Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet píše:
@Lamicka2016 Hele, některé z nás to ani do 37tt nedotáhlyZní to dobře, tak hezky prospivejte. A jak se Ti libila Neumannová? A cos říkala mimču? Pouštěla Ti srdicko?
To je pravda, já s modlením 35+0 ![]()
@MiliKuu píše:
@Payus![]()
![]()
![]()
@Lamicka2016 tak super, že screen v pořádku a ta rizika budou v pohodě, uvidíš
a jak se cítíš?
Jinak Milánek dnes (den před půlročkem) předvedl ukázkové druhé vzpřímení a kousek sám zacouval plazením
Jinak tímto gratuluju k zítřejším výměsíčninkám Dendulínkovi @Payusuž se to hýbe, miminko
Ty jo, to musí být super! Mě se nechce otočit ani na břicho…ale v posteli dělá každý večer break dance. Točí se mi na zádech dokola. Zjistil, že když zvedne nohy a opře se o šprucle, jde mu to lehce 😁 nohy skoro za krkem, vale otočit se na ten jeho pupek, to ne 🤦 😁 o vzpřímení si nechám dál zdát ![]()
@Jitule K ja tomu rikam hra na hodinovou rucicku
akorat se teda toci v protismeru
Jito, pockej jak te prekvapi, kazdej den je znat. Ja ho mela v obyvaku na zadickach, odesla jsem na chvili a kfyz jsem se vratila byl na brise, tak jsem u nej furt slidila s mobilem a nic a pak kdyz jsem chystala koupaku tak ho Standa vychytal a natocil…zmetek, zase me chtel ocurat abych to nevidela ![]()
@Payus píše:
@Jitule K ja tomu rikam hra na hodinovou rucickuakorat se teda toci v protismeru
Jito, pockej jak te prekvapi, kazdej den je znat. Ja ho mela v obyvaku na zadickach, odesla jsem na chvili a kfyz jsem se vratila byl na brise, tak jsem u nej furt slidila s mobilem a nic a pak kdyz jsem chystala koupaku tak ho Standa vychytal a natocil…zmetek, zase me chtel ocurat abych to nevidela
Taky naschvál odcházím, aby zapnul mozkové závity a číhám za rohem…nic… 😁 Tobě se točí proti směru ručiček? Mě po směru ![]()
@Ba-stet dekuji, zitra vyzkousim ![]()
@Payus no super
to u nas je porad tezka hlava a zadek
![]()
@MiliKuu no super! Gratulujeme
a dela i „pidalku“? Saška obcas zavrta hlavu (rikam ji, ze dela krtka) a nohy hazi pod brisko a jakoby se snazi hybat ![]()
@Lamicka2016 gratulace! A neboj, ohlidaji si te a bude vse o. k.
kdy mas vlastne termin porodu? Nejak mi to uniklo ![]()
@Jitule K ja uz ji taky nemuzu nechat u nas na posteli. Nejakym zahadnym zpusobem se posunuje a vzdy ji najdu nekde uplne jinde nez kde jsem ji polozila nebo kde usnula. Jo a nejlepsi zabava poslednich dni je, ze lezi na zadech a rukama se drzi za nohy. Kdyz je nahata, tak ji to bavi nejvic. Kdyz je oblecena, vzdy si sunda ponožky ![]()
@MiliKuu Tyjo, malý krůček pro člověka, ale velký skok pro miminko
Takže tím končí klidné dny, nasaď tretry ![]()
Anka se zase začala „přetáčet“ z břicha na záda. Když ji pasení nebaví, tak místo aby si lehla obličejem do podložky a zoufale plakala jako dosud, se nějak odrazí jednou rukou a hodí záda, těžká hlava jde samozřejmě napřed
Příští týden máme první rehabilitaci a já už sháním Lexaurin ![]()
@Kriistyna To me mrzí, ale uz by to melo být každým dnem, ne
Už aby to bylo a mohla ses pohnout dal…
@Ba-stet mělo to být už v pondělí, večer psala, ze výsledky nejsou kompletní, ze se mám ozvat dneska… doufám, ze to budu vědět aspoň do patka ať vím na čem jsem až půjdeme do toho nového caru
@Ba-stet wau tento tyden koukam kazdy mrne vytahlo naky eso z rukavku
myslim ze na to jde mala moc dobre, jde na to od lesa vychyta si grif a ze zad na brisko to da raz dva. Ale zatim to vypada ze si o tom pobytu na brisku mysli svy
Jinak jsem ti chtela napsat, svagrova taky ma pro Viki rehabko, a ted ji dali i zadanku na neuro kvuli reflexum ci co, ze mala u dr nespolupracuje a ze je stuhla, tak jim ukazala video jaka je doma a co vse umi a dela a cuceli…asi ma holka nervy z doktoru uz ted. Budu vam drzet palec, to date holky ![]()
@Payus tak vidíííš, Denda to umí
a ano, Milánek taky nejradši ze začátku dělal tak, abych to neviděla
@Jitule K každé mimčo má své tempo a Víteček je ještě mladý na takové věci kvůli tomu předčasku
neboj, dočkáš se
@Coccinella 13 jojo, zvedá prdku a šteluje si nožky, zatím mu to teda moc nejde a je to sranda
@Ba-stet ojojoj, tak to u nás se ještě nepřetáčí tímto směrem
a když už břicho nebaví, či je znaven, tak už nepokládá hlavu a nepláče jako miminko, ale celý sebou mlátí a kvílí ve vysokých tóninách
a dělá to x krát denně, takže já furt otáčím
hlavně sotva ho otočím na záda, uplynou dvě vteřiny a už se zas točí na břich
ani si neodpočine a během chvíle zas řve, že chce otočit na záda ![]()
@Coccinella 13 píše:
@Jitule K ja uz ji taky nemuzu nechat u nas na posteli. Nejakym zahadnym zpusobem se posunuje a vzdy ji najdu nekde uplne jinde nez kde jsem ji polozila nebo kde usnula. Jo a nejlepsi zabava poslednich dni je, ze lezi na zadech a rukama se drzi za nohy. Kdyz je nahata, tak ji to bavi nejvic. Kdyz je oblecena, vzdy si sunda ponožky
Jeee to musí být srandovní :smiling_face_with3_hearts: už objevila nožičky..ten náš pacholek si jen kouká na pupek při koupání a občas sáhne na kolínka 😁
@Ba-stet píše:
@MiliKuu Tyjo, malý krůček pro člověka, ale velký skok pro miminkoTakže tím končí klidné dny, nasaď tretry
Anka se zase začala „přetáčet“ z břicha na záda. Když ji pasení nebaví, tak místo aby si lehla obličejem do podložky a zoufale plakala jako dosud, se nějak odrazí jednou rukou a hodí záda, těžká hlava jde samozřejmě napřed
Příští týden máme první rehabilitaci a já už sháním Lexaurin
Ty bláho, to je těžší než ze zad na břicho, to je sakra napřed 😱
@Jitule K u nas je ted s koupanim problem, kdyz ji polozim na podlozku, tak strasnej rev. Ale zjistila jsem, ze kdyz je v polosedu, tak dobry
uz aby sedela a nemuseli jsme se u toho tak krivit…