IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
5.6.23 12:12

@kocourek88 ahoj prosím tě tobě u Rotha prodali napařku přímo na podporu k otěhotnění?
Mně tam prskla na přípravu k porodu, ale na ten se fakt ještě nepripravuji 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.6.23 12:44

@Lamicka2016 si kup byliny samostatně, a prostě si tu smes namichej ne? Já si takhle míchám napařovací směs na porod. Dostupné byliny najdeš na netu úplně v cajku. Nebo se podívej na složení jestli je tak odlišné od napářky před otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.6.23 16:28

@Lamicka2016 ano přímo na podporu otěhotnění. Sice na mě paní trošku koukala a trvalo jí to dva dny, protože to prý dělala poprvé, ale bylo to na podporu otěhotnění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
6.6.23 09:28

@kocourek88 děkuji. Tak já si ty bylinky namícham a ty za 120 nechám raději schované k případnému porodu :mrgreen:

Našla jsem ještě hezky návod nz prokrvení dělohy s ricinovym zabalem. Ten bych ráda dělala až teď skončí MS a do KET každý večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.6.23 11:38

@Lamicka2016 kdy máš plánovaný ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
6.6.23 11:41

Mám tentokrát nativ. Tak podle těla. Uvidíme kdy bude ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
6.6.23 11:42

Se mi to nějak odeslalo.
Mám první utz příští čtvrtek. Ale to budu 12DC
Počítám nějak v posledním týdnu v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
6.6.23 19:20

@Lamicka2016 budu moc držet palce! :srdce: to bys mohla po nás s Pájou opravdu krásně převzít štafetu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.6.23 23:20

@kocourek88 @Lamicka2016 jestli budeš mít plánovaný císař a L vyjde ket na stejné datum tak to bude fakt goool a předání bude 100%ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
7.6.23 11:41

Holky děkuji. Samozřejmě nervy budou pracovat. Však to všechny známe.
Snažím se tenhle měsíc jist zdravě, více pít. Jako potřebovala bych i 5 kg dolů tak uvidíme jestli ti bude mít i vedlejší efekt :)
Až budu mít termín dám vědět. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.6.23 12:17

@Lamicka2016 v klidu zase, kdyby měla váha tak moc ovlivňovat zahnizdeni tak by půlka žen děti ani neměla :mrgreen: ale pokud ti to přidá na vnitřním klidu proč ne🍀 já v tomhle věřím na věci mezi nebem a zemí.. Má-li se zadarit zadari se.. Jak se říká Komu není z hůry dáno v apatyce nekoupí 🤷‍♀️ preju ti aby Vám zrovna bylo dáno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.6.23 14:21

@Payus to by bylo fakt dokonalý jako :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
9.6.23 14:22

@kocourek88 tak co, jsem zvědavá zda se mladej pan otočil nebo už máš plán císaře, twl já už chci taky vědět kdy to bude. Mě už to tak nebaví, to nejde ani popsat jak jsem už otrávená jak malajskej šíp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.6.23 17:53

@Payus ahoj! No tomu neuvěříš, ale malý je hlavou dolů! :dance:
Hlavně nejlepší, že jsem tam jela s tím, že URČITĚ bude v příčce a budu mít termín císaře. Včera jsem totiž byla tady u nás na pohotovosti, protože jsem necítila pohyby. Ráno jsem si uvědomila, že celou noc jsem nic necítila, tak jsem zkoušela asi hodinu různé cvičit, dát si vanu, sladký a nic! Tak jsem se tak vypsychla, že jsem jela do porodnice. No, malý naštěstí v pořádku, ale opravdu se odmítal hýbat, spal jak špalek :lol:
Ale HLAVNĚ - ještě včera byl v příčce, na druhé straně (minulý týden ve čtvrtek byl příčně s hlavou vlevo, včera příčně s hlavou vpravo 8o ) takže jsem jela dnes do Podolí s tím, že teda budeme mít termín CS a oni na mě na utz, že je hlavou dolů? A já úplně cožeeee? 8o opravdu jsem žádnou změnu pohybů ani žádné točení nezaregistrovala…
Si ze mě dělá úplně legraci to dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
9.6.23 21:14

@kocourek88 ty jo tak to je hustý, prostě adros do posledního momentu. Tak šup na tu naparku 😄 😄 😄 to je sranda. Twl já taky hlídám každej pohyb a snažím se do ní furt zdouchat (chudák). Takže víme obě velký prd a cekacka až se mrnata uraci 🍀 příští týden by už šel, co ty na to, já bych si přála ten pátek asi nebo pak až pondeli 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí