybu, nahoru dolů, sem tam, takže pokud mu to vydrží, tak věž bude akorát na šplhání a odkládání vykramařených věcí ![]()
@MiliKuu Pavlík taky nikdy nebyl a neni stojící typ. Nicmene kdyz jsem byla v kuchyni, uz stal na zidli a „pomahal“
a popravde nase zidle nejsou moc stabilni. Takze jsem za vez rada ![]()
Kocourek: moc děkuji. Jmenuje se Elliotek ![]()
@Ba-stet malý je zatím za odměnu. Dvě hodiny vzhůru a 4-5 hodin spánku. Což se moc hodí k rekonstrukci. Zítra přijdou montovat kuchyň a pomalu začneme žít jako lidi.
Jen u nás teď nebylo veselo. Psi nám zakousli kočku
pořád se z toho nějak dostáváme oba dva ![]()
Holky ještě dotaz. U doktora jsme dostali recept na vitamín D. Řešil jste někdo přírodní alternativu? Po tom z předpisu u doktora prý bolí často pupík prcky ![]()
@Lamicka2016 teda tak to je smula s kockou… jak se to prihodilo?
Co se vigantolu tyce, tak ja ho davala. Sašku sice brisko obcas bolelo, ale vyzkousela jsem ze tim to rozhodně nebylo. To ze vigantol zpusobuje boleni briska neni ani nijak dokazany, nektery mimca brisko trapi at delas co delas a nektery jsou v pohode. Navic jediny vigantol je na predpis a ma garantovany obsah vit. D, ostatni jsou pouze doplnky stravy. Asi bych to nejdrive vyzkousela, nez ho budes nahrazovat necim jinym…
To je bezva ze je maly tak hodnej
uzivej si ho, tak rychle to utece… ![]()
@Lamicka2016 jeje to je mi líto, co se stalo?
To je fajn, ze malý je takle hodný ❤️️ A jak ho přijali pejsci?
@Lamicka2016 To je hrozný
To je mi líto… S vigantolem to mam stejně jako Cocci. Anka moc na bříško netrpela, ale musela by to vydrzet. Je to fakt důležitý. Vim akorát, ze nektery holky jely tu alternativu od Terezie, ale netuším, jestli je tam toho déčka správný množství.
Navíc ja teda poslední měsíce na přírodu moc nehledím, nurofen uz prakticky pije rovnou z lahve. Ty zuby ji davaj kouř… ![]()
@Coccinella 13 A co u vas? Uz se Ti vrátil čich? A co noci? Anýz kopíruje Sašku a začala delat ofuky s usínáním. Respektive usne hned a za pul hoďky je vyspinkaná dorůžova a připravena ke hře. Vcera v pokoji lítala do jedenacti, ja u ni klimbala na dece.
Kdy myslis, ze se to zlomí a začnou spát nejak normálně? Mám už dost 🙉
@Ba-stet já dneska byla s mladým pánem vzhůru od 1:45 do 4, už se to zlomilo… teda mě to zlomilo
jako začla jsem chápat význam mučení nespaním
btw usnul v 19:15 a do těch 1:45 mě vzbudil asi 10×, pak dloooooouhá proluka, pak jsme teda ještě spali od 4 do 6 a hotovo 🤦🏼♀️ A už to podle vývoje dne vidím, po o bude max hoďka a stačilo
jooo, kde jsou časy, kdy ty děti spaly aspoň rozumně
nedávno jsem kdesi četla, že změna spánku batolete přichází kolem 2.5roku, ale to snad nemůžou myslet vážně
![]()
@MiliKuu tak to jsem fakt nechtela slyšet
Jako pyzamovou party jsme meli jednou a to jsem uz byla slušně hysterická
Ja byla pripravena na peklo na začátku, nadupana adrenalinem… Vubec me nenapadlo, že to nebudu davat po tri čtvrtě roce, když už to umím
o tech 2.5 jsem slyšela taky. To se bojím, ze fakt nevydržím ![]()
@Lamicka2016 u nás vigantol na pohodu. Měl kapky 2. Kocka mě mrzi moc.
@Ba-stet asi nechceš slyšet jak Denisek dnes vstával v 10 a spal celou noc
mám tu kámošku s malou, ten z ní je tak hotovej že spí 12hod
a já taky teda uvazuju o dopingu ![]()