Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus @Ba-stet Milánek už má asi dva měsíce osm, teď mu lezou dvě stoličky, taky o zubech vůbec nevím, ale to skřípání…
a prej to dělají všechny děti, když zkoušejí ![]()
@Ba-stet právě Barco, zaprvy to děsně zní a za druhé aby si je neponicil.. 7 jdeme k zubaři tak to tam proberu ale nic než dudel mi nikdo neporadil. Víš co dokonalej určitě není
, má svy mušky ale těmi se tu jasně nechlubim, třeba tím jak se vzteka když ho nosím a chci se posadit.. neexistuje, stát budes. Nebo jak se naučil trefovat vše živé vším co má po ruce, jako plnej hrnek čaje na mazlíček u nohy je bajo přivítání.. Já to preziju, ale u zvířat se teda musím sakra ovládat to mě neuvěřitelně vytaci ![]()
@Ba-stet jee a to byli rychlí boží Mlýny, mě ses vysmala a už taky vrzete😄 ![]()
@Coccinella 13 @Jitule K holky přeji Sušence a Viteckovi jen to nejhezčí k prvnímu roku, neuvěřitelný.. Uteklo to.. Z uhledneho uzliku jsou už poradní rostaci. Holky užijte si to s dětmi, at se vydaří naplánované oslavy a velkou pusu Vám oběma a zejména těm dvou oslaveneckum
všechno nejlepsi🥳 🥳
Také se přidávám ke gratulacim ![]()
Já byla včera na akupunkture a musím rict, ze mi asi dost pomohla s tou nevolnosti. Konečně do sebe dostanu nějakou vodu
jinak manžel leží od pondelka měl teploty, mysleli jsme ze nedejboze covid a ono se z toho vyklubala střevní chřipka
takže k tomu všemu mi začalo bublat ve střevech, fakt si to užívám
a ještě jsem vyhozena z ložnice, je tam chudak zavrenej a já lezim ruzne v obýváku na sedačce nebo jsem si pujcila 🐕 místo má naši starou matraci
no hrůza. jsem polamana bolava už abych mohla zpátky do postýlky. Hlavně chudak, ze nosil respirator
![]()
@Jitule K @Coccinella 13 dětičkám všechno nej nej nej
už to nejsou miminka
@Kriistyna ty si umíš udělat radost
tak ať je brzo líp ![]()
@Kriistyna to mas jak na nakym táboře to spani😄 ne jasně je to vopruz, ať je vám brzy hej, posíláme hodně zdravi. Kdy jdeš na nakou kontrolu?
@Jitule K @Coccinella 13 Taky přeju všechno nejlepší. Batoletem se nerodíš, batoletem se stáváš ![]()
A díky Páje za připomenutí!
@Payus tenkrát na letním taboreee ![]()
V úterý naposledy do Caru. Jdu si tam pro fotku a pro pochvalu, ze je vše v pořádku ![]()
@Kriistyna to je přístup
(teda ten car, co se dělo na hudebním táboře, to na potlesk není
)
@MiliKuu píše:
@Kriistyna to je přístup![]()
(teda ten car, co se dělo na hudebním táboře, to na potlesk není
![]()
![]()
)
@Kriistyna no pěkný 9 týden, to je hezký, 1/4 téměř za tebou. @Ba-stet za nic.. Jsem taková kronika, snad ne černá.. Ale zatím se tu žádný nezletily že stromu nezritil a ani v obci Hulín se nic neděje ![]()
A pro potěchu těch nespavcu. Včera jsme tu s Dencou měli do 11 ejchuchu.. Usnul mi totiž odpo v 5 a stával v 6 a nešlo ho dát háji.. Tak jsem navarila na sobotu, a máme zadelanych 6 test, světlý linecky, kilco tmavých, perníčky, rohlíčky, ořechy a víc na testa hazim bobek ![]()
Zub číslo 8 je na světě.