IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
13.5.20 19:20

@Payus :lol: ach můj bože tak dlouho čekat nemůžu :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
13.5.20 19:28
@Ba-stet píše:
@Lamicka2016 Hele, některé z nás to ani do 37tt nedotáhly :mrgreen: Zní to dobře, tak hezky prospivejte. A jak se Ti libila Neumannová? A cos říkala mimču? Pouštěla Ti srdicko?

To je pravda, já s modlením 35+0 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
13.5.20 19:32
@MiliKuu píše:
@Payus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Lamicka2016 tak super, že screen v pořádku a ta rizika budou v pohodě, uvidíš :kytka: a jak se cítíš? :andel:

Jinak Milánek dnes (den před půlročkem) předvedl ukázkové druhé vzpřímení a kousek sám zacouval plazením :dance: už se to hýbe, miminko :mrgreen:

Jinak tímto gratuluju k zítřejším výměsíčninkám Dendulínkovi @Payus :kytka:

Ty jo, to musí být super! Mě se nechce otočit ani na břicho…ale v posteli dělá každý večer break dance. Točí se mi na zádech dokola. Zjistil, že když zvedne nohy a opře se o šprucle, jde mu to lehce 😁 nohy skoro za krkem, vale otočit se na ten jeho pupek, to ne 🤦 😁 o vzpřímení si nechám dál zdát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.5.20 19:54

@Jitule K ja tomu rikam hra na hodinovou rucicku :mrgreen: akorat se teda toci v protismeru :) Jito, pockej jak te prekvapi, kazdej den je znat. Ja ho mela v obyvaku na zadickach, odesla jsem na chvili a kfyz jsem se vratila byl na brise, tak jsem u nej furt slidila s mobilem a nic a pak kdyz jsem chystala koupaku tak ho Standa vychytal a natocil…zmetek, zase me chtel ocurat abych to nevidela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
13.5.20 20:35
@Payus píše:
@Jitule K ja tomu rikam hra na hodinovou rucicku :mrgreen: akorat se teda toci v protismeru :) Jito, pockej jak te prekvapi, kazdej den je znat. Ja ho mela v obyvaku na zadickach, odesla jsem na chvili a kfyz jsem se vratila byl na brise, tak jsem u nej furt slidila s mobilem a nic a pak kdyz jsem chystala koupaku tak ho Standa vychytal a natocil…zmetek, zase me chtel ocurat abych to nevidela :lol:

Taky naschvál odcházím, aby zapnul mozkové závity a číhám za rohem…nic… 😁 Tobě se točí proti směru ručiček? Mě po směru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
13.5.20 22:32

@Ba-stet dekuji, zitra vyzkousim :mrgreen:

@Payus no super :palec: to u nas je porad tezka hlava a zadek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@MiliKuu no super! Gratulujeme :kytka: a dela i „pidalku“? Saška obcas zavrta hlavu (rikam ji, ze dela krtka) a nohy hazi pod brisko a jakoby se snazi hybat :mrgreen:

@Lamicka2016 gratulace! A neboj, ohlidaji si te a bude vse o. k. ;) kdy mas vlastne termin porodu? Nejak mi to uniklo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
13.5.20 22:37

@Jitule K ja uz ji taky nemuzu nechat u nas na posteli. Nejakym zahadnym zpusobem se posunuje a vzdy ji najdu nekde uplne jinde nez kde jsem ji polozila nebo kde usnula. Jo a nejlepsi zabava poslednich dni je, ze lezi na zadech a rukama se drzi za nohy. Kdyz je nahata, tak ji to bavi nejvic. Kdyz je oblecena, vzdy si sunda ponožky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.5.20 22:39

@MiliKuu Tyjo, malý krůček pro člověka, ale velký skok pro miminko :srdce: Takže tím končí klidné dny, nasaď tretry :D

Anka se zase začala „přetáčet“ z břicha na záda. Když ji pasení nebaví, tak místo aby si lehla obličejem do podložky a zoufale plakala jako dosud, se nějak odrazí jednou rukou a hodí záda, těžká hlava jde samozřejmě napřed :roll: Příští týden máme první rehabilitaci a já už sháním Lexaurin :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.5.20 22:42

@Kriistyna To me mrzí, ale uz by to melo být každým dnem, ne :hug: Už aby to bylo a mohla ses pohnout dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
13.5.20 22:53

@Ba-stet mělo to být už v pondělí, večer psala, ze výsledky nejsou kompletní, ze se mám ozvat dneska… doufám, ze to budu vědět aspoň do patka ať vím na čem jsem až půjdeme do toho nového caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.5.20 00:02

@Ba-stet wau tento tyden koukam kazdy mrne vytahlo naky eso z rukavku :dance: myslim ze na to jde mala moc dobre, jde na to od lesa vychyta si grif a ze zad na brisko to da raz dva. Ale zatim to vypada ze si o tom pobytu na brisku mysli svy :mrgreen: Jinak jsem ti chtela napsat, svagrova taky ma pro Viki rehabko, a ted ji dali i zadanku na neuro kvuli reflexum ci co, ze mala u dr nespolupracuje a ze je stuhla, tak jim ukazala video jaka je doma a co vse umi a dela a cuceli…asi ma holka nervy z doktoru uz ted. Budu vam drzet palec, to date holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.5.20 06:10

@Payus tak vidíííš, Denda to umí :hug: a ano, Milánek taky nejradši ze začátku dělal tak, abych to neviděla :mrgreen: @Jitule K každé mimčo má své tempo a Víteček je ještě mladý na takové věci kvůli tomu předčasku :hug: neboj, dočkáš se :kytka: @Coccinella 13 jojo, zvedá prdku a šteluje si nožky, zatím mu to teda moc nejde a je to sranda :lol: @Ba-stet ojojoj, tak to u nás se ještě nepřetáčí tímto směrem :oops: a když už břicho nebaví, či je znaven, tak už nepokládá hlavu a nepláče jako miminko, ale celý sebou mlátí a kvílí ve vysokých tóninách :oops: a dělá to x krát denně, takže já furt otáčím :mrgreen: hlavně sotva ho otočím na záda, uplynou dvě vteřiny a už se zas točí na břich :lol: ani si neodpočine a během chvíle zas řve, že chce otočit na záda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
14.5.20 07:25
@Coccinella 13 píše:
@Jitule K ja uz ji taky nemuzu nechat u nas na posteli. Nejakym zahadnym zpusobem se posunuje a vzdy ji najdu nekde uplne jinde nez kde jsem ji polozila nebo kde usnula. Jo a nejlepsi zabava poslednich dni je, ze lezi na zadech a rukama se drzi za nohy. Kdyz je nahata, tak ji to bavi nejvic. Kdyz je oblecena, vzdy si sunda ponožky :mrgreen:

Jeee to musí být srandovní :smiling_face_with3_hearts: už objevila nožičky..ten náš pacholek si jen kouká na pupek při koupání a občas sáhne na kolínka 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
14.5.20 07:26
@Ba-stet píše:
@MiliKuu Tyjo, malý krůček pro člověka, ale velký skok pro miminko :srdce: Takže tím končí klidné dny, nasaď tretry :DAnka se zase začala „přetáčet“ z břicha na záda. Když ji pasení nebaví, tak místo aby si lehla obličejem do podložky a zoufale plakala jako dosud, se nějak odrazí jednou rukou a hodí záda, těžká hlava jde samozřejmě napřed :roll: Příští týden máme první rehabilitaci a já už sháním Lexaurin :roll:

Ty bláho, to je těžší než ze zad na břicho, to je sakra napřed 😱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
14.5.20 07:47

@Jitule K u nas je ted s koupanim problem, kdyz ji polozim na podlozku, tak strasnej rev. Ale zjistila jsem, ze kdyz je v polosedu, tak dobry :roll: uz aby sedela a nemuseli jsme se u toho tak krivit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí